- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Bugün ögleden sonra daha iyiydim arada karnıma ağrılar giriyor ama cok sükür geceden beri wc yokGünaydın sana da :) nasılsın?
Sagol canımGünaydın kızlar. 1 yıldır görüşemedik nasılsınızPuhaha. (Bu iğrenç espriyi yapmalıydım)
Biz oğluşumla etkinliğe boğulduk. Velet bıkmıyor da artık bayılacaktım da uyudu sonundatabi ben de uyumuşum ardına. Sabah kahvaltımızı yaptık size bakayım dedim.
Su perisi86 umarım iyi olmuşsundur.
oynakbasi34 cnm umarım senin midede düzelir
zukkum çalışmak gibisi var mı ya. Benim eşimin kazancı da yeterli bize geçinip gideriz ama çalışmak bana çok iyi geliyor.19 yaşımdan beri çalışırım. İyi yapıyorsun bence.
Şimdi de başladık boyamaya
Ayy sorma yeni farkettım bugün salıTatil olunca pazar sandın sanırım canım
Ne güzel,bunlar motivasyon sebebi hep
Oy kıyamam küçüğümeee, güle güle giysin yeni mayosuyla keyifle yüzsün kuzu
İnsanız bizde abla olur aradaLilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli.
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.Ele verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.
Merhaba kızlaaardünden beridir giremedim ,regl dolayısıyla birazcık kıvranıyodum normal doğumla ağrılar geçiyo diyenlere selam olsun
Babanne dedeyi ziyarete gittik sonrasında da yemeğe gittik ,eve 12 ye 10 kala girdik,yılbaşıyla alakası yoktu tamamen tesadüftü bizde yılbaşı kutlama olayı yok yani ,ayrıca künefe falan yemedim anlık mutlu olcam diye riske atmadım
dün aşırı yoğun ve kötü gir gündü hiç giremedim bugün de sabah sıkıntımı yemeğe verip yedim de yedim böyle yapmaktan geri aldım zaten kiloları bir ara bırakmıştım onu savaşabiliyordum bu hisle
Lilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli.
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.Ele verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.
Vay vay vay ziyafete geeelLilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli.
İnsanız bizde abla olur arada
Bende dun aksam biraz kacırdım bu akşam telafi edeceğim
Yarın kabaklı yoğurt farz oldu bütün takımacumaya kadar hepimiz sıkı yönetim ilan edelim bari
Bende sabah kahvaltıda 2 tane sigara Böreği yedimama öğlen kvdeyken 2 tane elma yedim sadece bakalım aksami da hafif tutarım inşallah
Afiyet olsun abla da sen harbi kahvaltının ayarını kaçırmışmısın neMerhaba arkadaşlar beyler evde malum Evet kabak hurma hepsine razıyım bende dışarda bi sahlep le günü kurtardım ama ben de de işler kesat bugün sabah iki yumurtalı omlet zeytin 5 kadar peynir yağlısından iki kk bi dilim kepek ekmek öncesi de bi kase çorba salata bi yarım börek derken fazla sağlam bi kahvaltı saat 10,30 gibi
Ara bi sahlep
Akşam Ünlü lahanalı acılı yemeğim bolca karışık zeytinyağlı salata eşliğinde
Arkadan çaysız olmaz leblebi üzüm malum
Su 7 bardak diyelim maydanozlu limonlu suyumu bugün spordan gelince içtim spor 2 saate yakın fitnes
Eskiden olsa menulerinize üzülürdümminnacik hemiiiiii bak seeennnkızlar koşun sağlıklı menulerimizi yazalım da el birliği ile kınayalım meryemi
Kızlar naptınız gııııı
Önce Meryem hanım kahvaltıyı götürmüşsün bakıyorum daşaka bir yana hakkın yani. 20 kilo verdin aşağı yukarı afiyet olsun. Avokadoyla bir ömür beslenmen imkansız zaten. Eminim bağırsaklar baya çalışır. Ben de sıkı yaparken açtığım an diyeti bağırsakların çalışmasıyla eksikler geldi.
Ebicim çifte kahvaltı çok olmuş çayı boş geçseymişsin keşke
Meral 1 kalıp peynire öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin inş
Kaptan Sigara böreği mi yedin sen. Boynun sağlam olsa 3 mill Leslie isterdim senden ama öğlen akşam güzel toplamışsın. Tebrikler
Seroşş arada sen de neler götürdün acep ekmekleri yedin mi yoksa hıııı
Sevilay da YOk Allah bilir neler yiyordur tatlılar falan
Maviş iltifatlardan sonra coşmadın inş gelip hesap versen fena olmaz
Hilal senin menü oruçtan sonra çok geldi gözüme
Unuttuğum da varsa artık sabaha toparlanın.
Valla ben de götürüyorum ama yılbaşı diye değil evdeki kek bitsin diyeama kek yersem öğün atlıyorum bakalım korumayı kıvırabilecek miyim. Olmazsa kilo alırsam tekrar dönerim diyete
Allahtan kefir içmişsin yoksa içinde patlardı onca yediğinKabusname
10.30 Çeyrek simit, çeyrek tahinli çörek, üç beş yeşil, siyah zeytin, peynirler, yeşillik, çilek reçeli, ceviz, iki çatal patates, patatesli omlet
12.00 Sade Türk kahvesi bir kare çikolata
17.00 İki kaşık zeytinyağli yeşil fasulye, iki kare(avuç içi buyuklugunde) sini kebabı, bir bardak kefir
İki litre su, yeşil çay
oynakbasi34
Giden yağların ödeyecekAma yani yalan mı şekerim 2 kk eder bir kalıp sende dahil yiyin bakalım benim künefenin vebalini kim ödeyecek
bugünkü menüm
kahvaltı çok az patates kızartma.peynir.5 zeytin.1 dilim çavdar.1 çay ks.recel
öğle 1 tabak kabak sote.1 dilim çavdar.3 ksk yoğurt.
ara 1 çay bardağı tarçınlı yarim yağlı süt
aksm 3 küçük fırında köfte. 1 yemek kaşığı humus.2 ksk yoğurt.marul
yatmadan önce 2 ksk yoğurt tarcın zencefil zerdeçal karışımı yicem
su yatana kadar 2 lt yi geçer
spor 50 dk zumba
şu regl gelsin gitsin geri oruca devam inşallah böyle olmayiiiKızlar naptınız gııııı
Önce Meryem hanım kahvaltıyı götürmüşsün bakıyorum daşaka bir yana hakkın yani. 20 kilo verdin aşağı yukarı afiyet olsun. Avokadoyla bir ömür beslenmen imkansız zaten. Eminim bağırsaklar baya çalışır. Ben de sıkı yaparken açtığım an diyeti bağırsakların çalışmasıyla eksikler geldi.
Ebicim çifte kahvaltı çok olmuş çayı boş geçseymişsin keşke
Meral 1 kalıp peynire öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin inş
Kaptan Sigara böreği mi yedin sen. Boynun sağlam olsa 3 mill Leslie isterdim senden ama öğlen akşam güzel toplamışsın. Tebrikler
Seroşş arada sen de neler götürdün acep ekmekleri yedin mi yoksa hıııı
Sevilay da YOk Allah bilir neler yiyordur tatlılar falan
Maviş iltifatlardan sonra coşmadın inş gelip hesap versen fena olmaz
Hilal senin menü oruçtan sonra çok geldi gözüme
Unuttuğum da varsa artık sabaha toparlanın.
Valla ben de götürüyorum ama yılbaşı diye değil evdeki kek bitsin diyeama kek yersem öğün atlıyorum bakalım korumayı kıvırabilecek miyim. Olmazsa kilo alırsam tekrar dönerim diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?