- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.326
- 798
Bu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sart
Menu harika))
saol cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sart
Menu harika))
Vitaminlerde sikinti yok dvitamini haric kilo vermeye engel diye biliyorum pazartesi aile hekimine gidip gostercmpeki tiroit değerlerin vitamin değerlerin normal mi cnm?? onlarda etkiliyormuş kilo vermeyi. bir de son olarak uyku ve yemek saatini değiştirsen. çünkü bana bunlar çok etki ediyor.
Kizmak olurmu seviniyorum bilesaol cnmilk başlarken ben de öyleydim. ataklar geliyordu ki bundan daha fazla yiyordum. aralara meyve, form bisküvileri falan ekliyordum. araları art arda yapıyordum
ama ilk zamanlar ödemlerim gitti. tatlıyı bıraktığım için eksilmeler oldu. onlar bana özgüven getirdi. ikramlara hayır demeyi öğrendim. akrabalara gidince diyetteyim deyip yememeye başladım. menülerimi de azalttım alıştım gitti valla. bir de hedefe az kaldı ya biran önce varayım da korumaya geçeyim diye daha da az yiyorum. sen de az az menüleri azalt cnm. belki bana kızarsın sana ne dersin ama diyeyim yine. buna ekmekle başla. özellikle akşam yeme. önce sabah öğlen ye. sonra sabahları ye. yani hiç ekmeksiz de olmaz. vücudun ona da ihtiyacı var. en her şeyden yenmesi gerektiğini düşünüyorum.
tamm kaptanım. geçen hafta 79.6
bugün 78.3
ay ne fenayım @meryemozcan27 i kıskandım 1 saat zumba yaptım.sagol @meryemozcan27
bugün menümü yazayım. biliyorsunuz haftasonu pek gelemiyorum.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
kk peynir
yarım domat-yarım salat
1 kaşık zeytin
(ekmeğin iki lokmasını bala bandım )
öğlen
5 kaşık karnabahar kısırı
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
1 menengiç
14 gr bitter
Kizmak olurmu seviniyorum bile
Sabah öğlen saatlerinde yerim bu akşam yemem
Tsk ederim))
Kızlar akşam giremem belki balik sonrası mutfak ugrastiriyo beni
Kizim uyuyorken salatami corbami yapayım arada bakarım yine
Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese tekrar Merhabalar
Bütün işlerimi bitirdim eve dönebildimbu saatten sonra artık sadece dinleneceğim akşama kadar
Şükür çok fazla ağrım tutmadı dışarda
Hemen aklımdayken Listemizi de tamamlayayımda paylaşım alanına taşıyayım ve hepbirlikte inşallah Birincilik kutlarız
Akşamı yine büyük bir heycanla bekleyeceğim
mavimli Kuzum aslında senin mesajını da alıntılamıştım dışardayken ama uçunca hadi evden rahat rahat yazayım dedim
Verdiğin kiloyu küçümseme canım eminim haftaya daha da güzel bir rakam göreceksin ben inanıyorum
İstikrarlı bir şekilde hep az da olsa gidi
Henüz Bahar cevap yazmamış ama daha 3 saat varinşallah bir an önce cevap yazar da senide hemen eklerim listeye
Kıskançlıklarımız hep bu konuda olur hep inşalllahhhhhhhhhh
Harikasın canımaynen devam
Yine harika bir menü canım tebrikler![]()
Ne demek her zamankihadi bakalım cnm Rabbim rast getirsin inş hedefine sağlıkla çabucak gelirsin. kontrol ederim ben o zaman![]()
Sanada kolay gelsin ablam afiyet olsunSana Kolay gelsin canımşimdiden afiyet olsun
Bende de akşam ızgara köfte var menüdeyalnız salatalık malzeme almayı unutmuşum
ama evde beyaz lahanam var ondan salata yaparım kendime misss
![]()
saol cnmben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bizeRabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
Çok geçmiş olsun umarım toparlar biran önce.saol cnmben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bizeRabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
Allah şifa versinsaol cnmben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
sporu haftada en az 4 gün yapiyoru m .sevdiğim için psikolojime çok iyi geliyor.benim problemim tatlı.abartisiz 1 orta boy künefe yani servis tabağı büyüklüğünde rahat bitirebilirim.banamisin demez.onu da sizin sayenizde yenmeye çalışıyorum..ben 1 kkoca tabak irmik helvasını yediğimi bilirimOhhh yarasın canıma...bence daha çok kıskanmalisin...haftada üçe çıkar belin çok incelecek. Totoşu da çok biçimli hale getiriyor![]()