Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı Pazarlar ;)

Dün gece küçük kuzu ille Anneciğim az yanıma yatsana dedi :D bir bakmışım sabah olmuş :D

Kaç günün yorgunluğu ve regl derken baygın düşmüşüm :D

Bu sabah çok şükür dinç uyandım ;) Allahın izniyle bugün itibariyle çok sıkı bir şekilde diyetime uyarak devam edeceğim ;)
Kuzuyu bir saat sonra havuza götüreceğim artık eve gelince bol suyla devam ederim malum dışarda tuvalet sıkıntı oluyor o yüzden şimdiden suya abanamiyorum :D

MRTMUHASEBE MRTMUHASEBE canım dün uyuya kalınca bakamadım da şimdi aklımdayken bir bakayım dedim ne zaman izne ayrıldın diye ;)

454.Etapta izne ayrılmışsın 68,2 kg ile ;) 6 aydan fazla oldu o yüzden istersen kilo artışı ile de olsa listeye geri dönebilirsin ;)

Hala tam sökülmesi karnım çok sis :KK43: bol su icmem şart İki gündür kabizlik da başladı sanırım :KK43:

Valla biz ufaktan hiç Annemler bizimle oturup oynamazdi hepten ozenirdim arkadaslara ailecek eglendiklerinde o yüzden hep eşime de derim çocuklar ileride keşke demesin o konuda diye gerekirse vakit ayiracagiz diye :KK66: he okul zamanı ancak haftasonlari ama hazır evdeler bari tadını cikarsinlar :KK66: birde tabi yok kopya çektin yok totsundan uydurdum diyince kahkahalar havada uçuştu :KK70:
Kesinlikle haklısın çocuklarla kaliteli vakit geçirmek çok önemli. Onlar da bugunleri hatırlayıp çocukları ile öyle zaman geçirecekler

Menüüü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Süt arttırıcı çay
Öğlen
1 tane karnıyarık orta boy patlıcandan
Lahana salatası
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Ara
Süt arttırıcı çay
10 tane kuru üzüm
1 kivi
2 ceviz
Akşam
Pizza
Elma suyu
2 litre su
Pizzayı kaçamak olarak görmüyorum kızlar emziriyorum ve haftada bir kendime izin veriyorum zaten pazartesi çok sıkı bi listeye başlıcaz diyetisyenimle bi ödül verdim o yüzden kendime:KK50:
O zaman afiyet olsun canım bebeğe süte dönüşsün inşallah :anne:

kızlaar bugün daha bir enerjiğim çok şükür bu haftasonun boş olmasına ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi geldi çok bunalmıştım artık . okulda bu haftada yoğun bir ders programı ve yapmam gereken işler var araştırmamın ikinci kısmı beni strese sokuyo aklıma geldikçe ama halledicem bir şekilde inşallah .neyse aklıma geldi yine içim daraldı , bugün düşünmek istemiyorum onu :olamaz:

artık menülerimizin sonunda spor olsa da olmasada yazalım bence ki farkındalık oluşsun yapmak zorunda hissedelim bir de su miktarı yazalım gün içinde takip etmediysek de tahmini bir şey yazalım .

bugün çok şükür sporumu da yaptııımm :KK73::KK73:

20 dk dans hafif tempo
50 dk leslie 3 mile

baya iyi geldi spor

bu ara sitede hazır yemek şirketlerinin reklamlarını görür oldum günlük kalorinize göre her öğün yemeğinizi getiriolar planlanmış biçimde işe başlasaydım yapardım heralde böyle bişi bir de tek olsam :)

Bizde birde çocuklar tatilde olunca hele hiç iş bitmiyor :KK66: yarın pazar ama biz yine sabah 9da havuzda olmak zorundayız kürünü yuzmesi için :KK66: hatta bu gece bende biraz erken yatabilirsem iyi olur dün de uykumu alamadım birde bende boyun fıtığı var sanırım o yarım saatcik de olsa yürüme yine hafif tetikledi yada bir kaç gündür fazla zorladı kendimi temizlik olsun gezme olsun :KK70: hafif ağrım var yine omuz ve boyunda :KK43:
Şu tatil bitse daha sakın olacağım ve kendi düzeni daha rahat olacak
Benimde babam geldi misafirim var kostur kostur geçiyor zaman ;))

Back
X