Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin....burda yine güneş yok heryer gri...Keyifli bol güneşli pazarlar![]()
Kesinlikle haklısın çocuklarla kaliteli vakit geçirmek çok önemli. Onlar da bugunleri hatırlayıp çocukları ile öyle zaman geçireceklerHala tam sökülmesi karnım çok sisbol su icmem şart İki gündür kabizlik da başladı sanırım
Valla biz ufaktan hiç Annemler bizimle oturup oynamazdi hepten ozenirdim arkadaslara ailecek eglendiklerinde o yüzden hep eşime de derim çocuklar ileride keşke demesin o konuda diye gerekirse vakit ayiracagiz diyehe okul zamanı ancak haftasonlari ama hazır evdeler bari tadını cikarsinlar
birde tabi yok kopya çektin yok totsundan uydurdum diyince kahkahalar havada uçuştu
![]()
Kelebekler ucsun o zaman güneşli pazar gününeKeyifli bol güneşli pazarlar![]()
Yok daha sütten başka bir şey vermiyorum. Tabi antibiyotik kullanıyoruz malesefAy kıyamam ya. Benimkinde de hırıltı ve öksürük vardı ben ıhlamur yapıp içirdim 4-5 gün. Şimdi daha iyi. Benimki sekiz aylık ama, 5 aylık bebeğe sulandırılmış ıhlamur veriliyor mu bir baksana.
O zaman afiyet olsun canım bebeğe süte dönüşsün inşallahMenüüü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Süt arttırıcı çay
Öğlen
1 tane karnıyarık orta boy patlıcandan
Lahana salatası
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Ara
Süt arttırıcı çay
10 tane kuru üzüm
1 kivi
2 ceviz
Akşam
Pizza
Elma suyu
2 litre su
Pizzayı kaçamak olarak görmüyorum kızlar emziriyorum ve haftada bir kendime izin veriyorum zaten pazartesi çok sıkı bi listeye başlıcaz diyetisyenimle bi ödül verdim o yüzden kendime![]()
Hey gidi günler haşimdi hiç öyle ailemle eğlenceli şeyler yapcak vaktim olmuyor hatta yılda bi iki kere dışarı çıkıyorum onlarla o da anca işte teyze dayı evine giderken ... bazen böyle çocuk olasım geliyor ne güzeldi
Allah bebişine acil şifa versin canim.Yok daha sütten başka bir şey vermiyorum. Tabi antibiyotik kullanıyoruz malesef![]()
Aminnn Allah razı olsunAllah bebişine acil şifa versin canim.
tebrik ederimmm@doga3 45 dakika yürüyüş yaptim bügün...
Benimde babam geldi misafirim var kostur kostur geçiyor zamanBizde birde çocuklar tatilde olunca hele hiç iş bitmiyoryarın pazar ama biz yine sabah 9da havuzda olmak zorundayız kürünü yuzmesi için
hatta bu gece bende biraz erken yatabilirsem iyi olur dün de uykumu alamadım birde bende boyun fıtığı var sanırım o yarım saatcik de olsa yürüme yine hafif tetikledi yada bir kaç gündür fazla zorladı kendimi temizlik olsun gezme olsun
hafif ağrım var yine omuz ve boyunda
Şu tatil bitse daha sakın olacağım ve kendi düzeni daha rahat olacak
Sorma benimki 3,5 aylıkken kullanmıştık hem de iyileşti ama doktor 2 ay daha kullandırdıYok daha sütten başka bir şey vermiyorum. Tabi antibiyotik kullanıyoruz malesef![]()