- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh Miss Banucum çok ozendim valla..
Haftaya da bende başlıyorum inş. .
LargeGemini kuzum izin alma bence.. yeni girdin listeye zaten. Düşün izinli olsaydın hemen salar daha fazla yersin yahut toparlamazdın nasıl olsa izinliyim diye.. listede olman fren etkisi yaratıyor bugünden itibaren dikkatli gider toparlarsın...
Sabah evime varacağım ve pazartesi günü ilk tartı sonucumu söylerim.
Canim müthiş sin tebrik ediyorum ama sana bir uyarı yapayım ben pazartesi kilo verimini gördükten sonra biraz salınca nasil olsa cumaya kadar daha veririm mantigiyla birkac birseyi yeyinvecumaya kadar pek gotmiyo salmazsan cumaya kadar 1 kilo gider toplam aman dikkatN
Ne guzel Allah esinle muhabbetinizi arttirsin ablacim :)
Ben bildiriyorum o halde
Kizlar
10kere tartildim tartiyi acip kapattin yerini bile degistirdim ama resmen
64.8
600gram gitmis haftasonu saka gibi
Allahim kimse kilo almasin herkes kilo vermis olsun verenlerin icinde deoynakbasi34 kaptanim olsun amin
![]()
LargeGemini kuzum izin alma bence.. yeni girdin listeye zaten. Düşün izinli olsaydın hemen salar daha fazla yersin yahut toparlamazdın nasıl olsa izinliyim diye.. listede olman fren etkisi yaratıyor bugünden itibaren dikkatli gider toparlarsın...
Sağ olasın canım valla başlamışken tam olsun dedimHaftaya Pazartesi Annemler Almanyadan dönecekler sonra Amcamın hanımı ille görüşelim diye tutturur
Bari dip köşe tamam olsun da sadece üstten yaparım temizliği eğer bize gelmek isterlerse ( gerçi belli olmaz kendi evine de davet edebilir
bahar bahane temizlik şahane gibi oldu benimkisi
)
Kesinlikle haklısıninsan izne ayrılınca biraz daha rahat davranıyor
bakma ben stresden takıma uzun zamandır faydam olmadığı için izne ayrıldım
ama kesinlikle listede olmak insanı frenliyor
LargeGemini bence bir anlik sıkıntıyla öyle demiştir
eminim cumaya kadar fikri değişir
![]()
Günaydın 8. Takımın fıstık adayi güzel hatunlari
Cuma günü 116.00
Bugün 116.00
Aynıyım yani
Günaydın güzel hatunlar ara ara bana öyle geliyor siz beni durdurun yoksa ben ceketimi alip bir anlık sinirle gidebilirim
Canim müthiş sin tebrik ediyorum ama sana bir uyarı yapayım ben pazartesi kilo verimini gördükten sonra biraz salınca nasil olsa cumaya kadar daha veririm mantigiyla birkac birseyi yeyinvecumaya kadar pek gotmiyo salmazsan cumaya kadar 1 kilo gider toplam aman dikkat
Pazartesi kontrol bildirimi
Cuma 69.2
Pazartesi 69.0
Ayy dünkü yediklerinden sonra yine artı çıksaydı cok moralim bozlurdu bundan sonra daaha dikkat edicem
gitme gitmee :)
yok yokk hayatta salamam iki hafta sonra görümcemin düğünü var, verilecek her gram fotolarda güzel çıkmamı sağlayacak, hadi inşallah bir haftada 1 kilo![]()
içimize ferahlık verir, bereket verir inşallah
Allah kabul etsin canim aminnnBende oturdum Kuran okudumBir arkadaşımın yetiştiremediği cüzü vardı onun haricinde bir de Fetih suresi okudum ( içimize ferahlık verir, bereket verir inşallah
)
Birazdan da şu teşbih işini aldığım hatunu arayayım eğer müsaitse elimdekileri bırakıp yenilerini alayım da bereket el işinden de gelsinçalışan demir pas tutmaz hesabı
Hem yürüyüşümde aradan çıkmış olurdönüşü de kuzuyu okuldan alırım
![]()
Kizlar gunaydin ben baya yedim haftasonu niye boyle yaptim bilmiyorum patlama gibi oldu sanki ama haftaici bomba gibi vercem kilolari.inaniyorum kendime
Sabahleyin hafif kahvalti yaptim simdi de ara ogunumu ve sporumu.insallah cok guzel kilo vercem bu hfta ve yine seker yok insallah
Ya moralim bozuldu netten hali aldim dun, bugun fiyatlari dusmus. iptal edip, tekrar alayim dedim, banka 12 taksitte geri yatirir dedi mt, e bizim karta hepsini geri yuklemesi lazim ki tekrar alabileyim o kadar limit yok.siz olsaniz napardiniz kizlar bunun bir yolu var midir az da degil 200tl..bankayla gorussem ise yarar mi acaba
Kizlar gunaydin ben baya yedim haftasonu niye boyle yaptim bilmiyorum patlama gibi oldu sanki ama haftaici bomba gibi vercem kilolari.inaniyorum kendime
Sabahleyin hafif kahvalti yaptim simdi de ara ogunumu ve sporumu.insallah cok guzel kilo vercem bu hfta ve yine seker yok insallah
Insallah canimArada hepimizin öyle günleri oluyorbenimde geçen hafta olmuştu
İnşallah çok daha güzel rakamları göreceğiz ve motivasyonumuz artacak
Bende sabah hafif kahvaltımı yaptım ara öğün olarak yeşil çayımı içtimbirazdan da öğlenlik kendime mantar sotelemek istiyorum
yanına da artık en kötü bir kase cacık yaparım ( marulum kalmamış )
Kızı almadan yaptığım teşbihleri teslim ederdim diyordum ama hatun şimdilik müsait değilmiş öğleden sonra gel dedi bende bari okul çıkışı kuzuyu az parka götürürüm ( hatunun evine gitmeden yarı yolda önünden geçiyoruz nasılsa ) sonrada hatun müsaitim dediğinde hemen gidip boncukları verip yenilerini alırım![]()
Amin esim aricakmis simdi insallah indirimden yararlanirizBence bankayı ara bir şansını deneolmadı indirimin daha günü varsa ay başında tekrar para yükleyip alırsın halıyı diğerini direk iade edersin
İnşallah gönlüne göre olur![]()
Evet canim ama soylemek istemiyorum :) 67 ciktim maaleseftartıldın mı canım, pazartesi kontrol tartısı var bu tür kaçamakları engelleyip kendimize hakim olabilmemiz için![]()
Tahmin degil ama kendimden yola cikarsam erken kahvalti ara ogun ogle yemegi ara ogun ve 18den sonraya birakmadigim aksam yemegi ile kilo verebiliyorumŞimdi ben eşimden dolayı gec uyuyorum kızımda gec uyuyor o yuzden sabah 11 gibi kalkıyoruz saat 12 de kahvaltı yapiyorim saat 16 gibi ara öğün ya meyve ya cerez birseyler atıştırıyorum saat 18 yada 19 arası aksam yemeğini yiyip 17 saat taki diğer gun 12 ye kadar öğün yemiyorum tabi akşamları esim gelince yemek ısıtırken sıcak mi soğuk mu die bir iki kaşıklaniyo o yemekler simdi
Simdi sabah 9 gibi kahvalti yapip 12 gibi ara öğün 15 gibi hafif oyle yemeği 18 gibi aksam yemeği yemek daha mi iyi olur tahminleri alayım
Şimdi ben eşimden dolayı gec uyuyorum kızımda gec uyuyor o yuzden sabah 11 gibi kalkıyoruz saat 12 de kahvaltı yapiyorim saat 16 gibi ara öğün ya meyve ya cerez birseyler atıştırıyorum saat 18 yada 19 arası aksam yemeğini yiyip 17 saat taki diğer gun 12 ye kadar öğün yemiyorum tabi akşamları esim gelince yemek ısıtırken sıcak mi soğuk mu die bir iki kaşıklaniyo o yemekler simdi
Simdi sabah 9 gibi kahvalti yapip 12 gibi ara öğün 15 gibi hafif oyle yemeği 18 gibi aksam yemeği yemek daha mi iyi olur tahminleri alayım