Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şu oylama bitsin döncem bebişim şimdi çok heyecanlı :KK70:
kız hele etiketle bakim bende oy verem
Kaptanimdan mesaj bekliyordum hala gelmedi... :mad:
Kızlar Şerbetli Tatlılarda oylama başlamıştır. İki oy hakkımız var. Bizim takımdan Lilimam Lilimam arkadaşımız "kadayıf dolması"yla yarışmaya katıldı. Desteklerimizi esirgemeyelim.Basarilar diliyorum canım.
Anam bir An giremedim kkya dedim sıkıntı mi var meğer net kopmuş :D

Bende bir onu birde fatmegülün suçu ney dizisini her den geldiğinde izler en Son da hüngür hüngür ağlarım :D gerçi ben ota coka ağlarım :D

Canım benim bildiğim yaziliyorsun ve kuraya girmek için belli bir meblağ yatiriyorsun ;) eğer o kurada çıkmazsa yatirdigin parayi geri alıyorsun ;) emekli olanlara daha çabuk çıkıyor diyorlar ;) tabi taksitler evin büyüklüğüne göre değişiyor ;) yanlız adına başka bir ev olmaması gerekiyor ;)
Bizde bir ara KV üzerinden mi yazılar dedik ama Allah geçinden versin köye birşey olsa kızları bunu abim yada işte kardeşim ödedi biz hak talep etmeyelim derler mi diye tereddüte kaldık vazgectik :D ama benim büyük kız bile diyor ileride işe girdiğim An ben yazilacagim ;) hani ortada ille kocaya şart yok ödemesi bitince de daha iyi bir yer için yatırım yapmış olurum diyor ;)
üzerine ev yok iflas ettik 10 yıl evvel babam güvenemiyor eşim yatıracak peşinatı sora beklicez inşallah çıkar çıktıktan sonra da içine girince sanırım ödemeler başlıyormuş zaten kiradalar hayırlısı ise olsun inşallah dedik banucum 2+1 lere baktık zaten ancak onu ödeyebiliriz aylık

kız hele etiketle bakim bende oy verem

üzerine ev yok iflas ettik 10 yıl evvel babam güvenemiyor eşim yatıracak peşinatı sora beklicez inşallah çıkar çıktıktan sonra da içine girince sanırım ödemeler başlıyormuş zaten kiradalar hayırlısı ise olsun inşallah dedik banucum 2+1 lere baktık zaten ancak onu ödeyebiliriz aylık
Yasak kuzum benim mesajlarıma bak bulursun ;)

Slm kizlar
Aksam yemekten sonra bir usume geldi battaniyeyi cektim uzerime salonda uyumusum. Arada cocuklarin sesi geliyor esimle oynasiyorlar. Meryem 6da uyumustu hala uyuyordu. Esim hadi cocuklari yatir dedi. Dedim hep ben yatiriyorum bugunde sen yatir girmuyormusun kalkamiyorum dedim. Ben yine uyumusum o yatirmis cocuklari. Bir ara ben yatiyorum dedigini duydum. Sonra meryemin sesi geliyor bir bakar misin dedigini duydum. Saat 11.15te kizimla beraber uyandik bakalim kacta yatariz Allah bilir. Biraz karnim agriyor siskinlihim var o mu rahatsiz etti bilmem. Meryemi yedireyimde bir rezene yapayim kendime. Meryemi yedirince menu yazarim.

Slm kizlar
Aksam yemekten sonra bir usume geldi battaniyeyi cektim uzerime salonda uyumusum. Arada cocuklarin sesi geliyor esimle oynasiyorlar. Meryem 6da uyumustu hala uyuyordu. Esim hadi cocuklari yatir dedi. Dedim hep ben yatiriyorum bugunde sen yatir girmuyormusun kalkamiyorum dedim. Ben yine uyumusum o yatirmis cocuklari. Bir ara ben yatiyorum dedigini duydum. Sonra meryemin sesi geliyor bir bakar misin dedigini duydum. Saat 11.15te kizimla beraber uyandik bakalim kacta yatariz Allah bilir. Biraz karnim agriyor siskinlihim var o mu rahatsiz etti bilmem. Meryemi yedireyimde bir rezene yapayim kendime. Meryemi yedirince menu yazarim.

o uyku ne tatlı gelmiştir şimdi sana ama dimi ohhhh sefanın olsun iyi yaptın uyudun 😊 inşallah hasta olmazsın canım

o uyku ne tatlı gelmiştir şimdi sana ama dimi ohhhh sefanın olsun iyi yaptın uyudun 😊 inşallah hasta olmazsın canım
Insallah. Biraz vakit gectikce midem toparliyor gibi ama bakalim. Adetim gecikti 22sinde olmam lazimdi sabah azicik kahverengi akinti geldi sonra tik yok. Ara ara kasiklarim agridi bugun ondan mi boyle oldum bilmem

bu kadar yorgunluğa ne hal kaldı bende ne bişey yeğenim bu hafta son bende sonra oda gidiyor temizlikle başım belada ne olacak benim bu takıntım bilmem kendimi akladim sıra anacigimin evinde

inşallah 7 li haneler çok uzağımda değil ha ne dersiniz Elhan Elhan ablacigimmm özledin mi benii😂😂
ben oklavalari özledim
Burnumda tüttün...hoş geldin bitanem...iyi olmana sevindim...uzun süre ayrılıkları sevmiyorum.
İyi diyelim iyi olalım bebişim :KK66: seni ve @sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim :KK42: başyaverimi Elhan Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde :63:
Allah'ım yarabbim...
tyabiki de yazayım

1 su bardağı nohut iyice haşlanır
2 orta boy da havuç aynı şekilde iyice haşlanır
ikisi blendara alınır
içine 40 gram kadar peynir ve 1 yemek kaşığı sıvıyağ eklenir
blendardan güzelce geçirilir

isteyen baharat ekler pul biberi-çörek otu-tuz-karabiber
isteyen sarımsak da katabilir

sonra yağlı kağıtlara istenen şekillerde dizilir
fırına verilir
fırında aman dikkat alt pişer
fırından çıkartılıp ters düz edilip tekrar fırına verilir ki pişmeyen üst tarafı da pişsin
burda pişmekten kastım kıtır kıtır olacak tarzda kuruması
piştikten sonra,
yanına bi kase de yoğurt iyice çırpılıp içine kuru nane ve isteyen zerdaçal ekleyebilir

fırından çıkartılıp yoğurda bana bana afiyetle yenilir :))
Pofucum ne tatlı şeysin sen böyle...çok teşekkür ederim. Zahmet verdirdim ama çok güzel bir şeye benziyor yapıp fotoğraf eklerim yakın zamanda.
Kuzu...çok teşekkür ederim....anladım bebeğim...

Burnumda tüttün...hoş geldin bitanem...iyi olmana sevindim...uzun süre ayrılıkları sevmiyorum.
Allah'ım yarabbim...
Pofucum ne tatlı şeysin sen böyle...çok teşekkür ederim. Zahmet verdirdim ama çok güzel bir şeye benziyor yapıp fotoğraf eklerim yakın zamanda.
Kuzu...çok teşekkür ederim....anladım bebeğim...
:KK19: Düşündüm taşındım büyüğüm öyle görmek istiyosa doğrudur dedim 💚💚💚

Insallah. Biraz vakit gectikce midem toparliyor gibi ama bakalim. Adetim gecikti 22sinde olmam lazimdi sabah azicik kahverengi akinti geldi sonra tik yok. Ara ara kasiklarim agridi bugun ondan mi boyle oldum bilmem
Hamile olabilir misin kii😉😊

Back
X