- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gec uyandim o yuzden anca yazabiliyorum. Gecen hafta 84 ile katildim su an 81.5 ciktim
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.00
Kaptanım 2 hafta sonramı listede olcam 1.ci haftayı bitirdim :)
günaydın hayırlı cumalar kelebekler
bol eksili tartılarınız olsun
ayıptır söylemesi o takım biz oluyoruz
![]()
Kaptanım zaten sanırım en büyük sorunum su içmemek ama aklıma dahi gelmiyor çok zorlama su içiyorum. Biri kafama vursa su iç diye çok daha iyi zayıflayacağım. yeni fikrim küçük pet şişe sulardan alıp masamın üstüne sırayla koyup günde dört tanesini okuldayken içmek. Çoğu zaman 1 litre su bile içmiyorum farkındayımbenim diyet yarın bitiyor patates gününü iki gün yapmıştım pazar dinlenip pazartesi de yoğurt diyetiyle birlikte daha esnek şekilde yapmak istiyorum.
Neeee ben de bir heyecan gidip tartılmıştım![]()
Benim kilom 78,5 bu arada. Haftaya cuma listeye geri girerken 78 altına inerim inşallah.![]()
günaydıın herkesee sonunda listeye geri dönebiliyorum sınırdan kurtardımm
izne çıktığım kilo : 61.5
bugün : 61.4
yüzde : 0,162
oynakbasi34 listeye beni de ekleyebilirsin artık :)
Çok sevindigim bir haber okudum.
Cinsel istismar yapanlar Hadım edilip tahliye edilecekmis ne şahane bir ceza. Idamdan bile etkili..
Merhaba gec uyandim o yuzden anca yazabiliyorum. Gecen hafta 84 ile katildim su an 81.5 ciktim
Selam kizlar aranizda en yavas kilosu giden benim heralde dogum kilolarini hizla verdim eski kiloma dondum ama bundan sonrasi cok yavas gidiyorama olsun mutluyum 68 kg gordum
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 0.4 kg
Yuzde %0.57
Hayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ....bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.
Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..![]()
Dukanda çok etkili incelmede karbinhidrat alinmadigindan. Fakat o tip formül diyetler bırakıldığın da kisa sürede geri geliyor İşte. .o yüzden surekliligi olan sağlıklı beslenmeyi ve hareketi yaşam biçimi edinmeliyiz. ..
Süpersin canım
Tebrik ederimmmmm
Sen bu hızla devam edersen çok çabuk hedefine ulaşırsın canım eminim![]()
Çok sevindigim bir haber okudum.
Cinsel istismar yapanlar Hadım edilip tahliye edilecekmis ne şahane bir ceza. Idamdan bile etkili..
neyy toplam giden 14 kilo muuuu maşallah maşallahdarısı başıma
ben karbonhidratı ve şekeri tamamen bırakmamıştım,
mesela günde bir küçük lavaşım vardı, hatta ramazana denk geldiğinden haftada iki kere de güllaç yiyordum,(bu nasıl Dukan
)
benim olayım çikolata ve aburcubur, onları kestim mi gidiyor kilolar
inşallah kaptamın,
ben ne zaman giricem listeye, geçen hafta perşembe katılmıştım aranıza yani bu ikinci cuma oldu benim için, haftaya cuma girebilir miyim listeye
valla ben okuldan mezun olurken de vardı bu haberler sene 2011di, kimyasal hadımdan bahsediliyordu, takip ettiğim hukuk dergileri habire yazıyordu ama olmadı, inşallah bu sefer olur, hatta mümkünse bu kişilerin alınlarına da bir damga vurulsun![]()
Harikasin canim tebrikler ben 1 ayda veremiyorum artik 2 kgYENA hedefim 55-52 arasinda olmak :) daha ince dukan ve leslie ile basarmistim ama o z8aman cocuk yoktu tabi
Kilo bildirimi kilo bildirimi
68.6
Tam tamina iki kilo
Ahhj keske spor yapabilsem![]()
Canim tebrik ediyorum yalniz giden kilo 1.1 kg oluyor 0.9kg yazmissinHayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ....bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.
Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..![]()
Pekmez birebir canim ben ne zaman pekmezi cok yesem hemen adet olurumKizlar regl dönemi spor zararlimidir
Birde 10 gun boyunca sogan kuru yapip içtim bugun 38 günüm regl olamadım ya ne yapsam da söker acaba
Tebrikler supersinHayırlı cumalar
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.00
Kaptanım 2 hafta sonramı listede olcam 1.ci haftayı bitirdim :)
Ben de hic su icmiyorum gunde 1 2 bardak anca niye yapamiyorum bilmiyorum isyerindeyken 2 sise bitirirdim hergun sevdigimden mi hayir ama oyle bir duzen edinmistim simdi evdeyken yapamiyorumKaptanım zaten sanırım en büyük sorunum su içmemek ama aklıma dahi gelmiyor çok zorlama su içiyorum. Biri kafama vursa su iç diye çok daha iyi zayıflayacağım. yeni fikrim küçük pet şişe sulardan alıp masamın üstüne sırayla koyup günde dört tanesini okuldayken içmek. Çoğu zaman 1 litre su bile içmiyorum farkındayımbenim diyet yarın bitiyor patates gününü iki gün yapmıştım pazar dinlenip pazartesi de yoğurt diyetiyle birlikte daha esnek şekilde yapmak istiyorum.
Hosgeldin canim ozlettin kendini umarim donusun muhtesem olur tum fazla kilolar gidergünaydıın herkesee sonunda listeye geri dönebiliyorum sınırdan kurtardımm
izne çıktığım kilo : 61.5
bugün : 61.4
yüzde : 0,162
oynakbasi34 listeye beni de ekleyebilirsin artık :)
Harika bir haber beter olsunlarÇok sevindigim bir haber okudum.
Supersin canim hangi sporlari yapiyorsunBir adet koruma bildirimi :))
Kilom 65
Spor 430 dk.
Super kilo vermissin canim neler yaptin merak ettimMerhaba gec uyandim o yuzden anca yazabiliyorum. Gecen hafta 84 ile katildim su an 81.5 ciktim
Olcam insallah canim tasiniyoruz diye yazamam diye dusundum bide ozel sorunlardan moralim boxuktu ama yazicam insallahPes etmek yok canımlütfen ümidini yitirme eminim dahasıda gelecek hem varsın yavaş ama sağlam olsun
bak bende aynı durumdayım ama yinede mutluyum çünkü her gören son bir aydır çok vermediğim halde baya fark var diyor
Bu arada lütfen sende artık daha sık buralarda olhem daha fazla faydasını görürsün
![]()
Harikasin canim tebrikler ben 1 ayda veremiyorum artik 2 kg![]()
Bu uyelerinde paylasimlarini görmedim glbsbrs bu hafta bi kere yazdı galibaKaldı 3 bildirim yapmayaninşallah onlarda bol eksilerle gelirler
glsbrs
MRTMUHASEBE
Eddoras
Hadi kızlar göreyim sizilisteye ekleyebilirseniz tam süper olur
![]()