- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Hmmm senin modun az dusuk. Öperim seni o vakit
Naaptin vali beyle görüştünmü?
Yazıları okuyom minübüs te spordan derse geçiyom ordan eve bugün ben de cezalıyım ye ye bu ne ya
Öpüyom sizleri muhabbetle
Çok güzel :)Minnak kuzulara bir güzel oyun daha buldumaklınızın bir kenarında bulusun
https://www.facebook.com/
Oh magazin programı izleyecek zamanın var kıskandımGünaydın canlarım Kahvaltımı yaptım kızcem uyuyor hala bende tv izliyorum magazin programı :)))
Duvara dayanarak oturmayı ben de yapayım kaç dakika duruyoruz öyle?Bende giyindim okula gideceğim
Az da olsa yürümüş olurumeve gelince de dinlenip aksam yemegi hazırlığı yapar sonrada küçük kuzumla biraz spor yaparız o duvara dayanarak oturmayı da kesinlikle yatan kadar en az 3 kere yapacağım
O benim işteGeçmiş sayfalardaincir yiyen şalvarlı bir fıstık gördüm sanki
O benim işteanarşik benim lakabımdi yenoşum. mudurler için eyleme katılıp sonra müdür tarafından milli eğitime şikayet edilmişliğim var...trajikomikti bugun ben de cezami çekiyorum durumlar vahim canim. Bu cuma artı görme ihtimalim var nasıl oldu anlamadım.
Duvara dayanarak oturmayı ben de yapayım kaç dakika duruyoruz öyle?
O benim işteanarşik benim lakabımdi yenoşum. mudurler için eyleme katılıp sonra müdür tarafından milli eğitime şikayet edilmişliğim var...trajikomikti bugun ben de cezami çekiyorum durumlar vahim canim. Bu cuma artı görme ihtimalim var nasıl oldu anlamadım.
Ancak olumlu eleştiri yapabilirim.An itibaren yemek faslı benim açımdan bitti sayılırsadece Son 1 tane kivi yerim ilerleyen saatlerde acikirsam ♡
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım bakalım siz ne düşünüyorsunuz;
Uyanınca 07.30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
1 salatalık
1/2 Domates
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 10.00da
1 kupa kiraz sapı çay
Ara 12.00de
1 fincan sade filtre Kahve
Öğlen; 13.00de
5 yk yoğurtlu bol naneli kabak ♡
Ara; 15.00de
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Aksam 16.20de
5 yk kadar yoğurtlu karnabahar
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase bol limonlu marul salatası
( hakiki nar eksici ekledim biraz♡ )
Belki saat 19.00da 1 kivi yerim çay eşliğindebu saatten sonra bol sıvı tuketilecek
Hadi bakalım alayım sizin yorumlarınızı menumle alakali ♡♡♡♡
Bu da mı gol değil beee buda mi gol değil
Kesinlikle haklısın. Çok olmadı yakın zamanda senin anlattigin bir durumu yaşadım. Bir arkadaşa haksızlık yapıldı çok canım sıkıldi bana değil yakinimdakilere bile yapılmasına göz yumamam. Bu arkadaştan özür dilenmesi gerektiğini yoksa ben de aralarında olamayacağımi söyledim. O arkadaş haksızlık yapanla can ciğer devam etti ben de kapı dışarıGüzel yurdumdan manzaralar serisi volum bilmem kaç. .
Resmen Karamizah..Buna benzer bir olayı ben de yaşadım ve işten atıldım zamanin da.. yanim da olanlar dönüp baktığımda arkamdan bakıyorlar dı
Cok kiziyorum biliyomusun bu örneklere ..
Hak diye birşey olduğunu ogrenemiycez heralde ..
Çok beğendim süper menünAn itibaren yemek faslı benim açımdan bitti sayılırsadece Son 1 tane kivi yerim ilerleyen saatlerde acikirsam ♡
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım bakalım siz ne düşünüyorsunuz;
Uyanınca 07.30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
1 salatalık
1/2 Domates
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 10.00da
1 kupa kiraz sapı çay
Ara 12.00de
1 fincan sade filtre Kahve
Öğlen; 13.00de
5 yk yoğurtlu bol naneli kabak ♡
Ara; 15.00de
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Aksam 16.20de
5 yk kadar yoğurtlu karnabahar
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase bol limonlu marul salatası
( hakiki nar eksici ekledim biraz♡ )
Belki saat 19.00da 1 kivi yerim çay eşliğindebu saatten sonra bol sıvı tuketilecek
Hadi bakalım alayım sizin yorumlarınızı menumle alakali ♡♡♡♡
Bu da mı gol değil beee buda mi gol değil
Hosgelmışsın ablam agzından bal damlıyor inş aksamları yogurt ve hurmayla kapatmayı düşünüyorum yaza incecik girelim yeni gelen arkadaslarımıza umut olalım2109 da incecik olmaya Hazırmıyız genşler
Tam bir senedir görüsemedik
Ee Nasılsıniz. ?
Banu yeni devrimler peşin de :)
Hadi bakalım Banu, görelim seni bir de Serenalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?