Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür fırsat bulabildim de yazabiliyorum Size

Bugün çok eğlendim çoook
Seminerleri Psikolog pek bir güzel anlattı hep bildiğimiz şeyleri

hatta yanımdaki arkadaşım resmen valla gormeyecegini bilsem kaykilip uyuyacagim dedi
Ordan çıkıp direk Arkadaşın Askere gidecek oğlu için okuttugu mevlude gittik ama o cidden çok güzel geçti

Hoca bol bol ilahiler okudu kurana sonra ve cidden vakit güzel geçti
Dönüşü koştur koştur kızı okuldan almaya gittim ( Öğretmene rica ettim Etüde kaldı da ben rahat ettim )
Dönüşü de biraz evi toparlayıp süpürge tuttum daha yeni popisim yer gördü
Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım
Ben kabalık olmasın diye çakma bile demedim sahte mi ne diyim bu muzur emojiyi kullandım

Sürekli kullanırımya yani ciddi bişey yazarken ben bunları asla kullanmam, herkese söylüyorum kızlar burdada beni yanlış anladığınız bi durum olmuşsa söyleyin lütfen, ben iyi kötü emojileri kullanarak espri olduğunu belli etmeye çalışıyorum ama gerçekten bozulan kızan varsa yazmam.
Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Kıyamam sana kuzum yaaa sende benim gibi çok fazla benimsiyorsun herkesi ve herşeyi
Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde

şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı

iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ İnşallah sonuçlar da temiz çıkmıştır

Hayirli haberlerini bekliyoruz
Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş belliki

artık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun
Valla arada kaynamış yoksa hiç gormemezlikten gelirmiyim

Cumartesi itibaren hem spor hem diyet konusunda her An hesabımı seve seve veririm canım

Neden bugün değil de cumartesi dersen yarın alışverişe çıkmam lazım

bir kaç gündür evdekilerle idare ediyordum tabi eksik çok olunca biraz saçma da olduğu oluyordu ( maalesef yoğurt ve sebze falan kalmadı kurubakla ve bir iki kere makarna yediğim de oldu

)
Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim
Aman iyi ol da canım nasılsa sende misafirleri gönderip aramıza dönersin ♡♡♡♡
Yorma kendini fazla