- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben ne edem nerelere gidemedim akşam fena ciğer gömdüm
sabah 11.00
1 yumurta 1 kaşık menemene
peynir zeytin domates 2 dil kızarmış tb ekmek
3 yuvarlak sucuk
öğlen 15.00
çiğ köfte ve göbek marul
ayran
akşam 19.00
1 dopdolu tabak dana ciğeri sote biberli soğanlı
salata
1 kaşık havuç yoğurtlu
2 lt su
4 bardak kiraz sapı çayı
menüler akşamı gece 3 de yattım kızım dan sebeb e sabah geç kalkdim eşim sağolsun hazırlamış bugün evdeydi sonra mobilya bakmaya gittik öğlen geç oldu derken akşam kaydı menum bundan ibaret akşam ki ciğer çok oldu sankim dedim ulan naptin hilal çok pişman oldum adet yüzünden de 88.5 çıktı zatiiii el verin hanımlar toparlayalım yarın bir çay sipariş ettim banucum bahsetmiştim sana ondan bakalım yardım edecek mi ödem için yazarım size sonuçları
yarın dışardan olacağım annem için alışverişe çıkacağım oda haftaya bugün burada sonra onun evini temizlicem falan yoğun olacak anlayacağınız cmt günü gün var yarın işlerimi halledemde geri iki gün evle uğraşmam lazım
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Herkes yatmaya niyetlenmiş ben yeni damlıyorum
Maşallah bugün ufaklık bizi akşam eve geldikten sonra bütün evi ayağa kaldırdıHatun test kitabımı bulamıyorum diye mızırdandı durdu tabi Öğretmenden fırça yiyeceğim korkusu da var
Hep birlikte eve giriştik ( adım gibi eminim bir yerde gördüm ama nerdeydi diye kendimi yedim durdum)
1 saatten sonra sürdü aramalar ama yok yok yok
O arada büyük kız bana fırça atınca zaten şalterler atmışken ona da söylendim len çocuk mu azarlıyorsun ( aslında yavrum omuzum ağrıyacak yine diye fırça attı ama sesinin tonunu ayarlayamadı o an)
Hadiiiii bu sefer de büyük bana küstü
Hay sizin kitabınıza diye söylendim bende
Neyse onlar abla kardeş tabi aramaya devam ettiler bende o ara omuzum tutunca uzandım biraz
En sonunda küçük cimcime demezmi okulda sıramın altında da olabilir diyeLen yarın o kitap okuldan çıksın bu sefer benden fırça yiyeceksin dedim sülaleyi karıştıracak resmen ki sonra düşündüm de doğru olabilir çünkü cidden ben kitabı pazar gördüm ve pazartesi yine okula götürmüştü
Neyse bizim akşam çorbaya döndü tabi o arada eşimde bir tuhaftınedense bütün gün fırsat buldukça kafayı koymaya yer aradı hiç halim yok dedi durdu sanırım oda hasta olacak ki bir o eksikti
Herşeyde vardır bir hayır dedik tabiki
Viçdansızzzzzzzzzzzzz Sabuhaaaaaaaaaaaaaa
Kız sen fıstık gibi kaldın ben hala ceviz gibiyimbundan büyük ceza mı olur bana
Ama merak etme sıkı yönetim ilan ettim evdetahrik suçu işleyen bile kurtulamaz artık elimden
Valla bir öğün sapıtıp sonrasını süper dengelemişsin helal valla
Valla dengeledim dengelemesine ama ben hiç memnun değilim bugünden
Hani boşuna dememişler İmam osurursa Cemaat …… diye
Benimde örnek olmam lazım ki sizlere karışmaya hakkım olsun
Evde bende de cevizli fındıklı havuçlu kek duruyor ama inatla ağzıma sürmeyeceğimyoksa biliyorum devamı gelecek ve ben yine anında artı göreceğim maazallah
Bende merak ediyorum o çayı canımgidip bir türlü fırsat bulamadım eczaneye danışmaya İnşallah çok faydası olur
Bende yarın itibaren aileye de sıkı yönetim ilan ettimeşim ve büyük kız da maşallah göbiş tokuşturacak kıvama geldiler ufaklık da ödü kopuyor kilo alacağım diye ( ki geçen seneden beri gram kilo almadı ama yinede korkuyor )
Evdekiler de bana uyarsa daha kolay olur inşallah bundan sonra
Sana da iyi geceler canım
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah da erkenden uyandımDaha doğrusu büyük kız staja giderken uyandırdı beni
Sanırım dünkü beslenme ile ilgili konuşma onuda etkilediNormalde kahvaltı etmeyen büyük kuzu bugün kahvaltı yapmış hatta normalde ağzına kahve içmeyen kuzu sabah kendine birde yanında götürmek için filtre kahvesi bile yapmış termos bardagiyla götürmek için ♡ öğlene kadar az az içerim tok tutar hesabı
Aslında öğlen yemek veriyorlar orada ama o Kilo da fazla diye çekiniyor yemek yemeğe birde cins seçiyor yayanına birde 1 tane elma ve portakal aldı öğlen yerim hesabı ♡
Hatta bana da tembihledi bak sende sıkı tut bu işi birlikte yapacağız diye
Bende sıcak suyumla güne başlıyorum ♡♡♡♡
İnşallah bundan sonra hersey çok daha kolay olacak
Bu arada benim büyük kız çok önce spora yazılmıştı belediye tesislerinde ve dün baktı çok az kalmışsıra gelsin hiç usenmeden her gün giderim diyordu zaten birazda o yüzden sıkı tutuyor en azından daha çabuk kiloları gitmiş olur hesabı ♡♡♡♡
Kuzuma kalsa birlikte gidelim diyor da ben bu halde salona zor giderim ama bende her gün evde Leslie yapacağım inşallah ♡♡♡
Aleyküm selam kaptanım..
ay sakın yeme kekten. çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. nasıl bir nimetse valla hep yemek geliyor içimden. bunu kek, yaş pasta türünde çok yaşıyorum ben.
ayrıca kuzuyu tebrik ederim ne kadar başarılı demek ki MaşAllah. hep destek ol cnm. beden eğitimi öğretmeni olabilir . hep öncelikli olur. bakarsın survivour da görürüz senin kızı. tabi bizden geçer de izleriz gene de
diyet işini ailece yapmak da çok etkili. herkese ayrı yemek derdi olmaz. motive de tavan olur. senin büyük kız naptı kilo verebildi mi cnm??
ona özellikle baskı kur. çünkü gencecik kız giyip giyip gezsin tozsun. ben en çok genç kızlık zamanlarımın içine ettiğime üzülüyorum. arkadaşlarım hep 48 kilo olurken ben 78-80 falandım.
günaydın cnm.
bugün okullar tatil olmuş kardan dolayı ama gelgör ki hiç kar yokgece yağınca önlem amaçlı tatil olmuş ama boşuna olmuş.
çocuk kaldı öyle. bir de benim oğlanın tam gün ya o sıkıntı oldu. Allah'dan eşimgeldi sabah halasına götürecek. Annem de burda değil. kafam bozulmuşt biraz. neyse sağlık olsun artık.
kahvaltımı işe getiriyorum ettim şükür. tabi ki sağlıklı kaptanım. senin üyenden hiç sağlıksız menü çıkar mı yaaaa
sana da afiyet olsun cnm. bugün ağrın sızın nasıl??
Aynen birlikte yapmak daha kolay olacaktır hepimiz içinöbür türlü biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar durumu yaşanabilir
Maalesef benim büyük kızda da pko ve insülin direnci varkuzum regl de olmuyor bir türlü 6 aydan fazladır 2 ay önce doktoru doğum kontrol hapı verdi düzene sokar hesabı ama bir o zaman oldu bu ay yine tık yok
Tabi doktor da dedi Kilo vermemesi doğaldır diye ancak çok çok sıkı tutar spor yaparsa gidiyor ufak ufakoda ne yapsın dayanamiyordu gerçi inadı tutunca öldür inadindan vazgecmez ve cok şükür bu kez oda kararlı kilolardan kurtulmak konusunda
Şimdi birde spora sırası gelecek ya 1 haftaya kalmazfarkı gördükçe eminim daha da hırs yapacaktır
Gecen sene bizde de bir keresinde öyle olmuştune gulmustu kızlar
Ay o Twitter'da o zamanın Valisine ne yazılar yazıldı;
Yok Vasipcigim sen birtanesin
Vasipcigim hadi yap bir kıyak da yarin da yatalim
gibi gibi okadar komik twetler
Şimdi Ankaraya atandıama adam o komik twetleré birde cevapla yazıyordu muzurca
Dün benim ufaklık beslenme ve spor ile ilgili heycanla dakikalara bahsedince anam bari sen zayıf ol biz ablanla debeleniyoruz seninle gurur duyalim bizim yaşadığımızı yaşama dediğimde büyük kızda nasıl gaza geldiyse niye izleyecekmisiz be Anne bizde verebiliriz dedi
Heee yuzucu olmadığım için belki geniş omuzlu dar kalcali olamam ama bende kesinlikle sağlıklı bir kiloya düşüp karın kası yapacağım dedi
Bundan sonra sadece göbekte baklavaya izin olacak dedi
Okadar hoşuma gitti ki çünkü cidden ben soyledikce daha çok inatlasiyordu bana karışma yok efendim ben kendimi biliyorum diye ama artık kendi istedi ♡
ay şimdi benim de yazasım var birşeyler ama olmaz amirim yaniAlah'dan çözüm buduk toparladık durumu.
valllahi sevindim hırslanmasına. bu işi hırs çözüyor zaten. yaza ana kız saınırsınız dal gibi. foto da bekleriz artık sizden cnm
senin minnak çok cimcime ya çok tatlı Allah esirgesin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?