Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farkındaysanız bende yedıklerımı yazmıyorum cünki bu hafta sacmaladım o yüzden yazmıyorum ama bu akşam yazacagım/COLOR]
bnm taktiği kullanıyorsunkaydirigubbakcemile3
vallahi uğraştım uğraştım olmayınca bende sıkıldım başladım okey oynamaya saat 3 kadar netteydim akşamgünaydın iltrm
evt kk da sorun var sende yok
bnde dün yazdıklarımı göndermk için en az 5 kez denedim
canım bende yazmıyorum ama saçmaladığım için değil düzenim bozulduğu ifarkındaysanız bende yedıklerımı yazmıyorum cünki bu hafta sacmaladım o yüzden yazmıyorum ama bu akşam yazacagım/COLOR]
ohh ohh kaptan olunca insan böyle yoğun oluyor işte lülülülülülübizde bugün arkadaşlar teymi gelin kızı alıyoruz eve yemekli
yarın kınası var akşama
cumayada oğlan kınası var oraya gitcez
cumartesi de düğün
pazar da hm d.günüm hmde kk adana buluşması var bizde
çoook yoğunuuum
ne sordun meltem bana da sor özelden :jeyyar:
neden bu kadar azaldı bnde anlam veremiyorum
ama nihalin yokuluğu belli
nesliş ve ilterde pek yok
selma asu bn varım seni görüyorum birde
oslem de iiyiyidi ama o da yok
lmaz:
lmaz:
lmaz:
kafama takılan bişeyide paylaşmak istiyom
halamın kızı diyetisyene gitti 90 kiloydu 75 e düştü
dr verdiği listeye harfiyen uydu ama kaçamak falan hiç yapmadı
eve koşu bandı almak istemiş... dr biz diyete başlarken spor tavsiye etmiyoruz ..önce diyetini yap kilo ver ondan sonra spor yapıp sarkan vücudunu sıkılaştırırsın...diyetle beraber spor yaparsan eriteceğin yağlar kas olur kas yaparsın istediğimiz kadar kilo veremezsin demiş
şimdi bizde hem diyet hem spor yapıyoruzya o yağlar erimiyo kas oluyo
dün es_se nin topiğinde okudum....es_se bi arkadaşından daha fazla kiloda olmasına rağmen vücut ölçüleri arkadaşınınkinden az gelmiş
yani ağırlık oynamıyo ama sporla vücut sıkılaşıyo
bizde hem spor hem diyetle baskülde o yüzdenmi fazla eksik gelmiyoruz
sorumu anlamışsınızdır umarım CADIARZU
hem spor hem diyet yapıyorum ama aklımda bu soruya takılmıyo değil hani :sm_confused:
yanı cok degıldı ama yanı ogluma göre daha zayıftı şu an hepsı gıttısenın kızda verır cocugun pıskolojısını bozma öyle dıyetle felenn :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama ben cocukkende şışko buyuk oluncada şışko yemek yemeyı cok sevıyorumm bu gün arkadaşlarım gelmışlerdı kapıdan gırer gırmez dogru mutfaga gıttıler ne pışırdın dıye ışte bız öyleyız :roflol::roflol::roflol:
İyİ akŞamlar kızlarrr.....
Bunalımdayımmmmm.....ve Çıkmam lazımmmmm.....
Bu arada kk nİye gİrİlmİyorrr ben anlamadımmm...