Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evettttt gelelim bugünkü yediklerime;

sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim :KK70:

Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay

Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )

Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası

Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )

Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )

Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )

2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim :KK66:

Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah :KK66:
Ben sustum kızlar konuşsun:KK53:

İyi akşamlar arkadaşlar, bu sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 kare peynir, domates salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım .
Öğle 1kase yoğurtlu kabak
Akşam 1 kase yoğurtlu kabak
Bol bitki çayı bol su.
Hadi hayırlısı bakalım.
Oh oh afiyet olsun kabak yazan yerleri kalp kalp olarak görüyorum artık:KK70:

:KK70: :KK70:

Saol cnm Emin’im 8. Takımın hepsine çok yakışır herkeste görmek dileğimle amin.

Cnm kaptanım o grisini nolmuş öyle. Onun haricinde tam bir diyet menüsü

Cnm sen ebiyi değilde @sevilay80 ı sor nerdeymiş onun gene içinden çıkmasın canavarlar :KK70: şikayet eden öğrenci smile :KK70:

Benim tarzım da bu tam. 2 gün diyet yaparım şişlikler gider yüzleşirim :KK70:

Tam da aklımdan geçiyordun nerelerde diye. Afiyet olsun Lilimam Lilimam işte eserin :KK49:
Çıraklık eserimle gurur duydum şimdi, sen bide ustalık eserimi gör :KK70:

Evet çorba ekmek grubuna giriyor ...
Ben mesela yemek bulamadığım da tereyağa yumurta kırar üzerine yoğurtla çılbır gibi tüketirim çok hoşuma gider :)
Bak günlerdir aklımda bunu yapmak ne iyi ettin dedin canıııım :KK68:

:) evet ama gün boyu aç kalınca enerji arıyorum böyle tatlı şeyler alışmış beden istiyor ama azalıyor zamanla önceden olsa 4 5 tane yerdim

:) olur inşallah
Hemmen hurmagillerden iki tane yiyoz kurabiyeye saldırmıyoz :KK66:

Takipteyim banu kardeşim çok sağol dokunmatik donuyo biraz yazmam sıkıntı oldu bilgilenfirmeler çok güzel çok beğendim sabah yarım bardak meyve suyu öncesi su geç. Kalıyodum kahvaltı yspamadım öğlen bi tabak kıymalı nohut susuz bi kase dolusu yayla bi dilim ekmek ara suda beklemiş 2 hurmayla çay akşam 1 köfte, yarım porsiyon tuzsuz az yağlı pırasa su 10 bardak spor önce step fit nes 1,5 saat
Menun eh fena değil. Meyve suyunu sıkmaya ugrasana kadar şöyle suyunu akita akita yeseydin metabolizman bayram ederdi. Tabi bana göre ... :KK12: akşam güzel ...öğleye yorum yapamadım. Nohutla çorba bana göre fazla ama tartışılır tabi...o_O

Şekeri azalttım ya pek bi hanım oldum sakin uslu spora gitmeye çalışıyom hergün yarın ufaklığın okuluna hazırlık vardı bitti şükür gi kursun da sınavını atlatırsam yarın rahatlıcam hayırlısıyla hepinizi öpüyorum güzel kardeşlerim
Şeker konusunda tebrik ederim canım. :KK45:hanim hanımcık devam etmen dileğiyle ben de öpüyorum YENA YENA cim gibi şapur şupur :KK53: :KK15:
Bu arada yediklerini kalorisini bir hesapliyayim dedim de 1204 kcal çıktı telefondaki programda :KK66:
Özellikle grisini yakmış beni :KK43: karbonhidrati sırf ordan almışım desem yeridir ama bana ders oldu tövbe eve sokmamak onlardan bir daha o_O
Aslında çok da değilmiş 1204 :işsiz:

İyi akşamlar arkadaşlar, bu sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 kare peynir, domates salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım .
Öğle 1kase yoğurtlu kabak
Akşam 1 kase yoğurtlu kabak
Bol bitki çayı bol su.
Hadi hayırlısı bakalım.
wuhuuuuu gerçekten güzel. Bir zamanlar Lilimam Lilimam cimin menülerine benziyor. :mad:

@sevilay80 kuzummmmm ihbar var sen nerelerdesin :KK70: Bak arkandan söyle böyle diyorlar :KK70: gelde bir endamini görelim :KK66: söyle güzel bir menü yapıştır da hey be diyelim ♡♡♡♡
Sevilay öyle böylemiymiş bilmiyordum. Bak sen saka kuşunun ettiğine :KK47:

inşallah canim

aynen devam bırakmak yok

adım hilal canim

kızlar bende kovayim 1 Şubat
Memleket kova dolmuş. Suyu artırmak lazım. :KK48:

selam hanımlar
menümü yazayım
akşam 17.50
1 kepce yoğurtlu çorba
1 kepçe pırasa
1 kepçe etli garnitur
2 3 yk kadarda taze fasulye kavuşması
1 adet elmalı kurabiye

ara 20.00
1 elmalı kurabiye
2 bardak çay kiraz sapı

2 litre su
10 dakika da apir sapır hareketler yaptım :KK70: sözde egzersiz
Allah kabul etsin Hilalcim iftar menün olduğu için nasıl yazmaliyim bilemedim kız. :KK23:Elmali kurabiye yapma bence yapmayınca yemezsin. :silah:kuruyemis koy çayının yanına. Hurma da olabilir. Afiyetler olsun sahura kadar bol su iç canım. Gün boyu içmedin.

sonundaoldu sonundaoldu is gereği arada antepe geliyorum..
Bir daha ki gelişim de bi görüşme ayarlayalım seninle :)

Eylül de ordayıdım 2 günlüğüne.
Sana olur çıkarsa sırada ben de varım. :cool:yazin Valiliğin önüne çadır kurarim.:skandal:

Hilal cevabın için teşekkür ederim. o_Ozihin bayağı bulanık bende. Hedeflerimizi de unuttum. Meryemle yarişacaktik en son hatırladığım.:oha:diyorum kendime
Canım yılbaşı hedeflerimizi ne zaman belirlemiştik geçmişe bakacam hatirlamiyorum ne yazdığımı ? :işsiz::KK14:

1 ay önce falandi sanırım ama benim bilgisayarda kayıtlı ;) benim tutturamadigim garanti zaten ama cuma sizinkilere bakarız nasılsa pazartesi yılbaşı ♡♡♡♡

Ben tarhanaya taktım canım. Bir kepçe bir dilim ekmeğe eşit...bu da üç dilim ekmek ediyor. Bir kepçe olmalıydı yanında salata veya yoğurt olsaydı acıkmayacaktın. Grisini dediğin gibi olmasaymış keşke yapacak bir şey yok. Yarın protein gözüküyor .:KK76:

Sorma sen şimdi söyleyince jeton düştü :( çorba seçimini yaparken ya daha masum çorbalar secmeliyim yada dediğin gibi 1 kepçe içip yanına yoğurt eklemeliyim ki doyurur ;)

Evet çorba ekmek grubuna giriyor ...
Ben mesela yemek bulamadığım da tereyağa yumurta kırar üzerine yoğurtla çılbır gibi tüketirim çok hoşuma gider :)

Valla önce o geldi aklıma da sabah yumurta yiyince abartmış olurum diye düşündüm :(
Keşke omlet yapsaydım en azından saf Protein gibi olmuş olurdu ;)

selam hanımlar
menümü yazayım
akşam 17.50
1 kepce yoğurtlu çorba
1 kepçe pırasa
1 kepçe etli garnitur
2 3 yk kadarda taze fasulye kavuşması
1 adet elmalı kurabiye

ara 20.00
1 elmalı kurabiye
2 bardak çay kiraz sapı

2 litre su
10 dakika da apir sapır hareketler yaptım :KK70: sözde egzersiz

Oruçlu olmana rağmen yine abartılı değil ;)

İyi akşamlar kızlaar,geçmişe sadece gözattım birazdan detaylı okuycam ama önce bişey sormak istiyorum lütfen yorum yapın :KK15:
Bugün yaptığım yemeği kısaca anlatayım
1 patlıcan,1 kabak,1 yeşil biber,soğan,sarımsak,iki yemek kaşığı yağ,üzerine de 1 domates, iki küçük parça tavuk göğsü,tuz,kekik,pul biber,karabiber malzemeler, hepsini yuvarlak doğrayıp harmanlayıp fırında pişirdim gayet güzel oldu ve hepsini de yedim o_O 16.30 da yedim yanındada yoğurt,şu an hala çok tokum, çok azda su koymuştum ve yemeğin sonunda yağlar hep o sudaydı, sizce abarttımmı? Eğer uygun bulursanız favorim olcak
. Yemeğin süper... türlü yapmışsın nerdeyse etli tabi ...yağdan korkma canım. İki yemek kaşığı da gayet normal. Afiyet olsun.

Bu arada kızların kelebeği zaten var ki kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 :KK66:
Kaptan yardımcimiz olacak kapasiteye sahip bir kova goruyorum. Tabi bana düşmez de içimden geçti ...En Büyük KK
yardım="Lilimam25, post: 58322827, member: 917187"]Başka Hilal de mi var :KK64:[/QUOTE] Yavrum o da kova burcuymuş :KK70:

. Yemeğin süper... türlü yapmışsın nerdeyse etli tabi ...yağdan korkma canım. İki yemek kaşığı da gayet normal. Afiyet olsun.

Kaptan yardımcimiz olacak kapasiteye sahip bir kova goruyorum. Tabi bana düşmez de içimden geçti ...En Büyük KK
yardım="Lilimam25, post: 58322827, member: 917187"]Başka Hilal de mi var :KK64:
Yavrum o da kova burcuymuş :KK70:[/QUOTE]
Yani hepsini yedimya sendende onay aldımmı canım ? Hepsini yediğim kısma da takıl:KK70:
Amanın bana sakın sorumluluk vermeyin verirseniz çocukta eşte aç kalır susuz kalır evi p.k götürür:rolleyes: ben sorumluluklarıma fazla sadığım :KK70:

5.sınıfa giden oğlumun yarın din sınavı var.
Yemekte sohbet ederken, dinde dayatma yok ya neden din sınavı var madem dedi. :KK70:

Beeele kaldık biz de :confused:
Sonra ne güldük ama

Benimkini de yarın Fen sınavı varmış ;) Tutturdu Anneleriniz Size yazılı hazırlayın deneme amaçlı sınav konusuyla alakali diye :KK53: len kendime halim yok dediysem de inadı tuttu :D
Allahtan nette bir SİTE buldum 10 dakikalık yazılı testleri yayınlıyor sınıfın mufredatina göre ;) konuyu buldum şimdi harıl harıl test cozerken tekrar yapmış oluyor :D

İyi akşamlar kızlaar,geçmişe sadece gözattım birazdan detaylı okuycam ama önce bişey sormak istiyorum lütfen yorum yapın :KK15:
1 patlıcan,1 kabak,1 yeşil biber,soğan,sarımsak,iki yemek kaşığı yağ,üzerine de 1 domates, iki küçük parça tavuk göğsü,tuz,kekik,pul biber,karabiber malzemeler, hepsini yuvarlak doğrayıp harmanlayıp fırında pişirdim gayet güzel oldu ve hepsini de yedim o_O 16.30 da yedim yanındada yoğurt,şu an hala çok tokum, çok azda su koymuştum ve yemeğin sonunda yağlar hep o sudaydı, sizce abarttımmı? Eğer uygun bulursanız favorim olcak

Bender abartılı bir şey göremiyorum ;) bizim diyetisyen de fırınlanmış sebzeleri gönül rahatlığı ile yiyebilirsin demişti ;)

Bu arada kızların kelebeği zaten var ki kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 :KK66:

Kız bende mi var sıkıntı :( ben göremedim ya :D valla büyük Patron da diyecek bu hatun neyin kafasını yaşıyor :D

Ay nasıl rahatlattın ablaaaaaa valla yedim ama içim içimi yedim bi yer de hata var da nerde dedimdi :KK70:teşekkür ederiim :KK200:

Canim zaten aç kalarak zayıflama uzun vadeli olmuyor gözümüz de göynümüz de doysun ki yanlış yollara düşmeyek :)

Benimkini de yarın Fen sınavı varmış :KK66: Tutturdu Anneleriniz Size yazılı hazırlayın deneme amaçlı sınav konusuyla alakali diye :KK53: len kendime halim yok dediysem de inadı tuttu :KK70:
Allahtan nette bir SİTE buldum 10 dakikalık yazılı testleri yayınlıyor sınıfın mufredatina göre :KK66: konuyu buldum şimdi harıl harıl test cozerken tekrar yapmış oluyor :KK70:

Bender abartılı bir şey göremiyorum :KK66: bizim diyetisyen de fırınlanmış sebzeleri gönül rahatlığı ile yiyebilirsin demişti :KK66:

Kız bende mi var sıkıntı :KK43: ben göremedim ya :KK70: valla büyük Patron da diyecek bu hatun neyin kafasını yaşıyor :KK70:
Ohh genel olarak onay aldım, teşekkürler kaptaniçem:KK200: inşallah bunun da cılkını çıkarmam :KK70:

Yok anam uok benim kafa gitmiş bugün :D kızların heşine tekrar baktım koca kelebekleri şimdi gördüm :D
Acaba cepten girince mi göremedim bir An ;) valla ayıp oldu sanki inatla kelebek diye tutturunca :D

sonundaoldu sonundaoldu is gereği arada antepe geliyorum..
Bir daha ki gelişim de bi görüşme ayarlayalım seninle :)

Eylül de 2 gün ordaydım

Çok isterim cnm. Mutlaka haber et seni çok merak ediyorum :halay:

5.sınıfa giden oğlumun yarın din sınavı var.
Yemekte sohbet ederken, dinde dayatma yok ya neden din sınavı var madem dedi. :KK70:

Beeele kaldık biz de :confused:
Sonra ne güldük ama
Puhaha :D gel de cevap ver bu yeni nesile

Cnm Harika olmuştur Emin’im ellerine sağlık afiyet olsun. Sanırım ben kaşık hesabı yapardım 6 kaşık maximum yeterli

Başka Hilal de mi var :KK64:

Bilmem ki zukkumdan bahsettik ama

Ben sustum kızlar konuşsun:KK53:

Oh oh afiyet olsun kabak yazan yerleri kalp kalp olarak görüyorum artık:KK70:

Çıraklık eserimle gurur duydum şimdi, sen bide ustalık eserimi gör :KK70:

Bak günlerdir aklımda bunu yapmak ne iyi ettin dedin canıııım :KK68:

Hemmen hurmagillerden iki tane yiyoz kurabiyeye saldırmıyoz :KK66:

:D :D merakla bekliyorum

Menun eh fena değil. Meyve suyunu sıkmaya ugrasana kadar şöyle suyunu akita akita yeseydin metabolizman bayram ederdi. Tabi bana göre ... :KK12: akşam güzel ...öğleye yorum yapamadım. Nohutla çorba bana göre fazla ama tartışılır tabi...o_O

Şeker konusunda tebrik ederim canım. :KK45:hanim hanımcık devam etmen dileğiyle ben de öpüyorum YENA YENA cim gibi şapur şupur :KK53: :KK15:
Aslında çok da değilmiş 1204 :işsiz:

wuhuuuuu gerçekten güzel. Bir zamanlar Lilimam Lilimam cimin menülerine benziyor. :mad:

Sevilay öyle böylemiymiş bilmiyordum. Bak sen saka kuşunun ettiğine :KK47:

Memleket kova dolmuş. Suyu artırmak lazım. :KK48:

Allah kabul etsin Hilalcim iftar menün olduğu için nasıl yazmaliyim bilemedim kız. :KK23:Elmali kurabiye yapma bence yapmayınca yemezsin. :silah:kuruyemis koy çayının yanına. Hurma da olabilir. Afiyetler olsun sahura kadar bol su iç canım. Gün boyu içmedin.

Sana olur çıkarsa sırada ben de varım. :cool:yazin Valiliğin önüne çadır kurarim.:skandal:

Canımmmm senle banko görüşürüz biz Allah ömür verirse künefe yeriz ne dersin??

Yok anam uok benim kafa gitmiş bugün :KK70: kızların heşine tekrar baktım koca kelebekleri şimdi gördüm :KK70:
Acaba cepten girince mi göremedim bir An :KK66: valla ayıp oldu sanki inatla kelebek diye tutturunca :KK70:
Ya banu yeminle oldum gülmekten :KK70:
Kelebek te,kelebek.:KK70:
Kazen her yerimize kelebek konduracak şimdi :KK53:

Sık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum. Lilimam Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.

Back
X