Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hmmm senin modun az dusuk. Öperim seni o vakit

Naaptin vali beyle görüştünmü?

evet keyfim yok cnm. yani az vesvesli bir insaım her şeyi atar utarım ondan biraz dabu ahlim.
yok ya daha görüşemedim çağırmadı. o da ayrı stres zaten. saol cnm iyi geldi ben de öpüyorum

Bende giyindim okula gideceğim
Az da olsa yürümüş olurum eve gelince de dinlenip aksam yemegi hazırlığı yapar sonrada küçük kuzumla biraz spor yaparız o duvara dayanarak oturmayı da kesinlikle yatan kadar en az 3 kere yapacağım

Duvara dayanarak oturmayı ben de yapayım kaç dakika duruyoruz öyle?

Geçmiş sayfalarda incir yiyen şalvarlı bir fıstık gördüm sanki
O benim işte anarşik benim lakabımdi yenoşum. mudurler için eyleme katılıp sonra müdür tarafından milli eğitime şikayet edilmişliğim var...trajikomikti bugun ben de cezami çekiyorum durumlar vahim canim. Bu cuma artı görme ihtimalim var nasıl oldu anlamadım.

Güzel yurdumdan manzaralar serisi volum bilmem kaç. .
Resmen Karamizah..Buna benzer bir olayı ben de yaşadım ve işten atıldım zamanin da.. yanim da olanlar dönüp baktığımda arkamdan bakıyorlar dı
Cok kiziyorum biliyomusun bu örneklere ..
Hak diye birşey olduğunu ogrenemiycez heralde ..

Son düzenleme:
Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Evdekiler bulgur pilavı yaptım ♡ ama ben göz hakkı adı altında 1 kaşık dahi yemeyecegim
Kendime de karnabahar hasladim yoğurtlu yerim birde güzel bir kase salata daha ne olsun ♡♡♡♡♡

Duvara dayanarak oturmayı ben de yapayım kaç dakika duruyoruz öyle?

Baldirlarindaki yanmayi hissederim zaten ilk zamanlar ancak 20 saniye dayanabilirsin ama gün geçtikçe daha uzun dayanirsin

Halledersin sennnnn ♡♡♡♡♡

An itibaren yemek faslı benim açımdan bitti sayılır sadece Son 1 tane kivi yerim ilerleyen saatlerde acikirsam ♡

Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım bakalım siz ne düşünüyorsunuz;

Uyanınca 07.30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
1 salatalık
1/2 Domates
1 kupa limonlu naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 kupa kiraz sapı çay

Ara 12.00de
1 fincan sade filtre Kahve

Öğlen; 13.00de
5 yk yoğurtlu bol naneli kabak ♡

Ara; 15.00de
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Aksam 16.20de
5 yk kadar yoğurtlu karnabahar
1 parça ızgara tavuk
1 büyük kase bol limonlu marul salatası
( hakiki nar eksici ekledim biraz ♡ )

Belki saat 19.00da 1 kivi yerim çay eşliğinde bu saatten sonra bol sıvı tuketilecek

Hadi bakalım alayım sizin yorumlarınızı menumle alakali ♡♡♡♡
Bu da mı gol değil beee buda mi gol değil

Ancak olumlu eleştiri yapabilirim. perfect . Kiviyi çayin yaninda yememeni tavsiye edebilirim sadece canım. Arasında bir iki saat zaman dilimi olursa daha iyi olur.Afiyet olsun.

Kesinlikle haklısın. Çok olmadı yakın zamanda senin anlattigin bir durumu yaşadım. Bir arkadaşa haksızlık yapıldı çok canım sıkıldi bana değil yakinimdakilere bile yapılmasına göz yumamam. Bu arkadaştan özür dilenmesi gerektiğini yoksa ben de aralarında olamayacağımi söyledim. O arkadaş haksızlık yapanla can ciğer devam etti ben de kapı dışarı uslandim mi hayır. Doğru olanı yaparım başkaldırı ruhumda var.

Çok beğendim süper menün

2109 da incecik olmaya Hazırmıyız genşler

Tam bir senedir görüsemedik

Ee Nasılsıniz. ?

Banu yeni devrimler peşin de :)
Hadi bakalım Banu, görelim seni bir de Serenalar
Hosgelmışsın ablam agzından bal damlıyor inş aksamları yogurt ve hurmayla kapatmayı düşünüyorum yaza incecik girelim yeni gelen arkadaslarımıza umut olalım

Ben de menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de iki dilim tahıllı ekmek kaşarlı sucuklu fırında, 3 siyah zeytin, çay
Öğlen yok
Akşam 4:30da tavada sotelenmiş domatesli kabak, et kavurma.
Akşam bebekleri uyuttuktan sonra bir espresso içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…