Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın sana da :) nasılsın?
Bugün ögleden sonra daha iyiydim arada karnıma ağrılar giriyor ama cok sükür geceden beri wc yok

Sagol canım

Tatil olunca pazar sandın sanırım canım

Ne güzel,bunlar motivasyon sebebi hep

Oy kıyamam küçüğümeee, güle güle giysin yeni mayosuyla keyifle yüzsün kuzu
Ayy sorma yeni farkettım bugün salı

İnsanız bizde abla olur arada
Bende dun aksam biraz kacırdım bu akşam telafi edeceğim

Daha yılın ilk günü ve ben kocayi öldürsem mi diye düşünüyorum An itibariyle

Dün Annesine doğum günü için gitmedik diye hadi havuzdan önce ugrayalim kahve içer kacari diye düşündük
Giderken gönlü olsun diye kristal bir sekerlik aldım hediye çocuklarda birer tane menekşe aldılar
Pasta alacaktik ama dayanamaz bende yerim diye Son anda vazgectik

Tam gittik hoşgeldin besgiddin derken benim koca hatuna sende gelsene havuza bizimle hem dönüşü bir de yemek ismarlayayim Size demezmi
Ulen bir bize danissaydin diyemedim tabi birde hatun Gut hastası yani proteinin her türlüsü yasak

Tabi ki anında atladı ( oda teklif bekliyormus sanırım ) sonra da eşim eee sen et yiyemezsen pide yeriz demezmi iyice geldiler bana len ben psta almadım yememek için gelmiş hamur yiyelim diyor

Neyse sonunda orta yolu buldum heee siz ana oğul pide yiyin ben salata ve ızgara dedim hiç kusura bakmasınlar valla oturup bu saatten sonra hamur yemem

Geçmiş olsun canım bence doğumla geçmez dediğin gibi hep öyle derler ama benim normalde hiç ağrım olmazdı bekarken dogumlardan sonra da olmadı tabi ama şu Son 3 senedir resmen adet olunca ilk gün benim RAM yanıyor sanki Resmen kivrandiriyor ağrılar beni ve neden bilmiyorum sökülmesi de zor oldu

Bu arada kunefesiz bir güne seni ayakta alkışlıyorum ♡♡♡♡ süpersin

Pes etmek yok canım dün olan dünde kaldı sen yarına bak

Yarın kabaklı yoğurt farz oldu bütün takıma cumaya kadar hepimiz sıkı yönetim ilan edelim bari
Bende sabah kahvaltıda 2 tane sigara Böreği yedim ama öğlen kvdeyken 2 tane elma yedim sadece bakalım aksami da hafif tutarım inşallah

Merhaba arkadaşlar beyler evde malum Evet kabak hurma hepsine razıyım bende dışarda bi sahlep le günü kurtardım ama ben de de işler kesat bugün sabah iki yumurtalı omlet zeytin 5 kadar peynir yağlısından iki kk bi dilim kepek ekmek öncesi de bi kase çorba salata bi yarım börek derken fazla sağlam bi kahvaltı saat 10,30 gibi
Ara bi sahlep
Akşam Ünlü lahanalı acılı yemeğim bolca karışık zeytinyağlı salata eşliğinde
Arkadan çaysız olmaz leblebi üzüm malum
Su 7 bardak diyelim maydanozlu limonlu suyumu bugün spordan gelince içtim spor 2 saate yakın fitnes

Vay vay vay ziyafete geeel reçeller çörekler simitler patatesin her hali ,sanırım bu hafta daha kahvaltı yapmıycaksın ablaaa ye ye afiyet olsun ayarında olursa hep diyorum ben kahvaltıdakilere çok karşı değilim tabi kızartmalar falan hariçç

İnsanız bizde abla olur arada
Bende dun aksam biraz kacırdım bu akşam telafi edeceğim

Bak bak bu iki arkadaşta fırsat bulup cısları araya kaynatmışlar künefe diye öldüm de yemedim vicdansızlaaaaaar

Afiyet olsun abla da sen harbi kahvaltının ayarını kaçırmışmısın ne hangi birini diyim ama sen aynı anda iki kez kahvaltı etmişsin,resmen bir kalıp peynir yemişsin hemde 2 yumurtaya böreğe çorbaya rağmen abboooov fena fena

Kabusname
10.30 Çeyrek simit, çeyrek tahinli çörek, üç beş yeşil, siyah zeytin, peynirler, yeşillik, çilek reçeli, ceviz, iki çatal patates, patatesli omlet
12.00 Sade Türk kahvesi bir kare çikolata
17.00 İki kaşık zeytinyağli yeşil fasulye, iki kare(avuç içi buyuklugunde) sini kebabı, bir bardak kefir
İki litre su, yeşil çay
oynakbasi34

Kızlar naptınız gııııı
Önce Meryem hanım kahvaltıyı götürmüşsün bakıyorum da şaka bir yana hakkın yani. 20 kilo verdin aşağı yukarı afiyet olsun. Avokadoyla bir ömür beslenmen imkansız zaten. Eminim bağırsaklar baya çalışır. Ben de sıkı yaparken açtığım an diyeti bağırsakların çalışmasıyla eksikler geldi.
Ebicim çifte kahvaltı çok olmuş çayı boş geçseymişsin keşke
Meral 1 kalıp peynire öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin inş
Kaptan Sigara böreği mi yedin sen. Boynun sağlam olsa 3 mill Leslie isterdim senden ama öğlen akşam güzel toplamışsın. Tebrikler
Seroşş arada sen de neler götürdün acep ekmekleri yedin mi yoksa hıııı
Sevilay da YOk Allah bilir neler yiyordur tatlılar falan
Maviş iltifatlardan sonra coşmadın inş gelip hesap versen fena olmaz
Hilal senin menü oruçtan sonra çok geldi gözüme
Unuttuğum da varsa artık sabaha toparlanın.
Valla ben de götürüyorum ama yılbaşı diye değil evdeki kek bitsin diye ama kek yersem öğün atlıyorum bakalım korumayı kıvırabilecek miyim. Olmazsa kilo alırsam tekrar dönerim diyete

Son düzenleme:
Ama yani yalan mı şekerim 2 kk eder bir kalıp sende dahil yiyin bakalım benim künefenin vebalini kim ödeyecek

Allahtan kefir içmişsin yoksa içinde patlardı onca yediğin

bugünkü menüm
kahvaltı çok az patates kızartma.peynir.5 zeytin.1 dilim çavdar.1 çay ks.recel
öğle 1 tabak kabak sote.1 dilim çavdar.3 ksk yoğurt.
ara 1 çay bardağı tarçınlı yarim yağlı süt
aksm 3 küçük fırında köfte. 1 yemek kaşığı humus.2 ksk yoğurt.marul
yatmadan önce 2 ksk yoğurt tarcın zencefil zerdeçal karışımı yicem
su yatana kadar 2 lt yi geçer
spor 50 dk zumba

Günahını almışım kız
Afiyet olsun

şu regl gelsin gitsin geri oruca devam inşallah böyle olmayiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…