Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorumValla aç kalmadık ama benim büyük kız dünden beri midem bulanıyor diye tutturuyorkullandığı yağ mi farklı nedir kızın mide gurul gurul
Hep denemk istedigim tereddut ettigim corba.sen de begenmissin bi ara deneyim en iyisiEvet evet çeşm-i Nigarlezzet olarak güzel di de bir de sıcak olsaydı iyidi nedense hep soğuk icerler çorbayı
Ben çorba da çok yumuşak tatları sevmiyorum o yüzden sütlü çorbalar hiç çekici gelmiyor bamaHep denemk istedigim tereddut ettigim corba.sen de begenmissin bi ara deneyim en iyisi
Aaa ben cok severim sutlu sogan corbasi sutlu brokoli sutlu domates hepsini de cok severek icerim.Ben çorba da çok yumuşak tatları sevmiyorum o yüzden sütlü çorbalar hiç çekici gelmiyor bama
Yok ben sevemedim varsa bile çok az olmalı.Aaa ben cok severim sutlu sogan corbasi sutlu brokoli sutlu domates hepsini de cok severek icerim.
Bence 2 den sonra tartilabilirsinBugun saat kac gibi tartilsam net kgumu öğrenirim?
Tartildim şimdi sagol canim :)Bence 2 den sonra tartilabilirsin
KaçsınTartildim şimdi sagol canim :)
Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorum
Bugun saat kac gibi tartilsam net kgumu öğrenirim?
Cumaya gore 500 gr eksiyim yanlış hatirlamiyorsam. 93.3 geldim. İnşallah bu cuma 92.5 gormek istiyorumKaçsın
93.7 imişim cuma günü -400 gr am yine de iyi. Dün çok yol yaptik esimle acayip yuruduk :)
Hahaha gaz bizim işimizGaza getirdiniz beniburdan yaziyorum Eda
Neden burdan yazdın şekerimGaza getirdiniz beniburdan yaziyorum Eda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?