• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar:KK200:
Dün yazamadığım menümü yazayım

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su

09.30 kahvaltı
4 kaşık müsli bir bardak süt çeyrek muz 2 cevizden oluşan karışım(cumaya kadar bu şekil düşünüyorum)

14.00
Sade Türk kahvesi,2 hurma,1 incir

17.00
1 dilim fırında somon,çokça salata

21.00
Sade Türk kahvesi,1 avuç sarı leblebi

Su:2 lt
Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p
Toplam= 262p oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan

09.30 kahvaltı
4 kaşık müsli bir bardak süt çeyrek muz 2 cevizden oluşan karışım(cumaya kadar bu şekil düşünüyorum)

14.00

17.00

21.00

Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p

Oyyy acıkmadın mıı

Her zaman bekleriz canım ♡♡♡♡

Abooooo benim şu aralardaki kilolarını basladin :KK57: ve 7 ayda eridin resmen :KK73: zaten bu ara motivasyon iyidi bende ama senin başarını görünce daha çok gaza geldim :KK71::KK71::KK71:

Hadi inşallah darısı benimde başıma :nazar::nazar::nazar:
Maşallah sana canım :KK66: bir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn

Benimki oturakli epileptiklerden :KK66: daha çok bisiklet gibi oluyor ama kolları da çalıştırıyor tabi :KK66: evet 40 dakika yaptım bugün :KK76:

Sorma valla bende olay bitmez :KK70:
Eskiden esime makarası ileride hayatımı yazacağım ve adını da kaynanatörle Hayat koyacağım diyordum :KK70: hiç bir şey gizli kalmayacak kitapta dediğimde eşim kahkahalarla gülerek yaz yaz sonra 3ü bir olsun seni bir güzel yolsunlar diyordu :KK70: :KK70: :KK70:

Şimdi o düşünsün :KK70: ufaktan kiskancliklar cogaliyordur :KK70:

ay cnm bekarken kıskanırdı ilk evlendiğimizde de kıskanırdı ama bıraktı o işleri. hele kapandıktan sonra tamamen vazgeçti :KK70: :KK70:
Duble türk kahvesi yaptım kendime sizede yapayım :KK68:

Sabah uygun bir kahvaltı yaptım.
Tatlı isteği bir kaç güne geçer. 1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım kahve içerken.

Anneme gidicem önceden planlanmış bugün mantı yapıcakmışız :63:

umarım tehlikeli sulara atlamazsın bonusssss! salata ye cnm sen. olmadı iç kıymadan kavur yoğurtla falan ye

Kızlar biraz sonra ufak ufak hazırlanıp arkadaslarla buluşup Bebiş görmeye gideceğiz ♡♡♡♡♡

Büyük ihtimal evsahibi mutlaka ikram birşeyler hazirlamistir ama ben onlemimi aldım :21: Biraz evvel kendime oglenlik 1 kase chiali yoğurt hazırlayıp bir güzel huplettim :kk77:

Hepsi bilir ben erken kalkarim :KK66: bahane hazır valla oglenlik yedim çok şiştim :KK70: yemin etsem başım agrimaz :KK70:
Sadece şekersiz çay ve kahve içerim ♡

Bu arada aksamlik da kuru fasulye yapacağım evdekiler için ama kendime bir kaç kaşık ayırıp piyaz yapmayı planlıyorum ♡

Elhan Elhan aksamlik sence 5 kaşık çok olur mu :KK66: şöyle bol soğanlı acılı :confused:
Yanına da 1 kase yoğurt ♡

Gelince soganliyacagim yemeği nasılsa :KK66: önce sorayım da sonra gönül rahatlığı ile yerim en azından ♡

sana çok güveniyoruz takımca kaptanım. takım adına konuştum ama nlar da yemeyeceğini düşünüyorşardır bence. bu arada kurufasulye yarın sakın yeme cnm cuma bildirimini artırmasın :KK66:

Kahvaltıda kıymalı yumurta yesem sıkıntı olur mu ? oynakbasi34 oynakbasi34

yenebilecek en sağlıklı ve faydalı kahvaltı cnm afiyet olsun

09.30 kahvaltı

14.00

17.00

21.00

Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p
Afiyet olsun canım. İki gün yarişalim mi :eğlence:Menun tam benlik.

09.30 kahvaltı

14.00

17.00

21.00

Spor:
40 dk zumba=160p
510 ip=102p

harika cnm. balığı biraz daha artırabilirdina slında ama dayandıysan süper.. afiyet olsun..

ay cnm bekarken kıskanırdı ilk evlendiğimizde de kıskanırdı ama bıraktı o işleri. hele kapandıktan sonra tamamen vazgeçti :KK70: :KK70:

umarım tehlikeli sulara atlamazsın bonusssss! salata ye cnm sen. olmadı iç kıymadan kavur yoğurtla falan ye

sana çok güveniyoruz takımca kaptanım. takım adına konuştum ama nlar da yemeyeceğini düşünüyorşardır bence. bu arada kurufasulye yarın sakın yeme cnm cuma bildirimini artırmasın :KK66:

yenebilecek en sağlıklı ve faydalı kahvaltı cnm afiyet olsun
Teşekkür edrimm.

Back
X