Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam banuşumun kelebekleri, hayırlı cumalar.:KK36:
@oynakbaşı34 Banuşum kuzum çok geçmiş olsun:KK200:
ne çektik bu ağrılardan kuzum ya:110:bende 1,5 ay oldu hala düzelemedim.:cry:
listenizle ilgilenirim aklın burada kalmasın:KK74:
Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor. :KK200::KK200::KK200:

***8. TAKIM 598.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,0/// % )
mavimli (75,4 // / % )
serenalar ( 80.0 / // % )
sonundaoldu ( 68,4 / // %)
Meryemozcan27(67,4///% )

8. Takım Ortalaması: %

kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.:KK5:
79.7 bu haftaki kilom

Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor. :KK200::KK200::KK200:
Merhaba canım, teşekkür ederim.:KK60:
8. takım benim ilk takımım, uzun süre de kaptanlığını yaptım sonra Banuya devretmiştim. Benim için yeri çok ayrıdır.:KK200:
ayrıca Banuyla burada tanışıp arkadaş olduk ve görüşüyoruz. 1,5 yıl her hafta diyetisyene beraber gittik. Banumunda yeri bende apayrıdır.:KK68:
bende sizi çok seviyorum.:KK74::KK74::KK74:

Sağol kuzum sizler böyle umutlu konuşunca bende motive oluyorum :KK36: benim regl zamanım geldi ondan da olabilir

benim de regl zamanımdı geçen hafta. önce artı oldum sonra eksi en son 200 gr eksildim. olabiliyor böyle bozma sakın. beni takım motive etti bozmadım şükür kırdım şeytanın bacağını.

Şahane tebrikler canım :KK9:

teşekkürler cnm :KK200::KK200:

Canım benim geçen cuma tartisindan sonra pazartesi +700 le başladım pazartesiye. Niye olduğunu da çözebilmiş değilim kaçamak yapsam anlarım. Hafta boyunca bu artiyla uğraştım yemedim o yüzden.

Kayısı, incir, açlık otu sabahları limonlu su ne varsa yaptım sonuç yok. Açlığa dayanıklıyim , sağlık enerjiyle ilgili bir sorun yok da bağırsaklar işini doğru dürüst yapsa :kızgın:o da bir sağlık sorunu aslında ..

Bizde de balık günüydü ben sadece salatasini yedim ama bugün tartiya yansisin diye ama nerdeee

Anteplim seviyorum seni :KK200: kucak dolusu selam sana ve nohut dürümüne En Büyük TÜRKİYE

ben de seni ve nohut dürümünü seviyorum :KK70: ama yiyemiyorum. yediklerime sayıyorum cnm :KK70: aleyküm selam:KK200:

Yaaa bu ne güzel bir eksidir tebrik ediyorum

teşekkür ederim cnm çok saol..:KK68:

Takımın en tırt üyesi olarak bildirim yapiyorum.
Bu hafta uğraşarak sabit tartima ancak varabildim 67.4 :KK14: oynakbasi34 oynakbasi34
Her tarafım ödem, karnım davul gibi, bu hafta regl olmam gerekiyordu olamadım da sonundaoldu sonundaoldu senin yerine herhalde ben hamile kaldım :işsiz:
Hakkınızı helal edin takıma hiç katkım olamadı.

helali hoş olsun. biz bir takımız eksiliyoruz da artıyoruz da sabit oluyor bazen napalım sağlık olsun. bu arada sen çok enerji harcayıp çok aç kalıyorsun. azıcık yesen belki daha güzel yakarsın. çok değil ama azıcık :KK66: bir de regl çok etkiliyor gerçekten. istiyorsan amin. istemiyorsan regl gel hemennnn :KK70:

Bende şu 72 direncini bi kırabilsem daha da asılcam ama doğumdan beridir hep takıldığım yer 72 oldu ve vazgeçtim, bu sefer aklımın ucundan bile geçmiyo vazgeçmek, tam gaz devam inşallah

cnm ben bir kiloya çok sabitlenmişsem azıcık aç bırakıyorum kendimi düşünce normale dönüyorum. reglden sonra bir iki gün baya kıssan beslenmeyi en azından şu 72 yi kırarsın belki.
aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkını :KK200: sana da çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş..
79.7 bu haftaki kilom

yihuuuuuuu! 8 ler gitti sonunda artık görmek yok inş bir daha.. haftaya 78ler gelsin ki artık uzaklaşmış olalım 8lerden cnm
Hayırlı cumalar herkese
Gecen hafta 75.0
Bugün 75.8
Malesef Allah tan daha listede degilim ama haftaya regl de olursam iyi kilo veririm yani oyle umut ediyorum :)

haftaya baya iner tartı ben eminim. çünkü regl baya etkiliyor ve listeye bomba gibi girersin cnm. pes etmek yok.

Selam sevgili moni moni ... çok teşekkür ederiz alakan için.. seni görmüşken yazmak istedim,yaklaşık bir senedir üye olmadan diyet gruplarını takip ediyodum ve sen hep dikkatimi çekiyodun uzaktan uzağa çok seviyodum ;) meryem abla Elhan Elhan yeni bi takıma girecekti ben de inşallah moni nin takımına gider de iki güzellik bir arada olur dedim ama burayı tercih etti ( iyi ki de etmiş) oynakbasi34 oynakbasi34 tıpkı seni hayal ettiğim gibi çok tatlı biri çıktı,ikinizin samimiyetide balla kaymak olmuş , lütfen ara da uğra :KK200:

Bildireyim o zaman :KK66:
Geçen hafta 75,4
Bu hafta 74,8
600 gr gitmiş bu hafta. Biraz zigzag yapacağım bünye şaşırtmaca :)
Aynıyız canım tebrikler, bende aynı fikirdeyim şaşırtma konusunda :KK66:

Hayırlı cumalar herkese
Gecen hafta 75.0
Bugün 75.8
Malesef Allah tan daha listede degilim ama haftaya regl de olursam iyi kilo veririm yani oyle umut ediyorum :)
Hayırlı Cumalar canım,bu hafta regl haftası takımca :KK70:

LİSTEDE OLMAYAN ARKADAŞLARDA YAZSİN LÜTFEN KIZLAAAR NERDESİNİZ

YILBAŞI HEDEF LİSTESİ VE BU HAFTA EŞLEŞTİRME YAPILACAK TAKIM ICI YARİSMA YAPILACAK

LİSTED OLMAYANLAR KAPTANI ETİKET YAPSINLAR
Çok mutlu oldum böyle şeyler beni hep tetikler serenalarcım :KK49:

benim de regl zamanımdı geçen hafta. önce artı oldum sonra eksi en son 200 gr eksildim. olabiliyor böyle bozma sakın. beni takım motive etti bozmadım şükür kırdım şeytanın bacağını.

teşekkürler cnm :KK200::KK200:

ben de seni ve nohut dürümünü seviyorum :KK70: ama yiyemiyorum. yediklerime sayıyorum cnm :KK70: aleyküm selam:KK200:

teşekkür ederim cnm çok saol..:KK68:

helali hoş olsun. biz bir takımız eksiliyoruz da artıyoruz da sabit oluyor bazen napalım sağlık olsun. bu arada sen çok enerji harcayıp çok aç kalıyorsun. azıcık yesen belki daha güzel yakarsın. çok değil ama azıcık :KK66: bir de regl çok etkiliyor gerçekten. istiyorsan amin. istemiyorsan regl gel hemennnn :KK70:

cnm ben bir kiloya çok sabitlenmişsem azıcık aç bırakıyorum kendimi düşünce normale dönüyorum. reglden sonra bir iki gün baya kıssan beslenmeyi en azından şu 72 yi kırarsın belki.

aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkını :KK200: sana da çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş..

yihuuuuuuu! 8 ler gitti sonunda artık görmek yok inş bir daha.. haftaya 78ler gelsin ki artık uzaklaşmış olalım 8lerden cnm

haftaya baya iner tartı ben eminim. çünkü regl baya etkiliyor ve listeye bomba gibi girersin cnm. pes etmek yok.
Çok teşekkürler canım motiven için, bu hafta özel gün falan yok inşallah meryem abla gibi beslenmeyi düşünüyorum yeterki 71 i göreyim gerisi gelir, kahvaltıyı sıkı yapıp sonra biraz sıkcam :KK200:

Selam sevgili moni moni ... çok teşekkür ederiz alakan için.. seni görmüşken yazmak istedim,yaklaşık bir senedir üye olmadan diyet gruplarını takip ediyodum ve sen hep dikkatimi çekiyodun uzaktan uzağa çok seviyodum :KK66: meryem abla Elhan Elhan yeni bi takıma girecekti ben de inşallah moni nin takımına gider de iki güzellik bir arada olur dedim ama burayı tercih etti ( iyi ki de etmiş) oynakbasi34 oynakbasi34 tıpkı seni hayal ettiğim gibi çok tatlı biri çıktı,ikinizin samimiyetide balla kaymak olmuş , lütfen ara da uğra :KK200:
Aaa çok teşekkür ederim:KK23:
ne demek kuzum, burada hepimiz kaderdaşız. Aynı dertten muzdaribiz ve inşallah hepimiz hedef kilolarımıza inip hayatımıza mutlu mesut devam ederiz.:KK68:
:KK200:

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
lor peyniri

ara
Türk kahvesi (hiç sevmem ikramdı zorla içtim ama wc ye çıkardı beni :KK70: gerçekten metabolizma çalıştırıyormuş)

öğlen
1 salep (arkadaşla dışarı çıktık da)

ara
4 kaşık bulgurlu ıspanak
(havalar soğuduğundan beri resmen aşerdim ıspanağa yeni yemek kısmet oldu)
3 kaşık yoğurt

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım. midemde bulantı var. ev soğuk ya üşüttüm sanırım

Back
X