hamile kalınca benle birlikte kilo aldı ben 13 kilo aldım oda 10 kilo aldı hala gülüyoruz eşime ona neolduysa
:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalınca benle birlikte kilo aldı ben 13 kilo aldım oda 10 kilo aldı hala gülüyoruz eşime ona neolduysa
Asuman canım bak ben şimdi bunuda denerim şimdi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin selmayyyyyy
:lepi: evet eskiden büyük beden mağzalar yoktu her istediğimi giyemiyodum ama şimdi var cici bici şeylermeltem artık görsellık o kadar ön plandakı bızımde pıskolojımız bozuldu kendımızden memnun degılız artık
biz ikimizde bir boydayız eşimlemeltem benim eşim kendide kilolu oyüzden bana bişey demiyo eşim 102 kilo yani ben onun yanında manken gibiyimkaydirigubbakcemile2
valla ben öyle light falan yemiyom normal peynirimi yiyorum :1ninca: :mymeka:tussuz peynır yok evde bende cok az ekmegın üstüne labne peynır sürer yerım layt cünkı
Meltemciğim nezaman istersen buyur gel canım bekleriz. Bide yediklerine yorum yazmak gerekirse iyi gidiyosun canım bence böyle devam edersen eminimki eksi çıkaçaksın.alkisalkisalkis
selma hep beraber yapalım barıııııııııı![]()
Kızlar benim acele çıkmam gerekiyor akşama büyük bi ihtimalle eşim yok görüşelim mutlaka hepiniz gelin olur özletmeyin kendinizi.ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan
selammmmmmmm ben bugün yine gezmeye gidiyorum bu haftam fullllll dolu
hayırlısı olsun kaptanım inşallah spor ve diet sayesinde incecik olursun opuyorumnanaktanarkadaşlar bzm spor olayı değişti
1 20 dk 10ile11 :20 arasıydı artık 9 ve 11 arası olmuş
kça gündür gidemiyordum
ve plates de yaptrıooo öğremen
ilk step arada aerobik sonra yer hareketleri bölgesel zayıflama ve en son plates
hadi bakalım inşallah zayıflar incelrim
:dilcikar: hıhh yarına kadar bişey yemem bende -1 çıkarımben 1 kilo daha vermişimalkisalkisalkis:teytey:dayanamadım tartıldım hemde cuma elektirik gider yine giremem falan söylim simdiden
bizde seni seviyoz kaptan kaydirigubbakcemile5arkadaşlar süpersinz
gece bnden sonra epey bi daha sohbet etmişsinz
şu kilo konusunda da istikrarını kaybetmezsenz daha ne isterim bn sizden
hepinizi çok seviyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız
şimdi doktordan geldim öğleden sonra yine gidicem bu hafta hep doktorda geçti hergün hastaneye gidermi bir insan yaaa offf sıkıldım