günaydın gençlik. hepinizi alıntılamıştım ama net kesildi uçtlar
Elhan
a.çık açık profilini yazarsan takip ederler seni

(o benim

) bir de fan club iyiymiş

olur bana uyar
Lilimam
ccnm evlenirken ben de 59 kiloydum. benzim sarı ya hastalıklı gibi duruyordum

aslında vücut yapısına göre değişiyor bence. bana en iyi giden kilo 64 mesela

ha bir de seviyorum seni
Bulamiyorum
enerjine hayranım. MaşaAllah subanAllah . ben 3 çocukla olsam ve eve bakan biri gelse devrilir yatarım

ve ücretsiz iznin hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim pişman etmesin.
oynakbasi34
yani gözler enin mesajlarını arıyor. neyse ki kaldı 3 günün

bu arada birgün kocaman bir sivilce çıktı alnımda dayak yemiş gibi duruyor ama gören bir dönüp bakıyor. neyse arkadaşım dedi kantoron alalım iyi gelir. aldık sürdüm geçirdi gerçekten. neyse attım çekmeceye. çekmeceyi her açtıımda aklıma geliyorsun
@umutluanne83 bende anksiyete yaşadım çok berbat birşey. hep tetikteyim. ama şükür Rabbim yardım ediyor. bu arada kademeli olarak hedef koymak iyidir. son hedef 6 lar olsun. çünkü iştah açılıcna korumak kolay olmuyor. birkaç kilo alma payın olur

ve menülerin baya güzelleşti MaşAllah.
@Zarpy menü haarika. tebrik ederim çok çabuk oturttun.
D
Deliidivane
senin menüleri anlamıyorum ben

mesela peynir zeytin tek. bilemedim. yani yanına yumurta yeşillik ya da 1 dilim ekemke falan olsa iyi olurdu. ayak üstü atıştırılmış gibi. bir de bebk düşünüyorsu ya. daha sağlıklı beslenmeni öneririm. ben de düşündüğüm için dikkat ediyorum. yumurta peynir yoğurt et gibi proteinler almaya.
@Bonus bence bir süre uzak dur davet ve doğum günü gibi organizasyonlardna. ben diyetteyken hiç kimseyi yemeğe çaya davet etmedim. ben de gitmedim. sadece anneme gitti onda da kaçarım yoksa yemek yemedim sütlü tatlı kahve falan yedim. ben galip gelincede kendime uygun yemeklerden yedim. baya sert olmak gerek diyette. yoksa yol uzuyor ve motivasyon dağılıyor. hemşerim senin menülere yorum bile yapmıyorum. çünkü ne kadar dirayetli olduğun aşikar. utanırım yorum yapmaya

ay unuttuğum varsa da affola
@YENA
ISILDURU