• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı akşamlar arkadaşlar bu gün cok hastaydım halende hastayım cok kötü kolum tutuldu kolumu oynatamıyorum öylende acıle gıttım ıne yaptılar ama halen cok agrım var yarın fızık dr gıdecem cok hastayım kas spazmı dedı dr yarın asıl sonuç bellı olur

selmacım çok dikkat et kendine
geçmiş olsun
bnde yatmaya gider
hepinize allah rahatlık versin

arkadaşlar biraz geç oldu ama... ben geldim.Anca çocuk hasta ben hasta...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Şu anda 2 günlük detoks uyguluyorum bugün 1 günüm içim dışım çorba oldu ,ondan öncede 1 hafta boyunca lahana çorbası yedim aynı anda elmalı tarçınlı falan filan işte çay yaptım günlük 3 bardak içtim.
Hergünde yarım saat kolbastı oynadım 2 gündür pek bi hareketsizim. Ayrıca içtiğim sularında sıcak olmasına dikkat ediyorum.Bugün 1 lt. su içtim çünkü çorbadan içecek yerim kalmadı. Haaa arkadaşlar bişey daha söyleyeyim mi köprücük kemiklerim ortaya çıkmaya başladı. Böyle diyorum ama bide cuma günü fısssssssss diye sönüyormuşum. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.

günaydın kızlar yine kimseler yok nazarmı değdi bizim grubun güzellerine yaa
bu arada size faydalı bi bilgi şok diyet,detoks v.s. bu tarz şeyleri 3 aydan bi yapmak gerekiyomuş 3 aydan önce sık sık yapmak metabolizmayı alt üst ediyomuş. haberiniz olsun

ıyı akşamlar arkadaşlar bu gün cok hastaydım halende hastayım cok kötü kolum tutuldu kolumu oynatamıyorum öylende acıle gıttım ıne yaptılar ama halen cok agrım var yarın fızık dr gıdecem cok hastayım kas spazmı dedı dr yarın asıl sonuç bellı olur
çok geçmiş olsun ortim yaaa ne oldu sana böyle aman dikkat et kendine opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hihoyyyt

9 kasım pazartesi

sabah:2 dilim ekmek
8-9 zeytin
biraz peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:hiçbişey yemedim

akşam:1 tabak sulu köfte

ara:5 tane kuru kayısı

su:1,5 lt

spor:yok

geçmiş olsun cnm
allah şifa versin Şeniz

günaydın kızlarrrrrrr artık kimse ugramıyo buralara
ben bugün yine gezmeye gidiyorum söz abartmıcam yine az yiyecegimmm

günaydın kızlar hihoyyyt

9 kasım pazartesi

sabah:2 dilim ekmek
8-9 zeytin
biraz peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:hiçbişey yemedim

akşam:1 tabak sulu köfte