• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şükür ki anında fark edip hatani telafi edebiliyorum :KK66: He hiç yapmamak en güzeli tabi ♡♡♡
Abla bu hafta duzenim bozuldu ya kayinvalide geldiya gezmelere filan gittik derken olanı yemek durumunda kaldım mecbur sonra evimdede yesem bikere bozulunca onceki gibi devam ettiremedim. Yavas yavas toparlıcam

Anam benim uçuğuma ne olmuş böyle...kime oturmaya gitsen aynı tehlike hep seni bekliyor olacak canım. O zaman kimseye oturmaya gitmiyoruz. Ya da sağlıklı bir şeyi çantana koyup gideceksin. Saygı göstermek zorundalar. Benim çölyak rahatsızlığı olan bir arkadaşım var menüsünü yanında getiriyor. Bizimki de bir nevi hastalık sayılır. Uçuk bak dün de beğenmedim...cumaya kadar güzel menuler yazacaksın seni fena ısırırım haberin olsun. Yaparsın sen biliyorum.
Abla ayiptır soylemesi benim cevre hep cok kilolu. Buyuzden beni zayif goruyolar evden bisey yapip gotursem beni kınarlar heralde :) Neyse kayinvalide gitti eski duzenime gecis yapıcam insallah bi an once hemde yoksa verdigim kilolar geri bile gelebilir Allah korusunnn

Kızlar şimdi IG'deki resimleri silerken birşey fark ettim :KK64:
Ben Kilo verdiğim dönem çok fazla tavuk göğüs ızgara ve köfte tuketmişim :KK70: birde chiali ayran yada yoğurt ve her ogunumde mutlaka salata varmış :KK66: kahvaltilarda da roka :KK66:
Ki O dönem sporda yapmıyorum ama suyu da bol tutup günde 3 yeşil çay icmisim hep :KK66:
Az daha inceleyeyim belki bir kaç şey daha dikkatimi çeker :KK66:
Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu::eğlence: sebze+ protein(et, süt, yumurta, yoğurt) bol yeşil çay

Abla ayiptır soylemesi benim cevre hep cok kilolu. Buyuzden beni zayif goruyolar evden bisey yapip gotursem beni kınarlar heralde :) Neyse kayinvalide gitti eski duzenime gecis yapıcam insallah bi an once hemde yoksa verdigim kilolar geri bile gelebilir Allah korusunnn
Canım benim kınasınlar, sağlıklı beslenmeyi seçtigin için varsın kınasınlar...doğru bildiğini yap...kimseyi umursama...arkadaşlarla biz de buluşuyoruz zaman zaman...önceleri sadece çay içiyordum...ya da bir kaşık bulgurlu buğdaylı bir şey varsa ondan alıyordum. Artık bana ozel bir şeyler yapıyorlar benden çok tercih ediyor herkes...alıştılar zamanla... Bir ömür gorusmemek de olmaz....kendimizi seviyorsak lehimize bir çözüm bulacağız .:işsiz: iki gün iyi beslen artiya geçme barı...

Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu::eğlence: sebze+ protein(et, süt, yumurta, yoğurt) bol yeşil çay

Sanırım tekrar Format atıyorum kendime :D
Eski resimlerde kendimi gördükçe daha çok kızdım kendime :( yüzüm ne kadar ufalmis meğer o zaman resmen simam bile değişmiş ♡♡♡♡ yine o eski Banuya kavusacagim inşallah ;)
Eşim de sağ olsun gobisinden vazgecmeye karar vermiş :D hayır beni baltalayan zaten o ama artık oda ben ne yesem onu yiyecekmis hesapta :D

Çok geçmiş olsun canım :KK66: adaçayı ile garara yap ağız içi yaralara iyi geliyor :KK66:

O zaman sonrasında süt iç :KK66: hem Protein takviyesi olur hemde belki oda iyi gelir :KK66:
Meyvesularindan uzak dur canım onlar genelde safi şeker :KK43:
Normalde bende severdim de inan senelerdir içmiyorum artık :KK66: en fazla yazın kendim limonata yapıyorum oda çok az şeker ekliyorum :KK66:

Kolay gelsin sanada canım :KK66: hadi kolaylaştırır işleri de gel aramıza diyeceğim ama kariyer yapmak kolay değil ♡♡♡♡
Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.

Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.
Canım şekeri doğal şeker içeren meyvelerden ölçülü olarak alabilirsin. Bı de kuru üzüm ..
Hipoglisemiye yaklaşmıştim ben de 70 di. Doktor kara üzüm ye dedi . (Diyet yaptığımi söyleyince)

Sanırım tekrar Format atıyorum kendime :KK70:
Eski resimlerde kendimi gördükçe daha çok kızdım kendime :KK43: yüzüm ne kadar ufalmis meğer o zaman resmen simam bile değişmiş ♡♡♡♡ yine o eski Banuya kavusacagim inşallah :KK66:
Eşim de sağ olsun gobisinden vazgecmeye karar vermiş :KK70: hayır beni baltalayan zaten o ama artık oda ben ne yesem onu yiyecekmis hesapta :KK70:
Baskül ailesi olmayalım aşkım de ona...şimdilik istekli ama sürekli motive etmen lazım...doğru şeyleri yemek zorundasin artık kaptancim adamın hevesi kursağında kalmasın...onun da hakkı filinta olmak ...:KK76:

Canım benim kınasınlar, sağlıklı beslenmeyi seçtigin için varsın kınasınlar...doğru bildiğini yap...kimseyi umursama...arkadaşlarla biz de buluşuyoruz zaman zaman...önceleri sadece çay içiyordum...ya da bir kaşık bulgurlu buğdaylı bir şey varsa ondan alıyordum. Artık bana ozel bir şeyler yapıyorlar benden çok tercih ediyor herkes...alıştılar zamanla... Bir ömür gorusmemek de olmaz....kendimizi seviyorsak lehimize bir çözüm bulacağız .:işsiz: iki gün iyi beslen artiya geçme barı...
Tamam insallah arti gelmez zaten tartiya cıkmaya korkuyorum suan

He biz de yazalım
Kahvaltı: peynir, 1 dilim ekmek, zeytin
Öğlen: muz ve süt çekti canım
Akşam: 2 adet bisküvi
Sabah ki spor, iştahı mı kesti ne, açlık hissetmedim. Artı 2 litre sıvı.
Şimdi de minnağım bağrımda uyuyor :)
O bebeği yatağına götür yatır canım. Sonra da :sinirli::sinirli::sinirli:
Akşama kadar her şey çok güzel. Madem iştahin yok iki bisküvi neden yenildi? İştahını kesen bir şey yok. Protein yeterli olunca acikmamişsin. Bu şansı iyi değerlendirebilirdin. Tabi geçmiş zaman oldu artık...Bı de tühlü zaman var....tüh ya :silah:daha dikkatli ol canım...ilk kez sopayı gösterdim sana insallah son olur.:dua:

Back
X