Yani kızınla çıkmak zorunda kalacaksın e yeni tuvalet eğitimi veriyosan nasıl olacak, bezi çıkarınca bidaha takmayın deniyo ama
Kız Allah seni iyi etsin biz lazeri ertele diyoz sen mamografiyi erteliyosunkağıt elimde belki bir kaç gün ertelerim şimdi uyutuyorum uyusun bezlicem sabahında lazer için abimin eşine gidip kızı bırakıp gecicem lazere yaninevden 20 dakika uzaklıkta nasıl yapicam bilmiyorum bez işini minibüste sabah taksam mi giderken yok sa takmiyip öyle mi gitsem
Kız Allah seni iyi etsin biz lazeri ertele diyoz sen mamografiyi erteliyosun
kağıt elimde belki bir kaç gün ertelerim şimdi uyutuyorum uyusun bezlicem sabahında lazer için abimin eşine gidip kızı bırakıp gecicem lazere yaninevden 20 dakika uzaklıkta nasıl yapicam bilmiyorum bez işini minibüste sabah taksam mi giderken yok sa takmiyip öyle mi gitsem
minibüste tutarsa zaten yolda umrumda değil işe se bile hemen yedeklerle değişirim ama sanırım konuşup anlatmaliyim bağlayıp gidince hemen acmaliyim tam sıcak olsa sandalet falan sıkıntı olmaz ama şuan dışarı tek kat ile çıkarmıyorum yine sabah ola hayrolaYine sen bilirsin ama alıştırma kilodu varsa yedek de yanına al hiç bezleme hazır çocukta alışmaya başlamışken
Benim erkek kardeşimin kızı 4 yaşında hala bezli hatta 5e girecekama gelinin hiç umurunda değil nasılsa canı isteyince birakirmis Sen bak ne güzel ilgileniyorsun yoğunluğuna rağmen ♡
Selamlar. Bugun cok fenayim. Acayip bir rahatsizlik hissi, kahvalti esnasında mide bulantisi basladi hâla geçmedi. Sanki yedigim mideme oturdu sindiremedim. Bastirsin diye 5 6 cubuk kraker yedim ama nafile
Bebeğim çocuklara da sana da çok geçmiş olsun. İnşallah yarın daha iyi olursunuz.
Sen buralara gelmeyeli " olanlar olduuuuu olanlar olduuuuu"yakinda bir hatuncuk daha düşer buralara bonu adında....
Unut sevme onuuuuuu....bu aşkın sonuuuuuu....ne yazık ki hicraaaaan gözyaşı doluuuuuu....no mantısanki yedin noldu tadını bilmediğin bir şey olsa içim yanmaz....bildiğin hamur....
Geçmiş olsun canım...üşütmüş olabilirsin nane limon iç ...
enu vereyim
Sabah 06 30
1 sb sut
Saat 12
Nuggetli, peynirli, az kasarli yumurta(yagsiz tavada) kizimla ortak yedik.
Ara 15.00 kiraz sapi cayi
19.30
2 kepçe sehriye corbasi
Yarim tabak pirasa
Az yogurt
1 sb sut
Elhan
Nugget hazırdı. Ama her zaman yedigim birsey degil. Aylik markette 1 kez ya aliriz ya almayiz :) kizinin dikkat etmesi cok iyi. Ben annemi baz alip dikkat etmedim sonum bu...Gayet güzel bir menü canımafiyet olsun yanlız o nuggetler hazırlardan mi ? Maalesef o tür şeyler pek sağlıklı değil onun yerine kendin but actirip pirzola gibi yapsan yada kendin robotta geçirip tavuk köftesi de yapabilirsin
Yanlız anlama eskiden bende çok tuketirdim ama sonra benim devamli alışveriş yaptığım kasap anlatmıştı gidip kendi gözüyle görmüş o nuggetler ureten bir yeri de asla artık dükkanima sokmamak dedi ( eskiden vardı olmayınca hayırdır demiştim de anlattı )
Ben çok kızıyorum kendime niye kendime hatta büyük kızıma bunu yaptım diye ( o ufaktan yiyor nasılsa diye sık sık o tür hazır şeyler alırdım ve fast food da vardı ( gerçi sende o yok ) bazen diyorum benim suçlu diye ama ufakta o hatayi yapmadım ve inan kofteyi hazır sevmez dışarda bazen piknikte kasap köfte alıyoruz onu bile zor 1 tane yiyor ve inanılmaz sağlıklı beslenir ( ıspanak seven bir evlatlık kendisi)
Aklı gidiyor Kilo alacak diyeTabi senelerdir anasının çektiğini biliyor birde kokos biliyor Kilo alırsa istediğini giyemeyecegini
Canım terziye ver daraltsin üzülmesin prenses...çok basit..sen yapmaya kalkma heder edersin.Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine ufaklık tam formundaydiNeymiş okulda rahat etsin diye aldigim pantolon çok bolmuş çirkin duruyormuş herkes dar pantolon giyiyormus okulda
Ne dil döktüm yok 5 karış süratle gittik okulaYahu tamam söz yaz tatilinden sonra dar alacağım dedim ama daha çok varmış yahu 2 tane olan pantolon varken tekrar dar almak musriflik desem de anlamak istemiyor kokoş
Ay 2.5 saat sonra yarışma için okulda olmam lazımhemen önce duş alayım sonra da kahvaltimi yaparım saçlarımı duzlestireyim sonra da
Bayağı ilerletmişsin kalk çabuk iğneye.....önce sağlık...Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.
İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.
Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.
Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.
Nugget hazırdı. Ama her zaman yedigim birsey degil. Aylik markette 1 kez ya aliriz ya almayiz :) kizinin dikkat etmesi cok iyi. Ben annemi baz alip dikkat etmedim sonum bu...
Canım terziye ver daraltsin üzülmesin prenses...çok basit..sen yapmaya kalkma heder edersin.
Komsu olsaydik ne guzel olurdu di mi
Farz edelim aynı apartmandayız. Arka kapıdan yine gizli gizli kaçamaklar girerdi .. hani menüler günde üç dört kişi yazıyor... kontrol edemiyorum kaptanımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Şükür kavusturana ♡ Bayat ekmek yarışması gayet keyifli geçti ♡ gerçi derece alamadım ama benimkini tatdiklarinda aralarında fisir fisir konuştuktan sonra müdür herkesin içinde " Valla hanımların bukadar elinin lezzetli olduğunu bilseydim sık sık yemeğe davet isterdimcidden karar vermek çok zor olacak " dedi ♡♡♡♡♡ o bile bana yetti
Bizim sınıftan başka bir veli de 2.ci olduki o bile bize yetti sinifimiza temsilen
Sonrada Annemde kahve içip alisverisimi de yaptıktan sonra eve döndüm kuzuyla
Rabbim şifa versincanım sen ignelik olduğuna göre fena sifayi kapmissin
Sorma bende o konuda Anneme çok kızıyorum gerçi abur cubur pek vermezdi ama sucuk tarzı şeyler yeniyordu birde makarna pilav eksik olmazdıaynı hatayı bende büyükte yaptım ama ufaklikta şükür jeton düştü de bari onu o konuda daha bilinçli yetistirebildik
Cepler olmasa yapardım da cepler sıkıntıbakalım yarın serbest gidilecekmis giysin dar kotunu yada taytini o arada artık yarın olmadı terzi veririm yapsın
Ayyy ne güzel olurdu ♡ hele birde giriş katında Meryem Ablamizi da yerleştirmiş olsak valla apartmana tek sağlıksız şey girmezdihepimizi de incecik yapardı valla
Basiniz sagolsun cnm.Allah mekanini cennet etsinKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Başınız sağolsun Hasibecim .Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?