• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir. :KK14: böyle durumlarda işin aslı muhatabına uygun dille sorulmalı...niyetler anlaşıldıktan sonra hak ettiğimiz cevap verilmeli...tabi ki çok üzüldük köpeğinin başına gelenlere...bunun acısını bize sert sözlerle yansıtması da çok adil değil .
yok cnm niye kalsin

Sizi tanimadigi icin ciddiye almis olabilir
Bende, biri ozel mesajla falan bisey yazdi sanmistim
Sizi okuyunca çaktım durumu :))
Kupalar kaybolmasin diye baya ugrastiya onun icin alindi heralde

Neyse cnm bosver sen mezuniyetinin keyfini cikar

yok cnm niye kalsin

Sizi tanimadigi icin ciddiye almis olabilir
Bende, biri ozel mesajla falan bisey yazdi sanmistim
Sizi okuyunca çaktım durumu :))
Kupalar kaybolmasin diye baya ugrastiya onun icin alindi heralde

Neyse cnm bosver sen mezuniyetinin keyfini cikar
O kupayı alabilmek için biz de kırk takla attik ama değdi Mefkurem.:KK70:sag ol canım arkadaşım. Umarım gönül kırgınlığı geçmiştir Bahar'ın. Bizi tanısaydı kaale almazdı zaten. :confused:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Hele şükür fırsat bulabildim de yazabiliyorum Size ;)
Bugün çok eğlendim çoook :D

Seminerleri Psikolog pek bir güzel anlattı hep bildiğimiz şeyleri :uykucu: hatta yanımdaki arkadaşım resmen valla gormeyecegini bilsem kaykilip uyuyacagim dedi :D

Ordan çıkıp direk Arkadaşın Askere gidecek oğlu için okuttugu mevlude gittik ama o cidden çok güzel geçti :KK36: Hoca bol bol ilahiler okudu kurana sonra ve cidden vakit güzel geçti ;)

Dönüşü koştur koştur kızı okuldan almaya gittim ( Öğretmene rica ettim Etüde kaldı da ben rahat ettim )

Dönüşü de biraz evi toparlayıp süpürge tuttum daha yeni popisim yer gördü :D

Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım:KK42:

Ben kabalık olmasın diye çakma bile demedim sahte mi ne diyim bu muzur emojiyi kullandım :deli: Sürekli kullanırımya yani ciddi bişey yazarken ben bunları asla kullanmam, herkese söylüyorum kızlar burdada beni yanlış anladığınız bi durum olmuşsa söyleyin lütfen, ben iyi kötü emojileri kullanarak espri olduğunu belli etmeye çalışıyorum ama gerçekten bozulan kızan varsa yazmam.

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .

Kıyamam sana kuzum yaaa sende benim gibi çok fazla benimsiyorsun herkesi ve herşeyi ;)

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde :KK70: şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı :KK70: iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ İnşallah sonuçlar da temiz çıkmıştır ;) Hayirli haberlerini bekliyoruz ;)

Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş belliki :63: artık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun :duduk:

Valla arada kaynamış yoksa hiç gormemezlikten gelirmiyim :(
Cumartesi itibaren hem spor hem diyet konusunda her An hesabımı seve seve veririm canım ;) Neden bugün değil de cumartesi dersen yarın alışverişe çıkmam lazım ;) bir kaç gündür evdekilerle idare ediyordum tabi eksik çok olunca biraz saçma da olduğu oluyordu ( maalesef yoğurt ve sebze falan kalmadı kurubakla ve bir iki kere makarna yediğim de oldu :( )

Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim

Aman iyi ol da canım nasılsa sende misafirleri gönderip aramıza dönersin ♡♡♡♡
Yorma kendini fazla

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde :KK70: şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı :KK70: iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Gecmis olsun cnm

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım Zipzip kaptanım sana mesaj yazmış etap sonuncusu ile ilgili...sanırım gözünden kaçtı...takımımız ceza alabilir tehlikesi yaşıyor. İlgili sayfayı Ucukkaçik a mesajında yazabilir misin? Bugün son günüymüş. :KK14:
Ne cezasi abla?

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yarin veririm.
Hepinize iyi geceler.

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yarin veririm.
Hepinize iyi geceler.
Cok gecmis olsun hasibecim.dinlen gecer inslalah

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım Zipzip kaptanım sana mesaj yazmış etap sonuncusu ile ilgili...sanırım gözünden kaçtı...takımımız ceza alabilir tehlikesi yaşıyor. İlgili sayfayı Ucukkaçik a mesajında yazabilir misin? Bugün son günüymüş. :KK14:

Bende şimdi gördüm canım :( Kosturmacadan gözümden kaçmış
Hayır aksilik bugün de yok meydanda ki ilk gün söylemiştim hata bende kontrol etmedim :(
Umarim birazdan gelir de yapar ;)

Hepinize iyi geceler.

Çok geçmiş olsun canim ;) iyice dinlen ve bol ıhlamur iç ♡

Sonuç listelerini de hazirladim çok şükür :KK66:

Maalesef o ödemler seninde etap sonuncusu olmana sebep oldu :KK43:
Dur linkini bulayım da sağlıklı bir tarif vermek zorundasın :KK66: bir de bir yere Kilo almanın sebebini yazacaktım sanırım onada tekrar karar defterinden bakayım :KK66:

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum kizcagiza hatırlatması mi sonucunun yükümlülüğünü diye düşünürken geçmişe baktım da kendi mesajlarımı da buldum ;) Cuma gecesi ayrıntılı bir şekilde izah etmişim ;)
Umarim gelir de halleder çünkü yerine benim yapma şansım da yok maalesef :(

İnşallah canım acil şifalar diliyorum

Sevgili arkadaşlar bu geceden itibaren ve önümüzdeki birkaç gün sitede büyük bir güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs ayarlarınızla oynamayın. Ulasamayacagiz birbirimize panik yok.:rolleyes:
Tmm ablam.2 gun tatil yani:duduk::KK15:

Back
X