Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmay cığımm bu hollywooddiyetini mi yapıyorsun canım dünkü gönderdiğimmmm.....evet başka gidiyor ama aynı şekilde 1 hafta uygulamazsan geri aynen alırsın dikkat et canımmmm

azra tere yagının aslında pek zararı yok dıyelım ama hakıkı tere yagı olursa artık onlarada margarın katıyorlarmış ama ben yınede tere yagını kulanıyorum

bende pilavda terayağı kullanırımmmm....güsel tat veriyor bize trabzondan geliyor yada samsundannn...

kızlar bu arada bugün feciyimmm

öğleen sonra bir karnım şişki anlatamm feci gazımm varrrr

inşallah bu haftada vermışımdır tartımın pılı bıttı o yüzden tartılamıyorum bu gün carşıdan alacaktım unuttun bakalım şimdı benım oglana söylesem alırmı acaba

slm kızlar nasılsınız

neslişim senin şu son verdiğin diyet listesi lahana diyetinin aynısı sadece lahana çorbası ilave edilmemiş

bende lahana çorbası diyetimin 3. günündeyim,ve artık çok daha rahat içebiliyorum,tartıda eksilmeler başladı,inşallah cumaya kadar 6 lı rakamlara inerim

bende yarın pırınc lapası yıyecegım gercı reglıyım ama olsun artık ne kadar az cıkarsam kardır

ooooo süper gıtsın kg
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi::kedi:
söyleme sürpriz olsun canım:)
vereliniortak
selmay cığımm bu hollywooddiyetini mi yapıyorsun canım dünkü gönderdiğimmmm.....evet başka gidiyor ama aynı şekilde 1 hafta uygulamazsan geri aynen alırsın dikkat et canımmmm
Arada eklentiler olacaktır tabide(açııııım) Söylediğin iyi oldu dikkat etmeye çalışırım. Peki bu diyet listesi ne kadar verdiriyormuş biliyor musun?
anammmm 6 haftamııı vermemmm gereken tam 6 kilo varrrrr......
Haftaya 1'er kilo düşüyor.İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
İnşallah sende hedefine ulaşırsın.:lepi:

Kaptanım hakkaten sen kendini çok zorlamışsın.Sabah kalktığındaki ağrılarını düşünemiyorum.Tatlandırıcıyı ağzında şeker gibimi eritiyorsun yoksa...(çay vs.)
kızlar bn birde yürürken göbüşüme streç sarıyorum feci terletioo
öğlene kadr da çıkarmıyoruum
ama dün bir şeyb yaptım onu söleyim
menümde unutmuşum
dondurma yedim ama accık :kedi:
Afiyet olsun kaptanım. Bak benimde canım çekti .:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…