- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 1.123
Mutlu sağlıklı güzel bir cumartesi geçirmemizi diliyorum sevgi pıtırcıkları kelebekler.
Bu hafta diğer takımlar zayıftı birinciliği kaptik ama haftaya daha da güçlenerek gelecekler biz de boş durmayacağiz tabikim....hafta sonu rehavetine kapılıp ne bulduysak götürmeyelim. Her dakikamız çok önemli. Bol suyumuz elimizin altında olsun, bitki çaylarımızı taze taze demleyelim. Bulgur, bakliyat yiyeceksek öğle menülerinde yerini alsın. Kilo veren arkadaşlarım genelde akşam yemeğini hiç yemeyen ya da erken saatlerde karbonhidratsiz hafif öğünler yiyenler....Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli. Yaptığımız işi ciddiye alalım önceliğimiz zayıflamak o bu kırılacak diye uzatılan her şeyi yemiyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bir nevi ibadet bizimki de nefisle mücadele ediyoruz ki cihat diye nitelendiriyor bunu peygamberimiz.
O zamaaaaaan gazamız mübarek olsun.
![]()
Nefisle mücadele cihatmı sayılıyor bunu bilmiyordum o zaman bütün bir yaz ben büyük bir cihat yaptım neden dersen görümceklerim benim yemediğimi bildikleri halde dolmaları kekleri börekleri yapıp yapıp yediler gözümün önünde ve bende uzaktan iç geçirip baktım sadece bide karşıma geçip iyi dayanıyon ha yemiyon deyip güldüler ama kazanan ben oldum sonuç giden kilolar kazanılan sağlıklar
hafta sonu rehavetine kapılıp ne bulduysak götürmeyelim. Her dakikamız çok önemli. Bol suyumuz elimizin altında olsun, bitki çaylarımızı taze taze demleyelim. Bulgur, bakliyat yiyeceksek öğle menülerinde yerini alsın. Kilo veren arkadaşlarım genelde akşam yemeğini hiç yemeyen ya da erken saatlerde karbonhidratsiz hafif öğünler yiyenler....Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli. Yaptığımız işi ciddiye alalım önceliğimiz zayıflamak o bu kırılacak diye uzatılan her şeyi yemiyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bir nevi ibadet bizimki de nefisle mücadele ediyoruz ki cihat diye nitelendiriyor bunu peygamberimiz.