Benim şu Ameliyat işi özellikle büyük kızı çok etkilemiş

Demin sohbet ederken kendini tutamadı ağladı kuzum

Bir yandan da Anannesine çok kizdigini söyledi

okadar maddi anlamda durumu var neden kaç gündür sana Kızım sen iyi ol ben Ameliyatın için maddi ne gerekiyorsa veririm demedi diyor haklı olarak

hani tamam devlette ücretsiz ameliyat olacaksın ama hemen haftaya gel demeyecekler belkide 3 ay sonraya tarih verirler o zaman okadar gün acı mi cekeceksin bir Anne nasıl sessiz kalır böyle bir şeye diyor
Aslında benimde içimden geçenler bunlar açıkçası ama işte onların mantığı çok çok farklı

hani Allah korusun parayı verir de bana bir şey olursa ben sebep oldum parayı vermezseydim bir şey olmazdı diye düşünecek sanırım

Birde herşey Allahtan diyip durur hatta gecen sene çığlık attığım ilk ağrılar başladığında ben hüngür hüngür aglarken bile bana sadece şifa Allahtan sabır diyordu sadece ki ben o zaman bile doktor doktor geziyorum diye kiziyordu bana neymiş kendini kurcalatip durma Emar cekildikce radyasyon yiyorsun kendi kendine geçer diyordu

Kendi hayatta doktora gitmez ki hepte der benimde ağrılarım çok ama gidip niye hastalık öğrenip sinirlerimi bozayim öğrenmeden ölürüm zaten Allah öyle yazıya der
Neyseki kızımı teselli ettim

bosver kuzum biz kendi kendimize yeteriz
Allah büyük ♡ hem Ana babada olsa Allah kimseye muhtaç etmesin

onlarin mantığı bize çok ters olsa da senin büyüğün sakin ne olursa olsun saygısızlık yapma dedim ( huyunu biliyorum çünkü fazla dobra geçip karşılarına hesap ta sorar yüz versem

okadar parayı mezara mi gotureceksiniz tamam bizim geleceğimiz için miras birakacaksiniz ama şu anda Annemin ihtiyacı var ve ona bir şey olduktan sonra dünyaları bagislasaniz ne yazar alın paranın başınıza çalın bile diyebilir cadı

)
Ufaklık Allahtan henüz çok farkında değil daha doğrusu nasılsa bayilacak ayilinca iyileşmiş olacak diye pek panik yapmıyor ama ablası aglayinca oda hemen ağlamaya başladı

Aaa yeter ne alıyorsunuz sulu gözler hadi hemen herkes yüzünü yıkayın zaten ağrım da yok dedim ( kuyruklu yalan ama işte uzulmesinler diye sadece halim yok diye uzandım yoksa baya ağrı var başıma vuran

)
Aksam eşimin halasina gidecegiz ( eşim halasina dolaba ufak bir parça yaptı onu takacak ) Hazır gitmisken bari bir kas gevseticisi vurdurayim ( küçük halası iğne yapmayı biliyor Allahtan

antibiyotik olmadığı sürece vuruyor sağ olsun ♡ ağır ilaçları ne olur ne olmazsa diye vurmuyor ama kas gevşetici veya vitamin vuruyor )