• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dediğin gibi Ameliyattan sonra da çok dikkat etmem gerekecek ama en azından evimin işini yapabileceğim yavaş yavaş da olsa :KK66: şu anda inan salata bile yapmak zor geliyor :KK43:
Sağ Olsun büyük kız halletti onuda şimdi :KK66: yemek için soğanı bile zor dogradim oda büyük kiza söylemeden hemen ispanagi yapayım dedim günlük fircami yedim :KK70:

Ameliyatı önceki doktorlar anlatmıştı; açık ameliyat olması gerekiyor ikisi de farklı noktalarda diye :KK43: 4 saat sürer dediler ve hesapta 3 gün sonunda taburcu olabilecekmisim :KK66:
İnternetten biraz araştırdım ve çoğu sonrasında fazla ağrı olmuyor yazmış ameliyat olanlar :KK66:
Son doktorun tavsiye ettiği Doktora gitmeyi planlıyorum :KK66: İstanbulun en iyi beyin cerrahlari listesinde ♡
Bakalim hayırlısı :KK66:

Benimde dünya ütü var ama artık kızımın ellerinden öper :KK70:
Artık bir kaç günde yavaş yavaş yapar :KK66:

Sanada şimdiden afiyet olsun ♡ ben şimdi öğlen yemeğimi yiyeceğim :KK66: Aksamlik corbam bile hazır ♡
Ah canım valla keşke yakın olsaydıkta ben yapsaydım ama ikimiz Türkiye nin iki ucundayız sanırım:KK70:

Dediğin gibi Ameliyattan sonra da çok dikkat etmem gerekecek ama en azından evimin işini yapabileceğim yavaş yavaş da olsa :KK66: şu anda inan salata bile yapmak zor geliyor :KK43:
Sağ Olsun büyük kız halletti onuda şimdi :KK66: yemek için soğanı bile zor dogradim oda büyük kiza söylemeden hemen ispanagi yapayım dedim günlük fircami yedim :KK70:

Ameliyatı önceki doktorlar anlatmıştı; açık ameliyat olması gerekiyor ikisi de farklı noktalarda diye :KK43: 4 saat sürer dediler ve hesapta 3 gün sonunda taburcu olabilecekmisim :KK66:
İnternetten biraz araştırdım ve çoğu sonrasında fazla ağrı olmuyor yazmış ameliyat olanlar :KK66:
Son doktorun tavsiye ettiği Doktora gitmeyi planlıyorum :KK66: İstanbulun en iyi beyin cerrahlari listesinde ♡
Bakalim hayırlısı :KK66:

Benimde dünya ütü var ama artık kızımın ellerinden öper :KK70:
Artık bir kaç günde yavaş yavaş yapar :KK66:

Sanada şimdiden afiyet olsun ♡ ben şimdi öğlen yemeğimi yiyeceğim :KK66: Aksamlik corbam bile hazır ♡
Doktorun tavsiye ettiği cerrah mantıklı canım. Hayırlara vesile olsun inşallah. Üç günden önce taburcu olursun canım benim okuldan bir arkadaşım oldu geçen sene ..bir hafta sonra okula geldi sıkılmış evde. Çabuk iyileşeceğini düşünüyorum.
Sana da afiyet olsun. Kızının da ellerine sağlık...

Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktan :KK53:
:KK70:Aynı merak hepimizde var sanırım, bende doğalgaz bağlanmadığı için hafta sonu annesine falan gidiyo diye düşünüyodum tabi doğalgazı bağlanmayan arkadaşı doğru hatırlıyosam :KK70: sonundaoldu sonundaoldu

Büyük ablana da gel ...salata için değil tabi ....:kahve: :KK200:
Ya yerim seni koşa koşa gelirim ah ne olurdu bu taraflarda olsaydın ablaaaa :KK200: bir ay önce Bursa ya gelecektim ama çocukla cesaret edemedim küçükken sıkıntı yoktu ama en son uçak maceramızdan sonra gelemedim, gelseydim aklımdaydın vallahi, ablam hala orda yaşıyo osmangazi de

Ya yerim seni koşa koşa gelirim ah ne olurdu bu taraflarda olsaydın ablaaaa :KK200: bir ay önce Bursa ya gelecektim ama çocukla cesaret edemedim küçükken sıkıntı yoktu ama en son uçak maceramızdan sonra gelemedim, gelseydim aklımdaydın vallahi, ablam hala orda yaşıyo osmangazi de
Çok sevindim ...nasıl olsa bir gün gelme ihtimalin var. Ablan burdaymış ... :KK49: haberleşiriz.

Banucum biliyorum arkadasim da aynı dertten muzdaripti. . Eli kolu hep uyusurdu. .
Optan sonra ağrıları olmadı ama mesela ağır kaldirmamasi gerekiyor ve cok dikkat ediyor...

Sen de çok iyi olacaksın canım. Manevi olarak hep yanındayız ♡♡♡

Benim şu Ameliyat işi özellikle büyük kızı çok etkilemiş :KK43:
Demin sohbet ederken kendini tutamadı ağladı kuzum :confused:
Bir yandan da Anannesine çok kizdigini söyledi :KK64: okadar maddi anlamda durumu var neden kaç gündür sana Kızım sen iyi ol ben Ameliyatın için maddi ne gerekiyorsa veririm demedi diyor haklı olarak :KK43: hani tamam devlette ücretsiz ameliyat olacaksın ama hemen haftaya gel demeyecekler belkide 3 ay sonraya tarih verirler o zaman okadar gün acı mi cekeceksin bir Anne nasıl sessiz kalır böyle bir şeye diyor :KK43:

Aslında benimde içimden geçenler bunlar açıkçası ama işte onların mantığı çok çok farklı :KK66: hani Allah korusun parayı verir de bana bir şey olursa ben sebep oldum parayı vermezseydim bir şey olmazdı diye düşünecek sanırım :KK43:
Birde herşey Allahtan diyip durur hatta gecen sene çığlık attığım ilk ağrılar başladığında ben hüngür hüngür aglarken bile bana sadece şifa Allahtan sabır diyordu sadece ki ben o zaman bile doktor doktor geziyorum diye kiziyordu bana neymiş kendini kurcalatip durma Emar cekildikce radyasyon yiyorsun kendi kendine geçer diyordu :KK70:
Kendi hayatta doktora gitmez ki hepte der benimde ağrılarım çok ama gidip niye hastalık öğrenip sinirlerimi bozayim öğrenmeden ölürüm zaten Allah öyle yazıya der :KK43:

Neyseki kızımı teselli ettim :KK66: bosver kuzum biz kendi kendimize yeteriz
Allah büyük ♡ hem Ana babada olsa Allah kimseye muhtaç etmesin :KK66: onlarin mantığı bize çok ters olsa da senin büyüğün sakin ne olursa olsun saygısızlık yapma dedim ( huyunu biliyorum çünkü fazla dobra geçip karşılarına hesap ta sorar yüz versem :KK70: okadar parayı mezara mi gotureceksiniz tamam bizim geleceğimiz için miras birakacaksiniz ama şu anda Annemin ihtiyacı var ve ona bir şey olduktan sonra dünyaları bagislasaniz ne yazar alın paranın başınıza çalın bile diyebilir cadı :KK70: )

Ufaklık Allahtan henüz çok farkında değil daha doğrusu nasılsa bayilacak ayilinca iyileşmiş olacak diye pek panik yapmıyor ama ablası aglayinca oda hemen ağlamaya başladı :KK70: Aaa yeter ne alıyorsunuz sulu gözler hadi hemen herkes yüzünü yıkayın zaten ağrım da yok dedim ( kuyruklu yalan ama işte uzulmesinler diye sadece halim yok diye uzandım yoksa baya ağrı var başıma vuran :KK43: )

Aksam eşimin halasina gidecegiz ( eşim halasina dolaba ufak bir parça yaptı onu takacak ) Hazır gitmisken bari bir kas gevseticisi vurdurayim ( küçük halası iğne yapmayı biliyor Allahtan :KK66: antibiyotik olmadığı sürece vuruyor sağ olsun ♡ ağır ilaçları ne olur ne olmazsa diye vurmuyor ama kas gevşetici veya vitamin vuruyor )

Bir yandan da Anannesine çok kizdigini söyledi :KK64: okadar maddi anlamda durumu var neden kaç gündür sana Kızım sen iyi ol ben Ameliyatın için maddi ne gerekiyorsa veririm demedi diyor haklı olarak :KK43: hani tamam devlette ücretsiz ameliyat olacaksın ama hemen haftaya gel demeyecekler belkide 3 ay sonraya tarih verirler o zaman okadar gün acı mi cekeceksin bir Anne nasıl sessiz kalır böyle bir şeye diyor :KK43:

Aslında benimde içimden geçenler bunlar açıkçası ama işte onların mantığı çok çok farklı :KK66: hani Allah korusun parayı verir de bana bir şey olursa ben sebep oldum parayı vermezseydim bir şey olmazdı diye düşünecek sanırım :KK43:
Birde herşey Allahtan diyip durur hatta gecen sene çığlık attığım ilk ağrılar başladığında ben hüngür hüngür aglarken bile bana sadece şifa Allahtan sabır diyordu sadece ki ben o zaman bile doktor doktor geziyorum diye kiziyordu bana neymiş kendini kurcalatip durma Emar cekildikce radyasyon yiyorsun kendi kendine geçer diyordu :KK70:
Kendi hayatta doktora gitmez ki hepte der benimde ağrılarım çok ama gidip niye hastalık öğrenip sinirlerimi bozayim öğrenmeden ölürüm zaten Allah öyle yazıya der :KK43:

Allah büyük ♡ hem Ana babada olsa Allah kimseye muhtaç etmesin :KK66: onlarin mantığı bize çok ters olsa da senin büyüğün sakin ne olursa olsun saygısızlık yapma dedim ( huyunu biliyorum çünkü fazla dobra geçip karşılarına hesap ta sorar yüz versem :KK70: okadar parayı mezara mi gotureceksiniz tamam bizim geleceğimiz için miras birakacaksiniz ama şu anda Annemin ihtiyacı var ve ona bir şey olduktan sonra dünyaları bagislasaniz ne yazar alın paranın başınıza çalın bile diyebilir cadı :KK70: )

Ufaklık Allahtan henüz çok farkında değil daha doğrusu nasılsa bayilacak ayilinca iyileşmiş olacak diye pek panik yapmıyor ama ablası aglayinca oda hemen ağlamaya başladı :KK70: Aaa yeter ne alıyorsunuz sulu gözler hadi hemen herkes yüzünü yıkayın zaten ağrım da yok dedim ( kuyruklu yalan ama işte uzulmesinler diye sadece halim yok diye uzandım yoksa baya ağrı var başıma vuran :KK43: )

Aksam eşimin halasina gidecegiz ( eşim halasina dolaba ufak bir parça yaptı onu takacak ) Hazır gitmisken bari bir kas gevseticisi vurdurayim ( küçük halası iğne yapmayı biliyor Allahtan :KK66: antibiyotik olmadığı sürece vuruyor sağ olsun ♡ ağır ilaçları ne olur ne olmazsa diye vurmuyor ama kas gevşetici veya vitamin vuruyor )
Kızcen haklı Banu abla devlet hemen yapmıyor gun veriyor aylar sonrasına helekı capa ve Cerrahpasa....

Yıllar önce capaya hastalıgımın teshısı ıcın basvurmustum yatıs ıcın arıycaz sızı dedıler kac kere aradım sıradasınız arıycaz dediler

Bır sene olacaktı sıslı etfal Hastanesine gıttım bı hafta sonra yatısım yapıldı cok su ıcme hastalığım teshısı konuldu bı hafta yattım tetkikler ıcın

Eve geldim capadan aradılar bı sene sonra hastalığım teshısı konuldu dedım

Cok yogun oluyorlar

Ins en kısa zamanda ameliyat gunun belli olur hayırlısıyla olup cıkarsın abla

Heyecan yaptıydım ama lısteyı yukleyememıssın abla telefondan yapabılseydım ınan senı yormaz yapardım saglık olsun ablammm :KK66:))

Ekran görüntüsünü aldım da nedense yukleyemedim :(
İstersen sana atayım birde sen dene ;)

Banucum mesajını okuyunca içim eridi resmen. Ben hiç düşünmemiştim..Hastaneye ve doktora karar verince aciliyetten ameliyata gireceğini zannettim. Allah çıkar bir yol nasip etsin. Çocugun biraz haklı ama karşı tarafın bunu düşünmesini bekliyoruz. Gerçi seni tanıdığım kadariyla boyle bir teklifi de kabul etmezsin bir ihtiyaci olur diye anneni düşünürsün. Allah yardimcin olsun. Eşinin halasina sen niye gitmek zorundasın onu anlamıyorum? Gitsin doğalgazın eksik borusunu taksin eşin. Tamam sana iş düşürmezler ama kalk hazırlan derken ne lüzumu var...sarsma oturma hepsi sana zarar verir. Şu sürede bunlar keşke olmasa offff of.... Canimizin kıymetini bilmiyoruz vesselam. :işsiz::işsiz:

Banucum mesajını okuyunca içim eridi resmen. Ben hiç düşünmemiştim..Hastaneye ve doktora karar verince aciliyetten ameliyata gireceğini zannettim. Allah çıkar bir yol nasip etsin. Eşinin halasina sen niye gitmek zorundasın onu anlamıyorum? Gitsin doğalgazın eksik borusunu taksin eşin. Tamam sana iş düşürmezler ama kalk hazırlan derken ne lüzumu var...sarsma oturma hepsi sana zarar verir. Şu sürede bunlar keşke olmasa offff of.... Canimizin kıymetini bilmiyoruz vesselam. :işsiz::işsiz:

Ya evde de oturuyorum diye ben gitmek istedim kafam dağılır diye hem gitmisken ufak halaya kendime kas gevsetici iğne vurdururum da bari gece rahat uyuyayim ;)

Screenshot_20181201-160841.webp

Back
X