Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yani kızınla çıkmak zorunda kalacaksın e yeni tuvalet eğitimi veriyosan nasıl olacak, bezi çıkarınca bidaha takmayın deniyo ama

kağıt elimde belki bir kaç gün ertelerim şimdi uyutuyorum uyusun bezlicem sabahında lazer için abimin eşine gidip kızı bırakıp gecicem lazere yaninevden 20 dakika uzaklıkta nasıl yapicam bilmiyorum bez işini minibüste sabah taksam mi giderken yok sa takmiyip öyle mi gitsem

Kız Allah seni iyi etsin biz lazeri ertele diyoz sen mamografiyi erteliyosun

Yine sen bilirsin ama alıştırma kilodu varsa yedek de yanına al hiç bezleme hazır çocukta alışmaya başlamışken
Benim erkek kardeşimin kızı 4 yaşında hala bezli hatta 5e girecek ama gelinin hiç umurunda değil nasılsa canı isteyince birakirmis Sen bak ne güzel ilgileniyorsun yoğunluğuna rağmen ♡

minibüste tutarsa zaten yolda umrumda değil işe se bile hemen yedeklerle değişirim ama sanırım konuşup anlatmaliyim bağlayıp gidince hemen acmaliyim tam sıcak olsa sandalet falan sıkıntı olmaz ama şuan dışarı tek kat ile çıkarmıyorum yine sabah ola hayrola

Kızlar geç oldu bana müsaade sabah yine erkenden kalkacağım malum eşim erken çıkıyor kızı ben götürüyorum okula sonra da artık gelip kahvaltimi yapıp duruma göre ya duş alırım yada saçlarımı yikarim

Az susleneyim okula gitmeden şimdi kesin yine resim çekerler okulun sayfasi için söyleyeyim de bari belden yukarı çeksin

Gunaydin kizlarr
Dun aksam kizlari yatirdiktan sonra spor yapacaktim sozde hic halim yoktu yapmadim dedim bugunde dinlenme gunun olsun

Dunku menumu paylasayim Elhan

Sabah 1 dlm ananas 1/4 yesil elma 3 yk yulaf 1 sb laktozsuz sut

Ara kahve ve 3 ceviz (cevizler kucuktu baya)

Ogle kabak sandalda tavuk sote (kabaklari biraz fazla haslamisim tabagima alirken ortadan kirildilar)

Ara 3 top peynir ve beyaz leblebi

Aksam ispanak ve yogurt

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine ufaklık tam formundaydi Neymiş okulda rahat etsin diye aldigim pantolon çok bolmuş çirkin duruyormuş herkes dar pantolon giyiyormus okulda
Ne dil döktüm yok 5 karış süratle gittik okula Yahu tamam söz yaz tatilinden sonra dar alacağım dedim ama daha çok varmış yahu 2 tane olan pantolon varken tekrar dar almak musriflik desem de anlamak istemiyor kokoş

Ay 2.5 saat sonra yarışma için okulda olmam lazım hemen önce duş alayım sonra da kahvaltimi yaparım saçlarımı duzlestireyim sonra da

Selamlar. Bugun cok fenayim. Acayip bir rahatsizlik hissi, kahvalti esnasında mide bulantisi basladi hâla geçmedi. Sanki yedigim mideme oturdu sindiremedim. Bastirsin diye 5 6 cubuk kraker yedim ama nafile

geçmiş olsun. bol su iç mideye çok iyi gelliyor..

ahh tatlım ahhh. mantı normalde yediklerimin yanında çok masum kaliyyyyyy
toparlayamıyorum..
enu vereyim
Sabah 06 30
1 sb sut

Saat 12
Nuggetli, peynirli, az kasarli yumurta(yagsiz tavada) kizimla ortak yedik.

Ara 15.00 kiraz sapi cayi

19.30
2 kepçe sehriye corbasi
Yarim tabak pirasa
Az yogurt

1 sb sut
Elhan

çubuklar nerde hııııı

zukkum tatlım ben konuyu tam anlamadım mamagrofiyi okuyunca korktum biraz inceledim anladığm kadarıyla ağrı var memede şişlik var di mi??
kardeşime sordum o mamagrofi yapıyor. mastit dedi. emzirmiyor ama dedim. olsun o da bir mastit türü antibiyotikli tedavi yapılır cevap alınmazsa biyopsi yapılır dedi. şükür önemli değilmiş ama aksatma. boşver lazeri. lazerde zararlı aslında. bazı hastalıkalrın ortaya çıkmasına neden oluyor. önce bu işi çöz sonra doktor izin verirse lazer yaptırırsın.

Son düzenleme:
Nugget hazırdı. Ama her zaman yedigim birsey degil. Aylik markette 1 kez ya aliriz ya almayiz :) kizinin dikkat etmesi cok iyi. Ben annemi baz alip dikkat etmedim sonum bu...

Canım terziye ver daraltsin üzülmesin prenses...çok basit..sen yapmaya kalkma heder edersin.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Şükür kavusturana ♡ Bayat ekmek yarışması gayet keyifli geçti ♡ gerçi derece alamadım ama benimkini tatdiklarinda aralarında fisir fisir konuştuktan sonra müdür herkesin içinde " Valla hanımların bukadar elinin lezzetli olduğunu bilseydim sık sık yemeğe davet isterdim cidden karar vermek çok zor olacak " dedi ♡♡♡♡♡ o bile bana yetti

Bizim sınıftan başka bir veli de 2.ci oldu ki o bile bize yetti sinifimiza temsilen
Sonrada Annemde kahve içip alisverisimi de yaptıktan sonra eve döndüm kuzuyla

Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.

İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.

Rabbim şifa versincanım sen ignelik olduğuna göre fena sifayi kapmissin

Nugget hazırdı. Ama her zaman yedigim birsey degil. Aylik markette 1 kez ya aliriz ya almayiz :) kizinin dikkat etmesi cok iyi. Ben annemi baz alip dikkat etmedim sonum bu...

Sorma bende o konuda Anneme çok kızıyorum gerçi abur cubur pek vermezdi ama sucuk tarzı şeyler yeniyordu birde makarna pilav eksik olmazdı aynı hatayı bende büyükte yaptım ama ufaklikta şükür jeton düştü de bari onu o konuda daha bilinçli yetistirebildik

Canım terziye ver daraltsin üzülmesin prenses...çok basit..sen yapmaya kalkma heder edersin.

Cepler olmasa yapardım da cepler sıkıntı bakalım yarın serbest gidilecekmis giysin dar kotunu yada taytini o arada artık yarın olmadı terzi veririm yapsın

Komsu olsaydik ne guzel olurdu di mi

Ayyy ne güzel olurdu ♡ hele birde giriş katında Meryem Ablamizi da yerleştirmiş olsak valla apartmana tek sağlıksız şey girmezdi hepimizi de incecik yapardı valla

Farz edelim aynı apartmandayız. Arka kapıdan yine gizli gizli kaçamaklar girerdi .. hani menüler günde üç dört kişi yazıyor... kontrol edemiyorum kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…