• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese..bEN ÇOK YORGUNUM EŞİM HASTAYDI DÜN ONUNLA UĞRAŞTIM.

Azracım sana katılıyorum.ben dahil paylaşım oldukça az.Benim motivasyonumda oldukça düşük.Ben bir süre izin istiycem sizden nasıl uyugun görürsünüz bilmiyorum.Geri dönmek üzere ayrıldı mı dersizi ya da başka bişi sana bırakıyorum..Takıma zarar vermek istemiyorum.Bu aralar psikolojim pek iyi değil.
geçmiş olsun
çitos birgün daha düşün derim
bak takımdan uzaklşırsan ya o kiloda kalırsın yada artı olursuun ona göre

günaydın kızlar nasılsınızzz

[/COLOR]Kilosu :57,03[/FONT][/B]
Hedef kilosu :53,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için
çok güzel hadi bakalım oslemmopuyorumnanaktan

ama ya cok gaza gelmıstm :D tmm o zaman 53 olsun hadı pekı hedefın altına dusenlere ne var :D
büyük bi ödül varsositososito

kremalı pasta var tövbe tövbelaelaelaelaelae
eğer daha çok düşersen canım ek hedef verebiliyorsun..
bana ne mi oldu sölim hemen ben 5 kg ya yakın verdim ilk ayda sonra bir bayıldım gittim serum yedim geldim bir de izinde dombidi nihal 2.5 kg alıp döndü..sonra onu yine verdim bu sefer bayramda 1.5 kg aldım şimdi onun da altına indim canım..yani bumerang durumu..:gitme:

olsun motavasyonu bozmuyoruz 5 haftaya tıg gıbı oluyoruz :) bu arada dun gene bı dıyetısyenı ızledım tv de cıdden az ama sık yemek gerek.. o zaman daha cok verılıyo kılo tecrubeyle sabıt =) kendımde gozlemledıgım bu yanı. ama gene de korkuyorm sık sık yemeye ben ya dıyetteyım moduna gırınce

yakalandımmı :kedi:

canım bakıyım dedim kardeş takımın kızları ne alemde....nasılsın nihalim

iyidir tatlım ya nolsun..hoşgeldin sefalar getirdin..napalım valla silkelenmeye çalışıyoruz..ben hastayım hala hiç keyfim de yok..bu hafta benden hayır yok da hemen toparlanıp spora başlamak istiyorum ya kirazcım..senin lahana nasıl gidiyor??birgün senden tarif alcam canım çorbanın tarifini...klasik tarif bende var da sen tadı güzel dedin ya birebir ne koydun öğrenmek istiyorumopuyorumnanaktan

yakalandımmı :kedi:

canım bakıyım dedim kardeş takımın kızları ne alemde....nasılsın nihalim

iyidir tatlım ya nolsun..hoşgeldin sefalar getirdin..napalım valla silkelenmeye çalışıyoruz..ben hastayım hala hiç keyfim de yok..bu hafta benden hayır yok da hemen toparlanıp spora başlamak istiyorum ya kirazcım..senin lahana nasıl gidiyor??birgün senden tarif alcam canım çorbanın tarifini...klasik tarif bende var da sen tadı güzel dedin ya birebir ne koydun öğrenmek istiyorumopuyorumnanaktan

bn bi sıloşu okuldan alim gelim kzlar

oslemm ödül çok güzel
hedef kilona ulaştığında
ogün çok abartmamak şartıyla istediğini yemek :)

kızlar ben buçukta yemeğe iniyorum bir saae glirim dicem ama bugün iç denetim var bşilere bakmamm gerek:(ağlamak istiyorum kızlar topiğe gel topiğe..özlem ayağın uğurlu geldi tatlım..ne zamandır ilk kez bu kadar kalabzlığız..

tamam canım yapacağın zaman tarifini veririrm...ama sen önce bi iyileş kendine gel tatlım

benim şimdilik iyi gidiyo...bugün 2 . günüm...bu hafta bakalım kilo verebilecekmiyim aslında 60 lı rakamı sabitlesem o bile yeter bana...bidaha 70 leri görmek istemiyorum

süper kızlar ne güzel herkes nerdese burada bende temızlık yapıyorum ama bır taraftanda burdayım :hulya::hulya: :lepi::lepi::lepi:

ilter sen gıttın herkesın motıvasyonuda gıttı lütfen bızı bırakma ben gercı bu gün ıtıbarı ıle salata ve et yemeyı düşünüyorum akşamda sadece salata cumaya bır kg hedefım gercı cok şış hıssedıyorum kendımı nedense
inşallah canım bu hafta 1 kilo daha verirsin 2 hedef belirlersin artık kurbana kadar seni yılbaşına kadar mezun edecem ben

[/COLOR]Kilosu :57,03[/FONT][/B]
Hedef kilosu :53,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için
tşk edeim özlemcim hemen listeye senide ekliyorum

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

selmay
kilosu :
57,80
hedef kilosu : 51,00
nedeni :
Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

divinity
kilosu : 74
hedef kilosu : 65
nedeni :
ipin ucunu bıraktığım zaman kilo alıyorum...istediğim kıyafetleri giyememekten artık sıkıldım...kendime olan güvenimi ve saygımı geri kazanmak istiyorum

ozlem_
Kilosu : 57,00
Hedef kilosu : 53,00

kızlar sanırım çitos takımtan geçici süreliğine ayrılmak istiyor çidemde bu hafta mezun olacak o yüzden bu eşler konusunda tekrar düzenleme yapmak istiyorum azra_ sılacım eğer uygun görürse ama bu son düzenleme olur inşallah başka çıkmak isteyen varsan yada dahil olmak isteyen bu hafta söylesin bundan sonra kurbana kadar kimse çıkmasın bizde kimseyi almayalım artık kurbandan sonra durum değerlendirmesi yaparız çünki eşler sürekli değişiklik olduğunda sorun oluyor birde arkadaşlar eşleri ile sorun yaşıyan veya eşlerinin eksikleri olduğunu düşüneler şimdi söylesin bu hafta değiştirelim birdaha değiştirmeyelim diyorum ben bu benim şahsi fikrim tabii olaylarsanız uyguluyalım derim

ay canım benım ınşallah ya mezunmu dedın ben mı yanlış anladım hemde yılbaşına kadar zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyyt bu kelımeyı duymak bıle güzel bırşey ınşallah hep beraber verırız yılbaşına kadar mezunıyet balosu yaparızz delikafaduldendelikafadulden

hatta senle neslıhanda o cok ıstedıgınız :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek: kavuşursunuz yılbaşına kadar mutlu ve güzel haberlerınızı alırız ınşallah :Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar a.s.

19 ekim pazartesi

sabah:2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta...yeşil soğan ...maydonoz
3 zeytin
yarım k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay
metabolizma hızlandırıcı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:2 tabak salata
çok az diyet kurabiye
yeşil çay

ara:2 elma

su:en az 2,5 lt

spor:30 dakika bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak egzersizi

kızlar sanırım çitos takımtan geçici süreliğine ayrılmak istiyor çidemde bu hafta mezun olacak o yüzden bu eşler konusunda tekrar düzenleme yapmak istiyorum azra_ sılacım eğer uygun görürse ama bu son düzenleme olur inşallah başka çıkmak isteyen varsan yada dahil olmak isteyen bu hafta söylesin bundan sonra kurbana kadar kimse çıkmasın bizde kimseyi almayalım artık kurbandan sonra durum değerlendirmesi yaparız çünki eşler sürekli değişiklik olduğunda sorun oluyor birde arkadaşlar eşleri ile sorun yaşıyan veya eşlerinin eksikleri olduğunu düşüneler şimdi söylesin bu hafta değiştirelim birdaha değiştirmeyelim diyorum ben bu benim şahsi fikrim tabii olaylarsanız uyguluyalım derim

canım ben eşımden memnunumm olan söylesın vereliniortakvereliniortak

DıYET KURABıYE
MALZEMELER: 1 su bardağı ceviz....1 su bardağı kuru üzüm....1 çay kaşığı tarçın.....1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi......2 su bardağı tam buğday unu(ben marketten kepekli un aldım onla deniycem)1 yemek kaşığı zeytin yağı....aldığı kadar su

YAPILIŞI:ceviz ve üzüm blendırdan geçirilir....diğer malzemelerde ilave edip karıştırılır....azar azar su eklenir ve kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır....merdane yardımıyla incecik açılır
yağlı kağıt serilmiş tepsiye hamur koyulur....bıçakla kare kare kesilir ve üstü pembeleşinceye kadar pişirilir.
hamuru çok hızlı yoğurup hemen fırına atmak lazım
bekletilmemeliki mayalanmasın.
diyet yaparken ara öğün olarak tüketilebilecek bir tatlı..hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hemde açlığınızı bastıracak emin olabilirsiniz demiş ıKBAL GÜRPINAR

kızlar dün denedim bu kurabiyeyi
kepekli unla yaptım
bide hem üzümlü yaptım ayrıca kayısı kurusuylada yaptım
tadını sorarsanız aynı hazır diyet bisküvilerine benziyo
ama şu bi kesin hemen iştah kesiyo tok tutuyo tavsiye ederim

ay canım benım ınşallah ya mezunmu dedın ben mı yanlış anladım hemde yılbaşına kadar zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyyt bu kelımeyı duymak bıle güzel bırşey ınşallah hep beraber verırız yılbaşına kadar mezunıyet balosu yaparızz delikafaduldendelikafadulden

hatta senle neslıhanda o cok ıstedıgınız :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek: kavuşursunuz yılbaşına kadar mutlu ve güzel haberlerınızı alırız ınşallah :Saruboceq::Saruboceq:
amin cnaım benim inşallah yılbaşında mezuniyet balosu yaparız :lepi:
selam arkadaşlar a.s.

19 ekim pazartesi

sabah:2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta...yeşil soğan ...maydonoz
3 zeytin
yarım k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 kase lahana çorbası

akşam:2 tabak salata
çok az diyet kurabiye