Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba sevgili takımım :KK200:

Bugünkü menüm;
09.00
2 bardak limonlu ılık su

11.00 Kahvaltı:
Bi kaç çatal yumurtalı patates,ince bi dilim peynir,domates,yeşillik,2 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği

13.30
Sade Türk kahvesi,2 antinkuntin,sade soda

16.00
4 köfte,4 kaşık pirinç pilavı(uzun süredir hasret çekiyodum), 2 kaşık kıymalı tarhana çorbası

19.00
Nescafe,2 hurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba,15 dk bölgesel

Pilav yemek için yeme işini erkenden kapatmaya kararlıydım öylede yaptım şükür,birazdanda yeşil çay ve 1 mandalina diye düşünüyorum oynakbasi34 oynakbasi34

Kahvaltıda cıslıymış sanırım bugün abartmışımo_O

Sen böyle yazınca tekrar okudum acaba gözden kaçırdım mı cizlari diye :D
Bence abartılı değil ama tabi her zamankinden 2 çatal da olsa fazla yiyince insan vicdan yapıyor yoksa ben abartılı bir şey göremedim ;)
Eşimin bir lafı var " okadar çatlak su kacirmaz " :D :D

Tabi arada olursa sıkıntı olmaz yoksa her gün olmaması hedefe ulaşmak için daha iyi olur ♡♡♡♡
Tebrikler

Merhaba sevgili takımım :KK200:

Bugünkü menüm;
09.00
2 bardak limonlu ılık su

11.00 Kahvaltı:
Bi kaç çatal yumurtalı patates,ince bi dilim peynir,domates,yeşillik,2 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği

13.30
Sade Türk kahvesi,2 antinkuntin,sade soda

16.00
4 köfte,4 kaşık pirinç pilavı(uzun süredir hasret çekiyodum), 2 kaşık kıymalı tarhana çorbası

19.00
Nescafe,2 hurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba,15 dk bölgesel

Pilav yemek için yeme işini erkenden kapatmaya kararlıydım öylede yaptım şükür,birazdanda yeşil çay ve 1 mandalina diye düşünüyorum oynakbasi34 oynakbasi34
Afiyet olsun canım. Sevindirici yanı şu ki saat 16.00 da yemişsin pilavı. Yalniz menü ziyafete dönüşmüş bu arada yok yok maşallah.:olamaz: Çok şükür fazla sağlıksız değiller. Spor da var su iyi... Dengelersin bebeğim.

Sen böyle yazınca tekrar okudum acaba gözden kaçırdım mı cizlari diye :KK70:
Bence abartılı değil ama tabi her zamankinden 2 çatal da olsa fazla yiyince insan vicdan yapıyor yoksa ben abartılı bir şey göremedim :KK66:
Eşimin bir lafı var " okadar çatlak su kacirmaz " :KK70: :KK70:

Tabi arada olursa sıkıntı olmaz yoksa her gün olmaması hedefe ulaşmak için daha iyi olur ♡♡♡♡
Tebrikler
:KK70:İşte psikopata bağladım,görende diycekki sanki bukadar hiç yemiyo ama valla vicdan azabı da beni yiyo,eski yememe göre bunlar tabiki az ama son döneme göre bana fazla geliyo, yine de açmıyım? Açım aç :mad::KK70:

Afiyet olsun canım. Sevindirici yanı şu ki saat 16.00 da yemişsin pilavı. Yalniz menü ziyafete dönüşmüş bu arada yok yok maşallah.:olamaz: Çok şükür fazla sağlıksız değiller. Spor da var su iyi... Dengelersin bebeğim.
:KK70:Midemde şenlik var bugün abla sorma :KK70:

İyi geceler herkese hevesle başladığım Leslie husranla bitti aşağı kat tık tık yapınca bir mille 15 dak sonlandirdim. Salonda yapıyorum tık...arka odaya geçtim bugün tık.... Patır kütür de yapmıyorum ama yine de rahatsızlar. Kendileri maç günleri dünyanın bağırış cagirislarini yaparlar sesimi çıkarmam....:işsiz:
En iyisi menumu yazayım canım sıkıldı. :KK14:
Cuma menüsü
Sabah(9.00) Omlet, domates, salatalık, turp, biber, ceviz, kayısı, çay, peynir
11.20 Sade Türk kahvesi
18.00 Sebze+ et ızgara, salata, ayran , bir dilim kızarmış tb ekmeği
İki litre su, 30 dakika yürüyüş, 15 dakika Leslie oynakbasi34 oynakbasi34

Hayırlı geceler menümü paylaşayım
Kahvaltı 1yumurta 1dilim tereyağlı köy ekmeği (ananem yapmış ekmeği çok severim) cay

Ara 2mandalina

Akşam kızarmış tavuk ve ayran tavuktan çok yedim ekmeksiz doyurdu:kk77:

2lt su spor yok:KK45:

Herkesi tebrik ediyorum çok güzel kglar vermişsiniz ben sabitim haftaya güzel kglar veririm canlar kg veremeyenler üzülmeyin en azından almamşsnz kg alanlarda takmayın ödemdir o kg değil haftaya verirsiniz kızlar:halay::halay::KK36:

uyku tutmadı bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli ılık su
kahvaltı 1 dilim tam buğday.1 yumurta.az peynir.5 zeytin.domates
öğle salata . 1 kase tarhana çorba.1 bardak ayran
ara çeyrek elma
akşam 2 çatal makarna.1 tabak haşlanmış karnıbahar.2 ksk yoğurt.salata
ara 1 portakal. 2 ksk yoğurtlu karışım
şu 2.5 lt
spor 1 saat zumba

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bu sabah biraz daha az agriyla uyandım ;) kuzulari havuza bırakıp eşimle dışarı islerini halledecegiz ;) arabaya parça lazımmış beraber arayalım dedi ;) tabi ben park yeri bulamazsınız diye arabada bekleyeceğim cekilmesin diye :D

Bu arada etap sonuncusu olmuşum :D gerçi başkaları da almış ama benim Kilo fazla olunca yüzde de fazla oluyor :D

Neyse dönüşü artık gerekeni yapıp yazariz artık neden niçin diye :D

Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbasi34 oynakbasi34 :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

:KK70:İşte psikopata bağladım,görende diycekki sanki bukadar hiç yemiyo ama valla vicdan azabı da beni yiyo,eski yememe göre bunlar tabiki az ama son döneme göre bana fazla geliyo, yine de açmıyım? Açım aç :mad::KK70:
Canım benim tam da işte burada Karatay bacım devreye giriyor. Açlık hissi yeterli ve doğru gıdaların eksikliğinden oluşuyor. Gün içinde ne yiyeceğini planını yap. Beyin bu komuta kayıtsız kalmıyor o bizden çok akıllı emin ol. :sopa: nefis terbiyesini bilirsin . İstediğini vermeyeceksin. Şımarık bir çocuk gibi hep ister yoktan hayirdan anlamaz.Hep isteyecektir. Atıştırmalıklarina sığın canım. Kuruyemiş, ayva, kivi, salatalik, leblebi, yoğurt kurtaricilarimiz. Hurmayı fazla abartma. Ramazanda niyetlenince nasıl acikmiyoruz bı düşün. Beyin biliyor yenmemesi gerektiğini. Plan niyet şart kuzum.

Canım benim tam da işte burada Karatay bacım devreye giriyor. Açlık hissi yeterli ve doğru gıdaların eksikliğinden oluşuyor. Gün içinde ne yiyeceğini planını yap. Beyin bu komuta kayıtsız kalmıyor o bizden çok akıllı emin ol. :sopa: nefis terbiyesini bilirsin . İstediğini vermeyeceksin. Şımarık bir çocuk gibi hep ister yoktan hayirdan anlamaz.Hep isteyecektir. Atıştırmalıklarina sığın canım. Kuruyemiş, ayva, kivi, salatalik, leblebi, yoğurt kurtaricilarimiz. Hurmayı fazla abartma. Ramazanda niyetlenince nasıl acikmiyoruz bı düşün. Beyin biliyor yenmemesi gerektiğini. Plan niyet şart kuzum.
Abla Karatay diyeti mi yapıyorsun çok severim:KK36:

Oğlumun uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum kızlar geç yatıp geç uyanıyor dün 10da yatakdaydık lakin saat 11buçukta uydu sabaha kadar 8kez uyandık yine emiyor ve memeyi istiyor sürekli sabaha 9buçukta uyandı yavaş yavaş düzene girecek erken uyutamıyorum yatrsamda uymuyor velet:rolleyes:

Merhaba kızlar ev temizliği bitti şükür oglen corbamizi içip kızcemle disari cikcaz

Sizler neler yapıyorsunuz bugun

Akşam uzeri kız kardeşim gelecek 6gibi fasulye kavurması bol acılı yaparım bide kısır bol yeşillikli limonlu, domates salatası bide cay yeter bide firanda tavuk yaparım

Abla Karatay diyeti mi yapıyorsun çok severim:KK36:
Evet tatlım. Yüzde yüz olmasa da genel hatlarıyla yaşam şekli oldubenim için. Çok faydasını gördüm.

Oğlumun uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum kızlar geç yatıp geç uyanıyor dün 10da yatakdaydık lakin saat 11buçukta uydu sabaha kadar 8kez uyandık yine emiyor ve memeyi istiyor sürekli sabaha 9buçukta uyandı yavaş yavaş düzene girecek erken uyutamıyorum yatrsamda uymuyor velet:rolleyes:
Canım bu zigzaglar olacak hayatında. Umarım her şey yoluna girer.

Tünaydın :KK200:

Mutlu haftasonları :KK200::KK200::KK200:

Eski bir şişmana yer varmıdır banu kaptan?
oynakbasi34 oynakbasi34
Hoş geldin canım. Yeni bir arkadaşımız olacak ne güzel.

Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdan oynakbasi34 oynakbasi34 :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Böl diye aglayasim var :KK43:
Ama olmuş ile ölmüşé çare yok :KK66: Hemen ilk fırsatta bugün hallederim Baharı aklimdaydi zaten :KK66:

oynakbasi34 oynakbasi34

Ne demek canım ;) her zaman yer var bizde ♡♡♡ Liste konusunda sana mesaj attım ;)

Evet tatlım. Yüzde yüz olmasa da genel hatlarıyla yaşam şekli oldubenim için. Çok faydasını gördüm.

Canım bu zigzaglar olacak hayatında. Umarım her şey yoluna girer.

Hoş geldin canım. Yeni bir arkadaşımız olacak ne güzel.
Abla kaç kg verdin bende Karatay başlamak istiyorum bir ara yaptım buraktım:KK73:

oynakbasi34 oynakbasi34
Hoşgeldin aramıza canım
Merhaba kızlar ev temizliği bitti şükür oglen corbamizi içip kızcemle disari cikcaz

Sizler neler yapıyorsunuz bugun

Akşam uzeri kız kardeşim gelecek 6gibi fasulye kavurması bol acılı yaparım bide kısır bol yeşillikli limonlu, domates salatası bide cay yeter bide firanda tavuk yaparım
Akşam ki menüm güzelmiş iyi gezmeler canım biz evdeyiz annem akşam yemeğe çağırdı gözleme yapcakmş ben yemem dedim köftede yaparım o zaman dedi akşama annemdeyiz:KK66:

Back
X