• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

farkındaysanız bende yedıklerımı yazmıyorum cünki bu hafta sacmaladım o yüzden yazmıyorum ama bu akşam yazacagım/COLOR]

bizde bugün arkadaşlar teymi gelin kızı alıyoruz eve yemekli
yarın kınası var akşama
cumayada oğlan kınası var oraya gitcez
cumartesi de düğün
pazar da hm d.günüm hmde kk adana buluşması var bizde
çoook yoğunuuum

günaydın iltrm
evt kk da sorun var sende yok
bnde dün yazdıklarımı göndermk için en az 5 kez denedim
vallahi uğraştım uğraştım olmayınca bende sıkıldım başladım okey oynamaya saat 3 kadar netteydim akşam
farkındaysanız bende yedıklerımı yazmıyorum cünki bu hafta sacmaladım o yüzden yazmıyorum ama bu akşam yazacagım/COLOR]
canım bende yazmıyorum ama saçmaladığım için değil düzenim bozulduğu i
çin bu cuma dan sonra yazmaya başlıyacam birlikte başlarız artık eee kurbanada az kaldı sıkmamız lazım demi ama
bizde bugün arkadaşlar teymi gelin kızı alıyoruz eve yemekli
yarın kınası var akşama
cumayada oğlan kınası var oraya gitcez
cumartesi de düğün
pazar da hm d.günüm hmde kk adana buluşması var bizde
çoook yoğunuuum
ohh ohh kaptan olunca insan böyle yoğun oluyor işte lülülülülülü

tamam canım ben bu gün başlıyorum cumaya barı sabıt cıkayım cünkı dün 200 gr fazla cıktım bu gün az yerım yarında sıkarım cumaya bakalım verırım ınşallah o yüz gr /COLOR]

ilter şu an arkadaşımın kızı yanımda düşünüyorumda cocuk ışı cok zor ya şu an bır kucagımda o bır yandanda ben buraya yazayım dedım cok yaramaz cok cadı gercekten benden gecmış cocuk bakma iiş allah sızede versın bırer kız cok şekerler ama zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapma ceren dıyorum ama tabı ceren benı dınlermı kecı :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne sordun meltem bana da sor özelden :jeyyar:

neden bu kadar azaldı bnde anlam veremiyorum
ama nihalin yokuluğu belli
nesliş ve ilterde pek yok
selma asu bn varım seni görüyorum birde
oslem de iiyiyidi ama o da yok
:olmaz::olmaz::olmaz:

kaptanım herkesin kişisel sorunu hariç bide kk sorunlu olunca motivasyon almadı

kafama takılan bişeyide paylaşmak istiyom
halamın kızı diyetisyene gitti 90 kiloydu 75 e düştü
dr verdiği listeye harfiyen uydu ama kaçamak falan hiç yapmadı
eve koşu bandı almak istemiş... dr biz diyete başlarken spor tavsiye etmiyoruz ..önce diyetini yap kilo ver ondan sonra spor yapıp sarkan vücudunu sıkılaştırırsın...diyetle beraber spor yaparsan eriteceğin yağlar kas olur kas yaparsın istediğimiz kadar kilo veremezsin demiş

şimdi bizde hem diyet hem spor yapıyoruzya o yağlar erimiyo kas oluyo
dün es_se nin topiğinde okudum....es_se bi arkadaşından daha fazla kiloda olmasına rağmen vücut ölçüleri arkadaşınınkinden az gelmiş

yani ağırlık oynamıyo ama sporla vücut sıkılaşıyo
bizde hem spor hem diyetle baskülde o yüzdenmi fazla eksik gelmiyoruz

sorumu anlamışsınızdır umarım CADIARZU

hem spor hem diyet yapıyorum ama aklımda bu soruya takılmıyo değil hani :sm_confused:

kafama takılan bişeyide paylaşmak istiyom
halamın kızı diyetisyene gitti 90 kiloydu 75 e düştü
dr verdiği listeye harfiyen uydu ama kaçamak falan hiç yapmadı
eve koşu bandı almak istemiş... dr biz diyete başlarken spor tavsiye etmiyoruz ..önce diyetini yap kilo ver ondan sonra spor yapıp sarkan vücudunu sıkılaştırırsın...diyetle beraber spor yaparsan eriteceğin yağlar kas olur kas yaparsın istediğimiz kadar kilo veremezsin demiş

şimdi bizde hem diyet hem spor yapıyoruzya o yağlar erimiyo kas oluyo
dün es_se nin topiğinde okudum....es_se bi arkadaşından daha fazla kiloda olmasına rağmen vücut ölçüleri arkadaşınınkinden az gelmiş

yani ağırlık oynamıyo ama sporla vücut sıkılaşıyo
bizde hem spor hem diyetle baskülde o yüzdenmi fazla eksik gelmiyoruz

sorumu anlamışsınızdır umarım CADIARZU

hem spor hem diyet yapıyorum ama aklımda bu soruya takılmıyo değil hani :sm_confused:

kesinlikle katılıyorum cunku ben her sabah tartılıyorum spor yapmadgımda ama tum gunumu dısarda gecırdıgımde mutlaka en az 300 gr eksık cıkıyorum ama evde kaldıgımda spor yaptıgımda artı cıkıyorum ya da sabıt... ustelık yedıklerıme de dıkkat etmeme ragmen..

yanı cok degıldı ama yanı ogluma göre daha zayıftı şu an hepsı gıttı kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 senın kızda verır cocugun pıskolojısını bozma öyle dıyetle felenn :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama ben cocukkende şışko buyuk oluncada şışko yemek yemeyı cok sevıyorumm bu gün arkadaşlarım gelmışlerdı kapıdan gırer gırmez dogru mutfaga gıttıler ne pışırdın dıye ışte bız öyleyız :roflol::roflol::roflol:

ayy ama ben cocukken de sıskoydum hala sıskoyum yaaa al ıste 20 sınde de 22 ıme gırıormmm hala veremedm :D bence versın sımdıden ...

3 kasım salı yedıklerımı yazmamısım :D yazıyım hemen

sabah

1 dilim börek küçük
tost (kepek ekmek, domates, beyaz peynir)

13.00 da 1 elma, 1 bardak lıght sut

14:50de 1 elma

aksam

2 kasık pılav,2 kasık yogurt

2 lt su
2 fıncan yesılcay

ıyı akŞamlar kızlarrr.....

Bunalımdayımmmmm.....ve Çıkmam lazımmmmm.....

Bu arada kk nıye gırılmıyorrr ben anlamadımmm...

valla meltemcımm haklısın tatlımm gerÇektennn hem spor hem dıyet vÜcud sıkılaŞıyor ve bellı bır yerde bedenen ıncelmıŞ olsakta kılo aynı duruyoo bende dÜŞÜnmÜyor deĞılımmmmm ama benım dıyetısyen bana spor deĞıl yÜrÜyÜŞ vermıŞtı gÜnde 1 saat hızlı tempo ve 2 - 3 hareket vermıŞtı bunlar kılo vermene yardımcı olur demıŞtı demekkı ondanmıŞ.....

Yanı herŞey ÜstÜste gelıyooo kendım ıı deĞılım psıkolojım Çok bozulduuu.....yarın dr. Gıdıyorum kadın doĞuma bakalım bırde baŞkasına gÖstesırcem fılmlerı eĞer aynı Şeylerı derse oda ılk adetımde amelıyat olurum heralde....

Back
X