• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar kızlar :KK31:musmutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haydi o zaman güne güzel bir Karatay kahvaltısı ile merhaba diyelim.
IMG_20181201_101341.webp

Kuzum kol boyun ağrısı için mi ameliyat olucan rabbim esirgesin korusun şifa versin sana tez zamanda inşallah:KK200:

Allah razı olsun canım ♡♡♡♡
Maalesef boyun fıtığı ve artık devamli ağrılar çekilmez hale geldi :(
Büyük kız yapıyor 2 haftadır bütün işleri inan yemek yapacak güç bile yok :( Allahın izniyle Ameliyatimi olup eskisi gibi enerjik olmak istiyorum ;)
Evdekiler iş yaptırmıyor tam bir premses modundayim aslında ama sıkılıyorum öyle olunca ;) Eskiden bıktım şu ev işlerinden derken şimdi temizlik yapmayı özledim :D

Eki Görüntüle 2211053

Ohhh afiyet olsun canım ♡♡♡♡
Bende sağlıklı Kahvaltı yaptım ama seninki kadar güzel değildi tabak :D

Kızlar listemizi yaptım ♡♡♡♡♡
Eksik olan benide listeye yaz diyenleri seve seve eklerim ;) geçmişe dogru gide gide topladım hedeflerimizi :D
Ekran görüntüsü atayım dedim ama nedense olmuyor :(
Denemeye devam tabi

Allah razı olsun canım ♡♡♡♡
Maalesef boyun fıtığı ve artık devamli ağrılar çekilmez hale geldi :KK43:
Büyük kız yapıyor 2 haftadır bütün işleri inan yemek yapacak güç bile yok :KK43: Allahın izniyle Ameliyatimi olup eskisi gibi enerjik olmak istiyorum :KK66:
Evdekiler iş yaptırmıyor tam bir premses modundayim aslında ama sıkılıyorum öyle olunca :KK66: Eskiden bıktım şu ev işlerinden derken şimdi temizlik yapmayı özledim :KK70:

Ohhh afiyet olsun canım ♡♡♡♡
Bende sağlıklı Kahvaltı yaptım ama seninki kadar güzel değildi tabak :KK70:
Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah. :KK25:

Anam heyecanlandım :halay: marjinal bacımi gözüme kestirdim gibi ama o da benden çok zayıf...ezer mi ki beni...:KK17:

Bir türlü yukleyemedim :( daha sonra tekrar denerim ama isterseniz herkes kendi istediği kişiyle eslessin ;)
Sonuçta evet Kilo yakın olması belki avantaj ama azim daha önemli bence ;)

Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah. :KK25:

İnşallah ♡
Bugün oglenlik ıspanak yoğurt ve salata düşünüyorum ;) akşamdan çorba salata yeterli olur ;)
İspanagimi suya koyayım da birazdan büyük kız gelecek tarif ederim o yapar nasılsa ;) oda o bahaneler yemek yapmayı tam öğrendi :D

Günaydın ayy şu telefondan doğru dürüst yazamıyorum pc ye alışınca böyle oluyor. Sırf hedef yazayım diye girdim. Mesajlarınızı haftaiçi alıntılanacağım kısmetse. Benim hedef 63.9 çok sıkamıyorum kendimi. Bir de hızım yavaşlıyor ara ara. Yani 3.200 hedefim yılbaşına kadar ve mezuniyete kadar bu. Ama yarışa giremem sanırım o modda değilim kızlar

Günaydın ayy şu telefondan doğru dürüst yazamıyorum pc ye alışınca böyle oluyor. Sırf hedef yazayım diye girdim. Mesajlarınızı haftaiçi alıntılanacağım kısmetse. Benim hedef 63.9 çok sıkamıyorum kendimi. Bir de hızım yavaşlıyor ara ara. Yani 3.200 hedefim yılbaşına kadar ve mezuniyete kadar bu. Ama yarışa giremem sanırım o modda değilim kızlar

Biz senle sessiz sedasız kenardan kenardan ilerleriz ♡♡♡♡♡

Merhaba kızlaaar:KK36:
Herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum...
Dağ gibi ütü birikmiş stokta tükenince mecbur iş başa düştü:mad: kahve molası verdim birazdan devam edeceğim.
Kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlar:KK200: işlerim bitince hepsini not alacağım inşallah...

Bir türlü yukleyemedim :KK43: daha sonra tekrar denerim ama isterseniz herkes kendi istediği kişiyle eslessin :KK66:
Sonuçta evet Kilo yakın olması belki avantaj ama azim daha önemli bence :KK66:

İnşallah ♡
Bugün oglenlik ıspanak yoğurt ve salata düşünüyorum :KK66: akşamdan çorba salata yeterli olur :KK66:
İspanagimi suya koyayım da birazdan büyük kız gelecek tarif ederim o yapar nasılsa :KK66: oda o bahaneler yemek yapmayı tam öğrendi :KK70:
Menumuz bugün aynı. :kk77: Ben de dün akşam pişirdim ıspanağı- güya bugün sinema planımız vardı eşimle-..hazır olsun bugüne diye. Bir telefon sendikadan bizimki gezmeyi kendi kendine erteledi :kızgın:....
Öğleyi bir meyve ile halledeceğim ben de. Akşama yoğurtlu bol sarımsaklı ıspanak nasip olursa. :KK45:

Dağ gibi ütü birikmiş stokta tükenince mecbur iş başa düştü:mad: kahve molası verdim birazdan devam edeceğim.
Kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlar:KK200: işlerim bitince hepsini not alacağım inşallah...
Kolay gelsin tatlım. Bayılırım ütüye :kızgın: düşüncesi dahi bayıltıyor :KK17: kahve molan keyifli geçsin.:KK200:

Mutlu haftasonları ♡♡

oynakbasi34 oynakbasi34 ameliyattan sonra da hep dikkatli olmak zorundasın canım . Evet ağrıların olmayacak ama dikkat etmelisin ...
Bilgi verdilermi nasıl olacak ameliyat ?
Hayirlisi ile iyi bir hekim denk gelir de rahatlıkla atlat canım. ♡

Dediğin gibi Ameliyattan sonra da çok dikkat etmem gerekecek ama en azından evimin işini yapabileceğim yavaş yavaş da olsa ;) şu anda inan salata bile yapmak zor geliyor :(
Sağ Olsun büyük kız halletti onuda şimdi ;) yemek için soğanı bile zor dogradim oda büyük kiza söylemeden hemen ispanagi yapayım dedim günlük fircami yedim :D

Ameliyatı önceki doktorlar anlatmıştı; açık ameliyat olması gerekiyor ikisi de farklı noktalarda diye :( 4 saat sürer dediler ve hesapta 3 gün sonunda taburcu olabilecekmisim ;)
İnternetten biraz araştırdım ve çoğu sonrasında fazla ağrı olmuyor yazmış ameliyat olanlar ;)
Son doktorun tavsiye ettiği Doktora gitmeyi planlıyorum ;) İstanbulun en iyi beyin cerrahlari listesinde ♡
Bakalim hayırlısı ;)

Benimde dünya ütü var ama artık kızımın ellerinden öper :D
Artık bir kaç günde yavaş yavaş yapar ;)

Menumuz bugün aynı. :kk77: Ben de dün akşam pişirdim ıspanağı- güya bugün sinema planımız vardı eşimle-..hazır olsun bugüne diye. Bir telefon sendikadan bizimki gezmeyi kendi kendine erteledi :kızgın:....
Öğleyi bir meyve ile halledeceğim ben de. Akşama yoğurtlu bol sarımsaklı ıspanak nasip olursa. :KK45:

Sanada şimdiden afiyet olsun ♡ ben şimdi öğlen yemeğimi yiyeceğim ;) Aksamlik corbam bile hazır ♡

Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktan :KK53:

Ya hep yanlış yazmışım ben neyaziyorum klavye ne ekliyo kusura bakmayın düzenlemede olmadı bu arada yilbsi hedefim 75 hayırlı geceler
Bende şu anki kilonu bilmediğim için 51 diyince neden gülelim dedim belliki yanlışlıkşa bi 30 kilo hedefin olmuş,olsun neden olmasın günde bir kiloyla o iş tamam :KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bu sabah malum kuzunun yuzmesi var sağ olsun büyük kız sen yorulma ben götürürüm dedi ♡
Kollarım sanki agirlikmış gibi geliyor bana :KK43: zorla kendime kahvaltı hazırladım :KK66: bu hafta çok daha sıkı tutup eksi görmek istiyorum :KK66: hem ameliyata kadar ne kadar verirsem kardır :KK66: sonrasında zaten istesem bir müddet iyilesene kadar yemek içmek sıkıntı olacağı için daha çok gider :KK70:

Kullandığım kas gevşetici sanki ödem yaptı aynada kendimi çok şiş görüyorum bugün nedense :KK66: gerçi benim daha sıkı tutmak için bahan oluyor ♡

Ben en son şu meşhur Fİ Pİ Çİ serisine başlamıştım Pi de kaldım ama ben çok beğendim :KK66: aslında hazır pek iş yapamazsın oturup okuyayım bende :KK66:

Bugün ona göre sıkı tutarın canım ♡ olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bir 30 dakika fazladan spor yada yürüyüş de olabilir :KK66: sonuçta ceza istedin :KK70:
Aleykümselam canııım, kafanda az çok belirleyebildinmi doktor seçimini? Böyle hastalıkla değil sağlıkla keyifle kilo vereceğin günler de gelecek inşallah sen gönlünü ferah tut kuzum:KK200:

Eki Görüntüle 2211053
Afiyet olsun ablacım çok iştah açıcı gözüküyo :KK15:

Bu demek oluyo ki benim de akşam yemeğim hazır :KK70:

Back
X