- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
sabah 9 gibi kahvalti yapip 12 gibi ara öğün 15 gibi hafif oyle yemeği 18 gibi aksam yemeği yemek daha mi iyi olur tahminleri alayım
bu daha sağlıklı geldi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 9 gibi kahvalti yapip 12 gibi ara öğün 15 gibi hafif oyle yemeği 18 gibi aksam yemeği yemek daha mi iyi olur tahminleri alayım
Evet canim ama soylemek istemiyorum :) 67 ciktim maalesef
kaç gündür canımı yedi parka götürmüyorum diye![]()
Iyi hoş diyorsunuz da ben o saatte nasil uyanacak canlar ya zaten 1 de yatıyorum en erken
kızlar toplaşınnnn taktik topladım bu haftanın yükselen yıldızı 13. takımdan
geçen hafta 10. iken bu hafta 4. olmuşlar,
üstelik hemen her gün takımda kaçamak yapanlar var iken,
hiç üşenmedim yaklaşık 150 sayfa mesaj okudum,
işlerim almış başını gitmiş o derece
grubun en güzel yanı, herkes sürekli paylaşım halinde,
menülere sürekli yorumlar yapılıyor,
herkes en az 2 litre su içiyor
ve neredeyse sporsuz günleri yok
spor yapmadıkları günlerin ertesi günlerinde telafi etmeye çalışıyorlar
belki bu yazacaklarım daha önce grupta yazılmış olabilir ama ben gibi yeniler için hem öğrenmeye hem hafızları tazelemeye ne dersiniz
catterflym
Eddoras S sevil4321 M Meryem1306
LargeGemini @melek929
oynakbasi34 H helopini
YENA
mavimli (etiketlenmek istemeyen olursa bana bildirirse sevinirim
)
gelelim bu haftalık yazışmalarından çıkarttığım notlarına tabiki kaptanLAydLiNe iznin olursa
1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok
2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)
3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln)
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır (wouww çok sert ama etkili)
5) yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. (simit tüketenler için)
6)Menü yaz artık kötü de olsa. Yoksa ucu çok kaçıyor. Sonra toparlamak daha zor olur. (kesinlikle, menü yazılacak psikolojisiyle daha az yiyoruz bence)
7) hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak
8)su miktarları mutlaka yazılıyor ve menü kötüyse günlük ceza var
9) YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. (yerli yersiz acıkmalara ya da gece geç saatte acıkmalara karşı taktik)
10)aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar
11) bakliyat yemeyelim tartı öncesinde. Bulgur, mercimek ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi.
12) emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu (var mı bizim grupta denemek isteyen, ben Dukanda olduğum için meyve yasak bana, ödemden şikayetçi arkadaşlar bi baksın)
13)perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz.(grup içi motivasyonun güzel özelliklerinden biri daha, kendi kendilerine kararlar alıp hep beraber uygulamaya çalışıyorlar, hatta mini bir BDV olmuşlar, dertleşiyorlar, araya da sakın yeme fln ikazları koyuyorlar, çok tatlı)
14) Suyun ödeme çok faydası var,daha önce regl durumlarında 1.5 kg artı oluyorken soniki aydır pek yansımadı,neden çünkü 3 lt su içiyorum kızlar (regl alarmııı regl alarmııı)
15)Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan (bu da haftanın son taktiğiydi bana göre)
inşallah kurallara aykırı birşey yapmamışımdır, öyleyse şimdiden özür dilerim, umarım faydalı bir çalışma olmuştur![]()
Seni ayakta ve kocaman alkışlıyorum canım. O kadar güzel bir iş yapmışsın ve faydalı olan şeyleri cımbızla çıkartıp almışsın ki bayılarak okudum. Sakıncası yoksa mesajının aynısını hem bizim takımda hem de paylaşım alanında yazarsan beni çok ama çok mutlu etmiş olursun.seaBahAR canım bu mesajı okuman lazım.
missERE harika bir analiz yapmış. Çok beğendim
![]()
ama sen sundun bu alternatifi bize :)
kız 1 de yatıp 9 da kahvaltı yapmak zor mu
biz her gün öyleyiz![]()
teşekkür ederim, kilo verme yolunda hepimiiizzzzz kardeşizzzzzz, dağlarr oyyy oyyy yollar oyy oyyy
elimden geldiğince haftanın süper yükselen takımlarını incelemeyi düşünüyorum, bu haftanın süper yükselenleri 13. ve 2. takım bence
hatta köşemin adı "yükselen yıldızlar ne yapmışlar"![]()
Adını yükselen yıldızlar panorama'da yapabilirsin
Malum detaylı inceleme içeriyor![]()
cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..g
Hedefime yaklaşıyorum ancak 56 olana kadar durmak yok.
kızlar toplaşınnnn taktik topladım bu haftanın yükselen yıldızı 13. takımdan
geçen hafta 10. iken bu hafta 4. olmuşlar,
üstelik hemen her gün takımda kaçamak yapanlar var iken,
hiç üşenmedim yaklaşık 150 sayfa mesaj okudum,
işlerim almış başını gitmiş o derece
grubun en güzel yanı, herkes sürekli paylaşım halinde,
menülere sürekli yorumlar yapılıyor,
herkes en az 2 litre su içiyor
ve neredeyse sporsuz günleri yok
spor yapmadıkları günlerin ertesi günlerinde telafi etmeye çalışıyorlar
belki bu yazacaklarım daha önce grupta yazılmış olabilir ama ben gibi yeniler için hem öğrenmeye hem hafızları tazelemeye ne dersiniz
catterflym
Eddoras S sevil4321 M Meryem1306
LargeGemini @melek929
oynakbasi34 H helopini
YENA
mavimli (etiketlenmek istemeyen olursa bana bildirirse sevinirim
)
gelelim bu haftalık yazışmalarından çıkarttığım notlarına tabiki kaptanLAydLiNe iznin olursa
1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok
2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)
3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln)
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır (wouww çok sert ama etkili)
5) yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. (simit tüketenler için)
6)Menü yaz artık kötü de olsa. Yoksa ucu çok kaçıyor. Sonra toparlamak daha zor olur. (kesinlikle, menü yazılacak psikolojisiyle daha az yiyoruz bence)
7) hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak
8)su miktarları mutlaka yazılıyor ve menü kötüyse günlük ceza var
9) YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. (yerli yersiz acıkmalara ya da gece geç saatte acıkmalara karşı taktik)
10)aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar
11) bakliyat yemeyelim tartı öncesinde. Bulgur, mercimek ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi.
12) emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu (var mı bizim grupta denemek isteyen, ben Dukanda olduğum için meyve yasak bana, ödemden şikayetçi arkadaşlar bi baksın)
13)perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz.(grup içi motivasyonun güzel özelliklerinden biri daha, kendi kendilerine kararlar alıp hep beraber uygulamaya çalışıyorlar, hatta mini bir BDV olmuşlar, dertleşiyorlar, araya da sakın yeme fln ikazları koyuyorlar, çok tatlı)
14) Suyun ödeme çok faydası var,daha önce regl durumlarında 1.5 kg artı oluyorken soniki aydır pek yansımadı,neden çünkü 3 lt su içiyorum kızlar (regl alarmııı regl alarmııı)
15)Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan (bu da haftanın son taktiğiydi bana göre)
inşallah kurallara aykırı birşey yapmamışımdır, öyleyse şimdiden özür dilerim, umarım faydalı bir çalışma olmuştur![]()
Selam kizlar....nasilsiniz .umarim bi yaramazlik yoktur..cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..geçen hafta çarşamba akşami döndük almanyaya ama hala cooook yorgunum..kendime gelemedim daha..ayrica 5 kilo artiyla geldim malesef ..stress bana iyi gelmedi..birde düzensizlik vardi..gece gündüz sofra hazirlandi davet edildik bikackere.....ama sorun yok onuda hallederiz elbirliği ile![]()
İyi akşamlar kızlar dün sabah eve vardım ve akşama kadar uyudum günlerdir yoldaydım. Öncelikle kilomu söyleyim 61.3 kiloyum:)
Hergün her yere yürüyerek gittim en az 15bin adım hatta 23bin adım attığım gün oldu. Doyasıya gezdim ama yine de doyamadım. Yemekler çok kötüydü alışmam zaman aldı keşfederek güzel yemekler yiyebileceğim yerler buldum. Atıştırmalık hiç bir şey yemedim bir dilim çikolata dahi!! Sabah kahvaltı namına bir şey yemiyor adamlar yine yemek gibi olduğu için çoğunlukla aç gezdim akşama kadar ama etiyopya kahvesi çok güzel sürekli kahve içtim. Akşam 8de akşam yemeği yiyordum ilaç içmek için. İki haftada 64.7den 61.3 kiloya düştüm. Hedefime yaklaşıyorum ancak 56 olana kadar durmak yok.
Brnimkolerde evi ben yokken mahvetmişler..kac gündür temizlik yapiyorum...ben büyük kizlan 3 hafta önce gitmiştim eşim ve çocuklarimdan önce..o yetmiyirmuş gibi birde mobilyalarin yerini değiştitmişler evi alt üst etmişler...neyseki az kaldi işim..mobilyalarda eski haline getirildi...bikac kücük değişiklik yapildi sadece...
![]()
İyi akşamlar kızlar dün sabah eve vardım ve akşama kadar uyudum günlerdir yoldaydım. Öncelikle kilomu söyleyim 61.3 kiloyum:)
Hergün her yere yürüyerek gittim en az 15bin adım hatta 23bin adım attığım gün oldu. Doyasıya gezdim ama yine de doyamadım. Yemekler çok kötüydü alışmam zaman aldı keşfederek güzel yemekler yiyebileceğim yerler buldum. Atıştırmalık hiç bir şey yemedim bir dilim çikolata dahi!! Sabah kahvaltı namına bir şey yemiyor adamlar yine yemek gibi olduğu için çoğunlukla aç gezdim akşama kadar ama etiyopya kahvesi çok güzel sürekli kahve içtim. Akşam 8de akşam yemeği yiyordum ilaç içmek için. İki haftada 64.7den 61.3 kiloya düştüm. Hedefime yaklaşıyorum ancak 56 olana kadar durmak yok.