Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın

Cuma: 61.0
Bugün: 60.7
Fark 300 gr

Oooo süpersin canım ;) eminim cumaya süper rakamlar göreceksin

kızlar günaydın ....

benim hedef şubat sonu yetmiş...Cuma kilom 72,60 bu gün kilom 72,00
beni de ekleyinnnn...:halay::halay::halay:

Hadi bakalım cumaya senden de baya fark göreceğiz belli ♡♡♡♡

Selam kızlar 2 gündür yoğun eklem ağrım var. Çok kötüyüm. Gece uyumakta bile zorlanıyorum

Geçmiş olsun canım; )

Bugün kilom 77.5. Şubat 15 e 74 gorurmuyum

Sıkı tutarsa kesinlikle verirsin; )

Kızlar benim moralim çok bozuk. Sabah 80 çıktım :( şok oldum canım çok sıkkın :KK61: dün gece yatmadan eşimle biraz peynir kuruyemiş falan atıştırdık onun sonucumu bilmiyorum ama pes yani en ufak bi atıştırma yarım kiloya mal oluyor :skandal:

Kızlar benim moralim çok bozuk. Sabah 80 çıktım :KK43: şok oldum canım çok sıkkın :KK61: dün gece yatmadan eşimle biraz peynir kuruyemiş falan atıştırdık onun sonucumu bilmiyorum ama pes yani en ufak bi atıştırma yarım kiloya mal oluyor :skandal:

Geç yenildiği için direk ödem oluyor.
Bugün bol su tüketimi ve dikkatli olursan ertesi gün kalıcı olmadığını görürsün üzülme. .
Bugünden itibaren dikkat edersin cumaya ne kaldı sunun şurasın da :)

Herkese selam iyi haftalar kizlae bebisten anca girebildim ve pazartesi tartisini unuttum:bicak: en son cuma tartilmistim 70.7 cikmistim :halay: haftasonu hic tatli yemedim kahvaltilarda da dikkat ettin ana cmt aksam makarna yedim :( pazar aksamida ev yapimi hamburger o_O bakalim cuma kac cikicam
Kendime pirasa yaptim ve izgara tavuk bugun onlari yerim insallah yine en az 500gr veririm

IMG-20180122-WA0003.webp

Bana afiyet olsun :)
Siz hala icmedinizmi kahve .?

Dün köyden aldığım mis gibi sütle hazırladım kahvemi. böyle de güzel ama tercihim sade sek kahveden yana .
Şöyle hupletince kendine getirten formda severim kahveyi :)

Eki Görüntüle 2098552

Dün köyden aldığım mis gibi sütle hazırladım kahvemi. böyle de güzel ama tercihim sade sek kahveden yana .
Türk kahvesi mi bu? Bazen bende sütle tüketiyorum faklılık oluyor afiyet olsun

Türk kahvesi mi bu? Bazen bende sütle tüketiyorum faklılık oluyor afiyet olsun

Filtre kahveye süt ekledim.
Öncesi de Türk Kahvesi içtim kesmedi
Ardından bunu hazırladım balkona çıktım yanın da :KK14:
Şimdi duş alıp dışarı çıkalım artık.

Herkese hafif bir gün diliyorum.:KK200:

Eki Görüntüle 2098552

ben de şu an içiyorum :) senelerdir sütlü kahve içmedim sadesi her zaman favorim:)

Kızlar annemin tartısı bozulmuş babam da bakmış ama çalışmıyormuş düzelcek bir şey gibi durmuyor dedi. sizin önerebileceğiniz bir tartı var mı? ikimizinki de Fakir markaydı benimki bir yıl daha eski hatta bunun senesi dolmadan bozulmuş. Analog baskül tarzı mı daha iyi yoksa dijital mi alalım yine. Annemin de sürekli takip yapması gerekiyor ameliyattan sonra hiç fire vermeden motivasyonu devam etsin diye. şimdilik 3 ayda bir hastanede özel tartıdan yağ kas oranına baktırıyor ama evdeyken de dikkat etmesi için güzel bir tartı almak istiyorum ona.

Kızlar annemin tartısı bozulmuş babam da bakmış ama çalışmıyormuş düzelcek bir şey gibi durmuyor dedi. sizin önerebileceğiniz bir tartı var mı? ikimizinki de Fakir markaydı benimki bir yıl daha eski hatta bunun senesi dolmadan bozulmuş. Analog baskül tarzı mı daha iyi yoksa dijital mi alalım yine. Annemin de sürekli takip yapması gerekiyor ameliyattan sonra hiç fire vermeden motivasyonu devam etsin diye. şimdilik 3 ayda bir hastanede özel tartıdan yağ kas oranına baktırıyor ama evdeyken de dikkat etmesi için güzel bir tartı almak istiyorum ona.[/QUOTE
Kızlar annemin tartısı bozulmuş babam da bakmış ama çalışmıyormuş düzelcek bir şey gibi durmuyor dedi. sizin önerebileceğiniz bir tartı var mı? ikimizinki de Fakir markaydı benimki bir yıl daha eski hatta bunun senesi dolmadan bozulmuş. Analog baskül tarzı mı daha iyi yoksa dijital mi alalım yine. Annemin de sürekli takip yapması gerekiyor ameliyattan sonra hiç fire vermeden motivasyonu devam etsin diye. şimdilik 3 ayda bir hastanede özel tartıdan yağ kas oranına baktırıyor ama evdeyken de dikkat etmesi için güzel bir tartı almak istiyorum ona.
Sinbo al digital hem fiyati fakire gore uygun hemde uzun yillar kullandım

Bende kızımı uyuttum ıspanak yemeği pisirecegim bu gün şu saat olmuş canım bişey istemiyor

Yediğim sadece iki dilim ekmek biraz peynir

Yeşil Çay yapicam şimdi

Salam kizlar benim kilom da 73,8
Sabit haftasonunda yemek duzenim cak karisti
Cuma gunu disarda yedik yemegi genelde haslanmis sebzeler yedim
Ama gec saate kadar yedigimiz icin hic veremedim
Bide regl oldugum icin canim cok tatli istedi 1kasik nutella yedim dun :olamaz::olamaz:

dun 1saatten fazla sporum var
Yarinda gideriz kosmaya

Back
X