Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar kızlar giremedim kavga gürültü bir haftaydı. Artı oğlanda askerlik baş vurusu yapmıştı kısamı uzunmu çıktı çıkmadı oda saatli bomba gibiydi bi postada ondan tartıştım neyse dün belli oldu çok şükür rahatladı haftaya Perşembe orda olmak zorunda zaman vermemişler birazdan şubeye gidecek tekrar....işte böyle

Doğru düzgün yemiyorum ama tartıya çok yansımıyor yarım kilo versem şükür edicem....logo olayında da değiştirilebilir diye düşünüyorum sorun olmaz

Doğru düzgün yemiyorum ama tartıya çok yansımıyor yarım kilo versem şükür edicem....logo olayında da değiştirilebilir diye düşünüyorum sorun olmaz
Hayirlisi olur canim inşallah ..stress kiloyu etkiliyor malesef az yesekte dikkat etsdkte ...mümkün olduğunca daha fazla protein tüetmeye caliş hem tok tutuyo hem güzel kilo verdiriyo...ve yeterince su icelim:KK66:

Merhabalar kızlar giremedim kavga gürültü bir haftaydı. Artı oğlanda askerlik baş vurusu yapmıştı kısamı uzunmu çıktı çıkmadı oda saatli bomba gibiydi bi postada ondan tartıştım neyse dün belli oldu çok şükür rahatladı haftaya Perşembe orda olmak zorunda zaman vermemişler birazdan şubeye gidecek tekrar....işte böyle

Nereye gidecek peki. Hakkınız da hayırlısı inşallah.
Öğrenci degilmiydi oğlun.?

Nereye gidecek peki. Hakkınız da hayırlısı inşallah.
Öğrenci degilmiydi oğlun.?
Büyük oğlan bitirdi ünv küçük öğrenci..uzun dönem çıktı Isparta Eğirdir komanda bölüğü öyle hayırlısı dedim hep küçükde geçiş için baş vurdu sevmedi Giresun u 29 u da o belli olacakmış hakkımıza hayırlı olanı verir inşallah

Kızlar bu hafta hep 12 de giriyorum eve gece öğlen arası vakit bulunca anca yazıyorum sonra hiç giremiyorum sabah tartıldım ödemin 1 kilosu hala duruyordu sabaha kadar yine bol su içicem ne kadarını verebilirsem

Selam canlar esekten singemiz olmus hayirli olsun :)
Sabah sucuklu cok tahilli ekmege tost yaptim yaninda 1 yumurta hasladim
Ara kucuk muz
Ogle ve aksam icin pirasa ve koftem var insallah bugun istah kontrolum iyi olur gerci regliyim tartiyi etkiler kesin

Logo olayına gelince de ne kadar sürede seçildi o çünkü kısa sürede seçildiyse herkes oy veremez zaten .bir de sonuçfa logoyu site belirlemiyo mu hepsi güzel olabilir biri kelebek biri niye eşşek diğeri de uğur böceği gökkuşağı yıldız su damlası vs diye bir sürü şekil seçilebilir sonuçta

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Hala temizlikle boğuşuyoruz ana kız ama şükür çoğunu hallettik sayılır ;)
Allahtan büyük kızım evde de çok büyük yardımı oldu ;)
Bir ara camları sileyim dedim anam deli etti beni :KK48: 4.Kat olduğu için aklı gidiyor çekil ben silerim tergin oluyorum diye tutturdu bende yok ben sileceğim diyince bu sefer belime sarıldı bırakmıyor :D :D :D
Kız hareket edemiyorum bırak sarkmıyorum ki diyorum yooook :D :D :D
Boşver camlar leş gibi olsun karşı aparmantakiler uzak hem yakında olsa canından değerli değil ya falan diye tutturdu :D

Bol kahkaha eşliğinde camlarda tamam :21:
Ufak bir yemek molası vermiştim sonrada devam ettim de sizler aklıma düştünüz birde kahve molası vereyim dedim ;)

Sen ne iyi, pozitif bir kaptansın öyle :KK36: tamam haberleri bekliyorum o zaman sevgiler :KK25:

Haber geldiiiiiiiiiiii :21::21::21::21::21:

Kimse yoktu mavimli..
Her zamanki gibi...

Mesajlara bakarsan Perihan ve helopini onayladı onun dişin da 13 -14 kişiden biri bile koca gün uğramadı...
O yüzden demokrasiden konuşmayalım bile. .

Hatta kaptana bile mesaj attım ama bana dönMedi .

Tepkine şaşırdım gerçekten. . Gitmek ne demek.. Bu kadar ufak bir nedenden dolayi gitmek ilginç açıkçası. . Memnun olmadığın durumu değiştirmeye cabalamaktansa kolay yolu seçiyorsun demek...

Valla benim telefondamı yoksa hatta mı bir sıkıntı var anlamadım arkadaşımda whatsupddan mesaj atmışdı dün sonra telefonla görüştük buluştuk ve biz dışarı çıktığımızda bir arada dolanırken arkadaşın mesaji düştü :D :D :D
En sonunda arayıp şu telefon şirketini bir kalaylayacağım :D telefondan olamaz büyük kızın telefonunu aldım ;)

Tanımadığım ama takıma gelecek olan eski arkadaslarida etiketleyip bildirelim Istersen kazene....

Onuda halledelim evet ;) gerçi Kazen beni en sonunda süpürgeyle kovalayacak ama kıyamaz inşallah bana :oops:

Canım hayırlısıyla tezkeresini aldığınıda görürsünüz :KK60:
Rabbim tüm Mehmetciklerimii korusun ....Aminnnnnnnnnnnn

Ne güzel koşturmacalara rağmen artı da yok daha ne olsun ;)
Sana kolay gelsin canım inşallah yarınki bildiriminde güzel olur :KK60:

Kızlar bu hafta hep 12 de giriyorum eve gece öğlen arası vakit bulunca anca yazıyorum sonra hiç giremiyorum sabah tartıldım ödemin 1 kilosu hala duruyordu sabaha kadar yine bol su içicem ne kadarını verebilirsem

Yarın inşallah oda gitmiş olur da güzel bir rakam görürsün tartıda ;)

Logo olayına gelince de ne kadar sürede seçildi o çünkü kısa sürede seçildiyse herkes oy veremez zaten .bir de sonuçfa logoyu site belirlemiyo mu hepsi güzel olabilir biri kelebek biri niye eşşek diğeri de uğur böceği gökkuşağı yıldız su damlası vs diye bir sürü şekil seçilebilir sonuçta

Sabah ben Kazene mesaj attım sağ olsun gün içinde değiştirecekmiş :KK68:

En büyük Kazen bizim Kazen :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Sabah en sevimli halimle Kazen Abimize ( gerçi kaç yaşında bilmiyorum belki benden ufaktır ama Mülk sahibi olarak Abimiz sayılır :KK48: ) mesaj attım ;)
Durumu izah edip hani mümkünse daha sevimli kelebek gibi uğur böceği gibi bir şey olursa sevineceğimizi ilettim ve sağ olsun bizi kırmadı gün içinde halledeceğini söyledi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Hala temizlikle boğuşuyoruz ana kız ama şükür çoğunu hallettik sayılır :KK66:
Allahtan büyük kızım evde de çok büyük yardımı oldu :KK66:
Bir ara camları sileyim dedim anam deli etti beni :KK48: 4.Kat olduğu için aklı gidiyor çekil ben silerim tergin oluyorum diye tutturdu bende yok ben sileceğim diyince bu sefer belime sarıldı bırakmıyor :KK70: :KK70: :KK70:
Kız hareket edemiyorum bırak sarkmıyorum ki diyorum yooook :KK70: :KK70: :KK70:
Boşver camlar leş gibi olsun karşı aparmantakiler uzak hem yakında olsa canından değerli değil ya falan diye tutturdu :KK70:

Bol kahkaha eşliğinde camlarda tamam :21:
Ufak bir yemek molası vermiştim sonrada devam ettim de sizler aklıma düştünüz birde kahve molası vereyim dedim :KK66:

Haber geldiiiiiiiiiiii :21::21::21::21::21:

Valla benim telefondamı yoksa hatta mı bir sıkıntı var anlamadım arkadaşımda whatsupddan mesaj atmışdı dün sonra telefonla görüştük buluştuk ve biz dışarı çıktığımızda bir arada dolanırken arkadaşın mesaji düştü :KK70: :KK70: :KK70:
En sonunda arayıp şu telefon şirketini bir kalaylayacağım :KK70: telefondan olamaz büyük kızın telefonunu aldım :KK66:

Onuda halledelim evet :KK66: gerçi Kazen beni en sonunda süpürgeyle kovalayacak ama kıyamaz inşallah bana :oops:

Canım hayırlısıyla tezkeresini aldığınıda görürsünüz :KK60:
Rabbim tüm Mehmetciklerimii korusun ....Aminnnnnnnnnnnn

Ne güzel koşturmacalara rağmen artı da yok daha ne olsun :KK66:
Sana kolay gelsin canım inşallah yarınki bildiriminde güzel olur :KK60:

Yarın inşallah oda gitmiş olur da güzel bir rakam görürsün tartıda :KK66:

Sabah ben Kazene mesaj attım sağ olsun gün içinde değiştirecekmiş :KK68:

En büyük Kazen bizim Kazen :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Aleyküm selam

Yani buyutulecek ve hallelilmeyecek bir konu değil zaten..

Begenmedigimiz düzeni yine biz degisitirecegiz başkası değil ..

Sana da kolay gelsin. Şükür kombi oldu ya temizlik yapılır yavaş yavaş. ..

Sabah en sevimli halimle Kazen Abimize ( gerçi kaç yaşında bilmiyorum belki benden ufaktır ama Mülk sahibi olarak Abimiz sayılır :KK48: ) mesaj attım :KK66:
Durumu izah edip hani mümkünse daha sevimli kelebek gibi uğur böceği gibi bir şey olursa sevineceğimizi ilettim ve sağ olsun bizi kırmadı gün içinde halledeceğini söyledi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben arı demiştim misal o mesajım noldu bilmiyorum :)

Başka takım arıymış zaten...

Sabah en sevimli halimle Kazen Abimize ( gerçi kaç yaşında bilmiyorum belki benden ufaktır ama Mülk sahibi olarak Abimiz sayılır :KK48: ) mesaj attım :KK66:
sen mesaj atarsın da dayanabilir mi hiçççç:)
tabi değiştirir minnoş minnoş nasıl yazdın kim bilir:rolleyes:

Aleyküm selam

Yani buyutulecek ve hallelilmeyecek bir konu değil zaten..

Begenmedigimiz düzeni yine biz degisitirecegiz başkası değil ..

Sana da kolay gelsin. Şükür kombi oldu ya temizlik yapılır yavaş yavaş. ..

Sağ olsun bütün yöneticiler zaten kimseyi kırmıyorlar ;)
Şöyle sevimli bir şey olabilir kelebek yada uğur böceği demiştim ama artık gerisi Kazene kalmış ;) ne seçerse artık razı geliriz sonuçta elli kerede aa oda olmadı diyemeyiz ;)

Ben arı demiştim misal o mesajım noldu bilmiyorum :)

Başka takım arıymış zaten...

Eminim çok güzel bir şey seçecektir:KK68:

sen mesaj atarsın da dayanabilir mi hiçççç:)
tabi değiştirir minnoş minnoş nasıl yazdın kim bilir:rolleyes:

:KK73::KK73::KK73::KK73: Kız fazlada minnoşlaşmayayım dedim sonra yanlış anlaşılmasın :D :D
Ben sizin gibi cesur değilim Editöre atarlanamam yerinde gözüm var gel kahve içek falan diyemem :D :D :D

Kimse yoktu mavimli..
Her zamanki gibi...

Mesajlara bakarsan Perihan ve helopini onayladı onun dişin da 13 -14 kişiden biri bile koca gün uğramadı...
O yüzden demokrasiden konuşmayalım bile. .

Hatta kaptana bile mesaj attım ama bana dönMedi .

Tepkine şaşırdım gerçekten. . Gitmek ne demek.. Bu kadar ufak bir nedenden dolayi gitmek ilginç açıkçası. . Memnun olmadığın durumu değiştirmeye cabalamaktansa kolay yolu seçiyorsun demek...
Kolay yol değil zor yol benim için çünkü ben burda süper motive oluyorum. Logo bana battı yani bazıları için hiç önemli olmayabilir elbet canım. Şöyle baykuş falan olsaydı ne bileyim bir sürü tatlış hayvan var. Aslında çok öznel bir durum. Banu sağolsun hemen ilgilendi. Bir de başka hikayeler var başka topiklerde rastladığım o yüzden gitmek istedim inan bu topikteki kızlar çok iyi. Herkes sağolsun.

Esek olmus baska birsey olmus benim icin farketmiyor maksat gonullerimiz bir olsun kizlar
Bu arada yarib tartilcagim icin bugun 2 ogun sabahtan sonrs 1 ara yaptim insallah aksam acikmam birazdan son ogunu yicem yarin arti cikarsa motivasyonum cok bozulur :(

Back
X