• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

32867897_25783905_180.gif

günaydın arkadaşlar
maşallah geceleri sohbet süper
haftaya bende size dahil olurum bu hafta kocik gündüzcü pek giremiyorum akşamları

11 kasım çarşamba

sabah:1 kk kaşar peyniri
7 zeytin
2 kepek ekmek
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:1 bardak çabuk çorba

akşam:1 kaşık bulgur pilavı
biraz göğüs eti
biber turşusu

gece:1 bardak çabuk çorba

aralarda:2 tane trabzon hurması

su:2 lt

spor:20 dk bisiklet
20 şinav
20 sağ -20 sol bacak hareketi
50 twister

kızlar bayrama 2 hafta kaldı benim acilen kilo vermem gerek koşu bandı aldım ya millet dört gözle beni bekliyomuş nasıl oldum die hep anneme soruyolarmış nekadar verdi diye ne yapıp edip bayrama 77ye düşmeliyim yoksa herkesin alay konusu olurum valla

günaydın herkese asuman benımde öyle oldu herkes ne kadar kg verdıgımle ılkgılenıyor koşu bandını aldında ne oldu dıyorlar e tabıkı halklılarda

kızlar bayrama 2 hafta kaldı benim acilen kilo vermem gerek koşu bandı aldım ya millet dört gözle beni bekliyomuş nasıl oldum die hep anneme soruyolarmış nekadar verdi diye ne yapıp edip bayrama 77ye düşmeliyim yoksa herkesin alay konusu olurum valla
günaydın canım Şeniz
aynen bende ilk diyete başladığımda 4 kiloyu verince hava atmıştım akrabalara
bisikletimde var ama bu ara veremiyom durakladı gibi sanki
ben haftaya detoks yapacam
en azından 2 kilo vermem lazım acil tarafından kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese asuman benımde öyle oldu herkes ne kadar kg verdıgımle ılkgılenıyor koşu bandını aldında ne oldu dıyorlar e tabıkı halklılarda

günaydın selmacım Şeniz aynı dertten muzdaripiz topikçe galiba kaydirigubbakcemile3

2 haftada 6 kilo...
Cum 30 Haz, 2006 11:27

--------------------------------------------------------------------------------

2 haftada 6 kilo verilmesini sağlayan ve çok ağır olmayan bir diyete başladım.Daha önce de yapmıştım ve gerçekten işe yarıyor.Diyeti yazıyorum:

Her sabah aynı:
2 dilim kepek ekmeği, bir dilim tuzsuz beyaz peynir,domates-salatalık,2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı,4-5 adet tuzsuz zeytin,4 fındık, 1 ceviz ve bir kivi
ıçecekler: Ihlamur,adaçayı,papatya çayı,yeşilçay.
(Siyah çay ve kahve tavsiye edilmez.Kahvesiz yapamam diyorsanız sabahları bir fincan kahveye 1 çorba kaşığı süt ekleyerek içebilirsiniz.Şeker kullanılmamalı, çok az yapay tatlandırıcı olabilir.)

Pazartesi:
Öğle: Cacık, kepek ekmeği
Akşam: Etli nohut, salata

Salı:
Öğle: 1 simit, 1 ayran, domates-salatalık söğüş
Akşam: Herhangi bir balık ızagara, salata (mevsim balıkları tavsiye edilir, çok yağlı olmaması koşuluyla.)

Çarşamba:
Öğle: Cacık, bir dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk sote,salata

Perşembe:
Öğle: Yarım kilo mevsim meyvesi
Akşam: Ton balığı salatası

Cuma:
Öğle: Peynirli sandöviç, 1 ayran, domates-salatalık söğüş
Akşam: Balık ızagara, salata

Cumartesi:
Öğle: 1 simit, 1 kase cacık
Akşam: Balık ızgara

Pazar:
Öğle: Sahanda yumurta ve salata
Akşam: Etli türlü, salata

Bu diyet en çok iki hafta yapılmalı.Sonra ara verilmeli.
Bitki çaylarını ara öğünlerde içebilirsiniz.Soda da içebilirsiniz aşırıya kaçmamak koşuluyla.Kahve ve çay az tüketilmeli.Sebze ve etli yemekler zeytinyağıyla yapılmalı.Konserve balık kullanılacaksa, yağı iyice süzülmelidir.
Dışarıya yemeğe çıkarsanız ızgara balık ve bol salata yiyiniz.Salata az yağlı olmalı.Ayrıca aşırıya kaçmamak şartıyla ve az yağlı ızgara kalamar, ahtapot salatası ve haşlanmış karides yiyebilirsiniz.2 kadeh kırmızı şarap içebilirsiniz.
Et lokantasına giderseniz bonfile, biftek, şiş veya tavuk ızgara yiyebilirsiniz.

kızlar sizce bu listeyi uygulayabilirmiyim 2 haftada 6kilo veriyomşsun

nasılsın meltem evet ya ben bıraz cabuk sıkılan tıpımdır ama sızler yapabılırsınız sporunuzu

iyiyim canım sen nasılsın
bende çok çabuk sıkılırım herşeyden ama kocik hiç gözümün yaşına bakmıyo valla kalk kalk yap bakıyım şu sporunu diyo kaldırıyo beni
tepemde baykuş gibi dikiliyo erkeksem yapmayım kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sen nasılsın
bende çok çabuk sıkılırım herşeyden ama kocik hiç gözümün yaşına bakmıyo valla kalk kalk yap bakıyım şu sporunu diyo kaldırıyo beni
tepemde baykuş gibi dikiliyo erkeksem yapmayım kaydirigubbakcemile3

negüzel işte benim kocamda hiiiiççç kendide yapmaz elinden gelse banada yaptırmaz
87kiloyken ben üzülünce ne üzülüyosun taş gibisin diyodu bana,bende ne taşı kayaya dönüştüm diodm

Back
X