Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım sanada :KK66:
Kesinlikle o minik artıyı mı takacağız :KK20: cumaya daha çok var ve fazlası gidecek :21::21::21:

Sorma canım uyanmaya uyandım da kızdan fırsat bulamıyorum ki :KK67: Yahu yat zıbar diyesim geliyor ama bana yakışmaz :KK70: :KK70: :KK70:
Deminden beri bık bık yedi beni :KK70: adamıda işe göndermem lazım oda kalkmak bilmiyor sabah sabah beni çıldırmanın 45058372044. yolunu aynı anda deniyorlar :KK70:

Neyse uymayacağım onlara :KK66:

Bende aynı yaaa 9da uyanayım diyorum ama yok sanki biri aynı saatte kız kalk geç kaldın dermiş gibi birde yataktan fırlıyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Sen kaliteni bozma banucum bize yakışmaz :))

Bu arada kilonu hep 90 lı yazıyorsun kuzum.
Nasıl etkilenmişsek aşağısını beynimiz algılamiyor sanırım. Ben de öyleyim. Tartıma her çıktığım da 90 lar 100 ler görcem saniyorum. (Allah korusun)

günaydın kızlar sabah evden çıkmadan tartıldım ama şimdi vakit bulabildim yazmaya 66.5 aynı cumayla. bu hafta da dikkat etmeye devam edeceğim haftaya eve gidiyorum anne yemeklerine dur diyebilmem biraz imkansız o yüzden bu hafta giden gider haftaya mola olur gibi :D 3 şubata ne kaldı şunun şurasında

Karakteri kişiliği statü belirlemiyor maalesef..
O yüzden pek şaşırmadım meslektaşlarının tutumuna :)
Yazık, keşke önce egolarini torpuleyip komplekslerini bari evde bırakıp gelseler eğitim yuvasına...
Neyseeee.. Bunlar bizi daha bi güçlü kılıyor değilmi helopi :)
aynen öyle yenacım :)
Sadece dilimi tutmayı daha da becerebilirsem çok daha fazla ders vermiş olurum onlara. Bir ara da İzmir'den gelen kız muamelesi yapıyorlardı hep beraber kadınlı erkekli şimdi ondan vazgeçtiler tutmadı o şimdi kadınlar kilomun derdindeler :D Güya bilim yuvasındayız dedikodu yuvası değilmiş gibi. Biz kadınlar birbirimize düşmanız nedense :D

Günaydın kızlar
Yoğun Bir haftasonu atlattım tekrar burdayım

Sanada Günaydın canım ;) aslında 1 saat önce neredeyse alıntı yapmıştım ama cadıya bilgisayarı kaptırınca ancak fırsat oldu :KK48:

Kızlar regl oldum tartilsamda kesin artida olurum

Stres yapma canım eminim cumaya eksi çıkacaksın ;)

Sen kaliteni bozma banucum bize yakışmaz :))

Bu arada kilonu hep 90 lı yazıyorsun kuzum.
Nasıl etkilenmişsek aşağısını beynimiz algılamiyor sanırım. Ben de öyleyim. Tartıma her çıktığım da 90 lar 100 ler görcem saniyorum. (Allah korusun)

Ay yine yanlış mı yazdım :D dediğin gibi nasıl bir beynime kazındıysa artık neyse 7leri görünce de 80lere takılırım büyük ihtimalle :D
Aminnn canım inşallah bir daha hiç birimiz eski kilolarımızı görmeyiz :KK68:

günaydın kızlar sabah evden çıkmadan tartıldım ama şimdi vakit bulabildim yazmaya 66.5 aynı cumayla. bu hafta da dikkat etmeye devam edeceğim haftaya eve gidiyorum anne yemeklerine dur diyebilmem biraz imkansız o yüzden bu hafta giden gider haftaya mola olur gibi :KK70: 3 şubata ne kaldı şunun şurasında

Süpersin canım zaten haftasonunu kaçamaksız atlatınca diğer günler biraz daha kolay oluyor bence ;)

aynen öyle yenacım :)
Sadece dilimi tutmayı daha da becerebilirsem çok daha fazla ders vermiş olurum onlara. Bir ara da İzmir'den gelen kız muamelesi yapıyorlardı hep beraber kadınlı erkekli şimdi ondan vazgeçtiler tutmadı o şimdi kadınlar kilomun derdindeler :KK70: Güya bilim yuvasındayız dedikodu yuvası değilmiş gibi. Biz kadınlar birbirimize düşmanız nedense :KK70:

Boşver canım hani aşırı kilon olsa içimiz yanmayacak :KK67: dengesiz hatunlar hiç uyma yakında da zafiyet geçiriyorsun diye takılıcaklardır hep fesatlıktan başka bir şey değil :D boşver kendi çaplarında eğlensinler sen en güzel cevabı sağlıklı ve fit olarak verirsin :KK60:

Bu arada ustaları eşim aradı yarın sabah geleceklermiş :KK53:
Dün eşimi aramışlar haber vermek için ama bizimkinin cebi çekmemiş sanırım ulaşamamışlar :KK53:
Neyse bugün de rahatım o arada az çamaşır yıkayıp ütü yapayım da onlarda aradan çıksın ;)

Bu arada ustaları eşim aradı yarın sabah geleceklermiş :KK53:
Dün eşimi aramışlar haber vermek için ama bizimkinin cebi çekmemiş sanırım ulaşamamışlar :KK53:
Neyse bugün de rahatım o arada az çamaşır yıkayıp ütü yapayım da onlarda aradan çıksın :KK66:

Benim de var çamaşır ütü. . Bugün çocuklarla uzun bir yürüyüş yapalım diye planladık oğlanı ikna etmek için sevdiği bir park var yürüyüş sonunda oraya gideriz sonra sana sıcak çikolata ikram edeceğim deyip ikna ettim :)
ablamla gidin ben kalicam diyor neden dediğini biliyorum bilgisayarda oyun oynayacak çünkü :)

Bu arada kızlar performans listeside hazır ve takım olarak gayet güzel durumdayız :KK66: başarılı olarak nazar boncuğumuzu da kaptık :21::21::21::21::21:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-54462253

Tebrikler hepimize daha başarılı haftalara inş
Günaydın

Cuma: 61.0
Bugün: 60.7
Fark 300 gr

Ooo süper. .
Cumaya eksi birbuçuk gibi duruyor ..

Benim de var çamaşır ütü. . Bugün çocuklarla uzun bir yürüyüş yapalım diye planladık oğlanı ikna etmek için sevdiği bir park var yürüyüş sonunda oraya gideriz sonra sana sıcak çikolata ikram edeceğim deyip ikna ettim :)
ablamla gidin ben kalicam diyor neden dediğini biliyorum bilgisayarda oyun oynayacak çünkü :)

Tebrikler hepimize daha başarılı haftalara inş

Ooo süper. .
Cumaya eksi birbuçuk gibi duruyor ..
-1,5 görursem burda bayram ederim :halay:

Back
X