• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar inanamıyorum size
bu saat ve kimsecikler yok
olmaz yni :olmaz:
takımı tümden kapatalım eğer böyle yapacaksanız
onaylayanlar söylesin lütfen

kızlar inanamıyorum size

takımın kapısına kilit vurma kaptanım
valla benim uğursuzluğum gittiğim yeri kurutuyorum mafoldumben

2-3 günlük bi usanmanın-rahatsızlığın ve bocalamanın ardından aynen kaldığım yerden devam ediyorum
diyete ilk başlayıp fotoğraf eklemek için giydiğim pantolonum gözle görülür şekilde bollaştı
pek kilo kaybedemediysemde en azından sıkılaştım süprizzzzz
bu haberi sevinerek vermeye gelmiştim

evet yaaaa kimsecikler yok kendi kendime yazıp duruyorum dünden beri:oklava:
hadi ben gezmeye gidiyorum gelince görüşelim ayrıca divinty ve ben dışında kimse yediklerini yazmıyo canım paylasalım arkadaşlar hadi kızlarrrrr:hulya:

evet yaaaa kimsecikler yok kendi kendime yazıp duruyorum dünden beri:oklava:
hadi ben gezmeye gidiyorum gelince görüşelim ayrıca divinty ve ben dışında kimse yediklerini yazmıyo canım paylasalım arkadaşlar hadi kızlarrrrr:hulya:

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis
umarım ilk günlerdeki çekişmeler geri gelir
ben çok eski değilim 35 gündür bu topikteyim
ilk günler daha çok rekabet ve çekişme vardı

selam kızlar buzdolabına saldırma sebebim ortaya çıktı bugün regl oldum karın ağrısından resmen öldüm yeni yeni kendime geldiorum ayyy ne fena bi gün yaaaa

bnm mesajmn üstüne sadece 3 kişi yazmış
diyecek bişey böle giderse takım kapanır arkadaşlar bnden size demesi

kızlar inanamıyorum size

Kaptanım kapatmak olur mu hiç Kapanması demek benim çevremdeki herşeyi kafama takmam,kilo almam, hayata küsmem,mutsuz olmam , hayallerimin olmaması,arkadaşsız kalmam demek.Ben ölürüm valla...
Kaptanım senin de didiğin ğibi topiğe az girmeye başladık ve ben şunu fark ettim topikten ne kadar uzak kalırsan o kadar kilo alışın artıyor

kızlar inanamıyorum size

aman kaptanım sakın ha valla takım kapanırsa benim motivasyonum kalmaz bencede bikaç gündür paylaşım çok az ama bu tek taraflı olmuyo herkesin düzenli girip bişeyler yapması lazım dimi ama

sabah 3 fincan anason çayı 1 muz
öğlen gezmedeydim 2 tane minicik poğaça patates salatası yoğurlu, 1 dilim ıslak kek

aksam 1.5 dilim ekmek azıcık pastırmalı yumurta peynir çay

çok mu sizce abartmış mıyım

bakalım cuma göreceğiz nasıl bi hafta geçmiş; ama baya inceldm ben herkes çok iyisin yeni dogum yapmana ragmen diyo hemencecik zayıfladın diyolarsırnaşık şey çok mutlu oluyorum zaten 55 olursam manken gibi olurum yawwwsositososito

bakalım cuma göreceğiz nasıl bi hafta geçmiş; ama baya inceldm ben herkes çok iyisin yeni dogum yapmana ragmen diyo hemencecik zayıfladın diyolarsırnaşık şey çok mutlu oluyorum zaten 55 olursam manken gibi olurum yawwwsositososito

AyşecikYunuscuk canım senin kilon kaçtı?Hedefine pek bişi kalmadı diye hatırlıyorum ama...

boyum 170 basladığımda 65 tim suanki kilom 64 gecen cuma 1 kilo verdim canım
4.5 ay önce doguma dogum yaptım 60 kilo ile hamile kaldım 20 kilo almıştım 16 sı gitti 4 kaldı ama ben 55 olmak istiyorum

Back
X