Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ya ihtimal vermiyorum. Sokulecek ama naz yapiyor![]()
Geçmiş olsun mavişim...neden hastalandın, hava değişimi olabilir. İngilişlerin farklı yemekleri bozmasın seni
Gelir bitanem gelir...hem hiç üzülme geldikleri gibi de giderler....geçmişimi hatırlattin bana....bunu çok yaşadım.
Karında şişkinlik olunca oluyor hasibe üşütmüşüm biraz karnım çok ağrıdı haftasonu bende şiştim öyle.
Takılma sen ona geldiği gibi gider.
Ayy insallah cumaya kadar atarim cnmtarçın tükettiğin de öyle oluyorum ben sökülür inşallah da rahatlarsın ödeme falan kalmaz o zamana üzülme
Hoşbuldum çok teşekkürler
Tebrik ederim mezuniyeti ne güzel Harika bir şey istediği kiloda olmak
Yakında bizde yanındayız![]()
Oy verdim bende başarılar
İnşallah hoşbuldumHoşgeldin veee bu takıma yeni bir 65 hedefi gelir.
Çok teşekkürler ablaOy verdim bende başarılar
Çok teşekkürler abla![]()
Haha daha kaçırmadınay neyi kaçırdım ben
Haha daha kaçırmadınsen geçmişi falan okumuyosun sanırım bebişim
Ben tatlı yarışmasına katıldımya ona oy verdiğini söyledi ablabölük börçük okuyarım kuzucumarada kaçanlar oluyor ondan
![]()
Yazıyı okumadım büyükçe resim çıktıya bende reklam sandım bakmadan geçtim sonra farkettim
Arada günlük motivasyon olsun diye paylaşıyorumYazıyı okumadım büyükçe resim çıktıya bende reklam sandım bakmadan geçtim sonra farkettim![]()
Ben tatlı yarışmasına katıldımya ona oy verdiğini söyledi abla![]()
Çok iyi yapıyosun ablaArada günlük motivasyon olsun diye paylaşıyorum![]()
Yok canım oy vermedin ki tatlımı beğendinbeğendim şimdi doğru mu kullandım oyumu? eline sağlık cnm süper görünüyor