Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse kizlar eşşek muhabbeti bi hayli uzadi..benim icinde farketmez....ben takilmiyorum pek butür durumlara ....önemli olan catterflym catterflym arkadaşimizinda dediği gibi gönüller bir olsun..yolumuza azimli bir şekilde devam ettirmek..:KK19:...bende şimdi öylen yemeğimi yedim....bugünü en hafif haliyle atlatalimda yarin güzel eksiler görelim tartida:KK5:

@GUNES -86 bize kendini tanıtırmısn kaç kilosun hedefin ne:KK54:
Aaaa:halay:Merhaba. Ama ben yeni gördüm mesajı ya. Memnuniyetle tanıtırım, nerden başlayayım. 32 yaşındayım 76.5 kiloyum. Ve hepimizin ortak hedefi olan zayıflama yoluna sizinle girmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerek şimdi beni yonlendirin:KK55:

Aaaa:halay:Merhaba. Ama ben yeni gördüm mesajı ya. Memnuniyetle tanıtırım, nerden başlayayım. 32 yaşındayım 76.5 kiloyum. Ve hepimizin ortak hedefi olan zayıflama yoluna sizinle girmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerek şimdi beni yonlendirin:KK55:
Bu arada hedef kilometre 57 ve 10 nisan a kadar . Olur mu sizce

Büyük oğlan bitirdi ünv küçük öğrenci..uzun dönem çıktı Isparta Eğirdir komanda bölüğü öyle hayırlısı dedim hep küçükde geçiş için baş vurdu sevmedi Giresun u 29 u da o belli olacakmış hakkımıza hayırlı olanı verir inşallah
Hayırlısı olsun canım. Hayırla gidip gelsin

Hoşgeldin canım. Ben buranın çakma elemaniyim renk katıyorum arada.
Ayda 5 kg güzel hedef ama sonlara doğru biraz yavaş gidiyor.
Diyet spor planın ne
Hoşbulduk canım. Sonlara doğru zor olacağını tahmin ediyorum. Ama kararliyim. Bu arada yeni spora başladım ayrıca diyet de yapıyorum. Hadi hayırlısı bakalım

Hoşgeldin canım :KK52:

İyi akşamlar kızlar,
Bugün sunumum vardı çok yoğundum sabah kahvaltı yapmadım her zamanki gibi, öğlen grup olarak yemeğe gittik orada da yine konu benim kilo verme maceralarımdı:D ben de daha fazla kıskansınlar diye öğle yemeğimde ekmeklere dokunmadım:D

Öğlen; yarım porsiyon ezogelin çorbası,
4 ader ızgara köfte, bir küçük kase kadar salata.
Akşam: iki dilim peynirli pide ve bir bardak ayran.

Back
X