Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptanımmmm....nice nice nice yıllara sağlıklı mutlu kızınla uzun uzun bir ömürler diliyorummm...Rabbim Herşeyi gönlüne Göre versin....Keşke dediğin herşey önüne serilsin inşş.... opuyorumnanaktan

ben yarın giremeyebilirim şimdiden tebrik edeim dedim.....

öptüm kızlar ben çıktımmm

selam 8. takımın güzelleri ..diyorum ama kimse yok yaboynumu eğmeyim diye evde nete girmem yasak tam eşimi alışverişe gönderdim kaçak girdim şimdi de siz yoksunuz...cuma da girememiştim şimdi daha kazene bidirmeden girdim nasıl oldysa iltercim çok tşk ederim canım ilgine..hepinizi çok özledim kızlar ya biran önce aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..ben daha iyiyim iğnelere birsüre ara verildi apse oldu çünkü iğne yerlerim ağrlarım çok şükür hafifledi.sürekli yatmaktan kurtuldum nihayet ama daha fizik tedavim başlamadı..tam iyiye gidiyorum heyyo derken evde iki kere bayıldım acile kaldırıldım tansiyonum fırlamış..ki benim tansiyonum 10-6 falandır..neyse her bir haltıma bakıldı ama sebebi bulunamadı sinirsel dedi dr..çok üzüldüm sıkıldım falan ama şimdi moralimi yğksek tutmaya çalışıyorum Allah beterinden korusun diyorum..bu arad kızlar hastayım ama boş durmuyorum hepimiz için montiagnacın yedikçe zayıfla kitabını okuyorum ve ufaktan uygulamaya başladım bile..mantığını kavramaya çalışıyorum..aranıza dönünce paylaşıcam sizlerle uzun uzun..umarım kilo vermeler yolunda gidiyodur vaktim olursa geçmişi de okumaya çalışcam ama boynıum ağrımaya başladı bile..herkes kendisine çok iyi baksn kızlar..hepinizi öpüyorum..beni unutmayın haa:)

selam kızlar kimsecikler yok
bugün neler yedim yazayım
sabah 3 fincan anason çayı
öğlen 3 dilim yumurtalı peynirli ekmek
arada 2 tane muz
akşam ızgara tavuk 2 küçük bardak fanta iki minik bayram çikolatası:kedi:
birazdan da meyve yiyeceğim...cokacimcoook

nihallllhihoyyythihoyyyt seni çokkk ösledik yaaa dua ediyorum senın için inş. iyileşip dönersin aramıza

asuuuuuuuuuuuuuuuuu nereya kayboldun kımse yok sabahdan berı burdayım uykum geldı ama yatasım yok lmaz:lmaz:lmaz:müzık dınlıyorum laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:sm_coolpuyorumnanaktanŞenizzemuszemus:1hug:turkbayragi:enbuyukkk:

cnm bnm çok çok geçmiş olsun
dikkat et kendine dikkat et ki bi an önce aramıza dönkaydirigubbakcemile5

ufak tefek kaçamaklar dışında güzel bir liste

kızlar bugünde misafr gelcek bize kk dan
kaçayım işlerime bakayım biliyorum bu ara sizi çok boşladım
ama pazartesinden sonra full dönüyorum

kaptanım bugün senın doğum gününmü kafamçokkarıştı
doğum günün kutlu olsun allah hayırlı ömürler nasip etsin

opuyorumnanaktandogum günün kutlu olsun kaptanım azram canım benim nice yıllara....Şeniz

cokacimcoookGelelim neler yedim bugün:kedi:

sabah yok
öğlen kahvaltı yaptık 4 dilim ekmek 6 çatal patates kızartması peynir domates salatalık
arada 3 fincan anason çayı ve meyve

akşam haşlanmış karnıbahar 2 küçük börek komşum getirmiş kokunca yedim:kedi:
bide adetliyim tatlı ihtiyacım var 1 küçük kase keşkül yedim:kedi:
3lt su
çok mu abartmışım bugun sizcemafoldumben

Bugün kaptanın doğum günü müydü ? Ben doğum gününü kasımın 2 'si diye hatırlıyordum ama demekki değilmiş.

sabah = 1 haşlanmış yumurta+ 2 domates+ 1 çay+1 kepek ekmeği
öğlen = 1 t. kahvesi
akşam = 1 börek+ 1 poğaça:kedi:
toplamda 1 lt. su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…