- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
bayram 27 kasımda bugün 14 ekim.. tam 6 hafta varrrr
bayram 27 kasımda bugün 14 ekim.. tam 6 hafta varrrr
kızlar bu arada bugün feciyimmm
öğleen sonra bir karnım şişki anlatamm feci gazımm varrrr
kızlarr hepinize ii akşamlar ben çıkıyorummmm
al benden de o kadar canım...çok fena çok:kedi:
kızlar benim mesai bitiyor öptüm hepiniz,..lütfen fırsat buldukça gelin ya çok yalnız kalıyorum:sinifsinif:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi::kedi:ooooo süper gıtsın kg
vereliniortaksöyleme sürpriz olsun canım:)
Arada eklentiler olacaktır tabide(açııııım) Söylediğin iyi oldu dikkat etmeye çalışırım. Peki bu diyet listesi ne kadar verdiriyormuş biliyor musun?selmay cığımm bu hollywooddiyetini mi yapıyorsun canım dünkü gönderdiğimmmm.....evet başka gidiyor ama aynı şekilde 1 hafta uygulamazsan geri aynen alırsın dikkat et canımmmm
Haftaya 1'er kilo düşüyor.İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.anammmm 6 haftamııı vermemmm gereken tam 6 kilo varrrrr......
İnşallah sende hedefine ulaşırsın.:lepi:slm kızlar nasılsınız
neslişim senin şu son verdiğin diyet listesi lahana diyetinin aynısı sadece lahana çorbası ilave edilmemiş
bende lahana çorbası diyetimin 3. günündeyim,ve artık çok daha rahat içebiliyorum,tartıda eksilmeler başladı,inşallah cumaya kadar 6 lı rakamlara inerim
günaydınopuyorumnanaktan
çok güzel selmam
bu hafta birincikk sizde sanırımzemuszemus
ne kursuu selma
Birinciyiz be kaptanım öyle değil mi?
Kursa gelince çocuk gelişimi, bilgisayar(sertifika almak için) , kuaförlük işte hepsi bundan ibaret.İlk kurs(çocuk gelişimi) şimdilik çok güzel geçti.
Kaptanım hakkaten sen kendini çok zorlamışsın.Sabah kalktığındaki ağrılarını düşünemiyorum.Tatlandırıcıyı ağzında şeker gibimi eritiyorsun yoksa...(çay vs.)şimdi yüryüşten geldim kızalr bugün 1 saat yürüdüm ama dünkü kadar tempolu ve uzun değildi
bacağım çok ağrıdı hamladım sanırım
sabah da elma sirkeli suyumu içitim dünde tatlandırıcımı aldım artık şeker yok tatlandırıcı var
Afiyet olsun kaptanım. Bak benimde canım çekti .:icecream:kızlar bn birde yürürken göbüşüme streç sarıyorum feci terletioo
öğlene kadr da çıkarmıyoruum
ama dün bir şeyb yaptım onu söleyim
menümde unutmuşum
dondurma yedim ama accık :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?