• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay ınanmıyorum kızlar neler oldu ılterın eşı amelıyat olmuş azracım sana ne oldu nerdesınız kızlar merak ettım ya

arkadaşlar
sabah ilterimle msn de konuştuk eşinn rahatsız olduğunu şimdi hastaneye gideceğini söyledi
meğersem eşi o an resmn canıyla uğraşıyormuş
acil olarak apendesit ameliyatına almışlar
patlamamış ama patlamak üzeriymiş
gün için de 2 kere konuştuk
gayet iyi merklanacak bi durum yok ii geçmiş
tabii ciddi bi bakım istiyor eve geçmiş olsuna gelneler olcaktr
onun için iltrmz bnden izinli doğal olarak
allahım esirgemiş diyorum

gecmış olsun ya ınanamıyorum benım eşımde olmuştu apandısıt amelıyatı onun patlamıştı dr bagırsaklarının yarısını almak zorunda kalmıştı bızde yaşadık o günlerı bereket onun patlamamış

Kızlar herkese meraba,öncelikle ilterime geçmiş olsun deyim..
bu sabah nete girdim tam takımın sayfası açıldı pcm kitlendi, daha sonrasında açtığımda netim yoktu, bi ara baktım bu seferde kk da bi sorun vardı:1no2:akşamada misafirim vardı yemekli yani tüm aksilikler üst üste geldi, ,
bende kilomu yazıyorum ben tam 60,600 :teytey: azracım pamuk şekerim bu geçikme için en çokta senden özür diliyorum ama inan aksilikler üst üste geldi..

Son düzenleme:
ıyı akşamlar şebnem cıgdem

iyi akşamlar canım,
herkes ne durumda bakamadım bile, mutfak öylece duruyor, ben burdayım:))
umarım herkes kilo vermiştir, yalnız ben çöok hızlı kilo vermem sonucu bünyem zayıf düştü sanırım, çok halsizim ve üşüyorum sanırım hasta olucammafoldumben

iyi akşamlar canım,
herkes ne durumda bakamadım bile, mutfak öylece duruyor, ben burdayım:))
umarım herkes kilo vermiştir, yalnız ben çöok hızlı kilo vermem sonucu bünyem zayıf düştü sanırım, çok halsizim ve üşüyorum sanırım hasta olucammafoldumben

kolay gelsın :hulya::hulya:

4 - GÜN
CUMA
sabah = 1 ıhlamur
öğlen = 1 nescafe+1 soda+ salata
akşam= salat+1 t.kahvesi+4 yeşil çay+2 mate+4 dal haşlanmış lahana+1 s.b.lahana suyu
toplam 2 lt. su ve 4 km. yürüyüş
HEDEFıM = 55

bu gün yedıklerım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kahvaltı bır dılım ekmek bıraz peynır

öglen küçük bır dılım börek üç ıçlı köfte ıkı dılım un helvası

akşam bır dürüm

su iiiiiiiiiiiiiiicmedım mıdem cok agrıyor

spor yok:oklava::oklava:

off kaptanım ya dün neydi bende anlamadımmm....

ben yoğundumm feci başımda müdürler patronlar giremiyorumm....

bir yandan internet yok aada bakamıyorummm..s.onra bir ara kk gitti açılmadııı.....

Valla Nazcımm ile Melek cimm sağolsunlarrr toparladılarrr.....

Back
X