• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Asuman canım bak ben şimdi bunuda denerim şimdi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selma hep beraber yapalım barıııııııııı
allen.gif

Kızlar benim acele çıkmam gerekiyor akşama büyük bi ihtimalle eşim yok görüşelim mutlaka hepiniz gelin olur özletmeyin kendinizi.ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan

meltem artık görsellık o kadar ön plandakı bızımde pıskolojımız bozuldu kendımızden memnun degılız artık
:lepi: evet eskiden büyük beden mağzalar yoktu her istediğimi giyemiyodum ama şimdi var cici bici şeyler
olsun yinede verecem 65 olacam yaza kadar sositososito
meltem benim eşim kendide kilolu oyüzden bana bişey demiyo eşim 102 kilo yani ben onun yanında manken gibiyimkaydirigubbakcemile2
biz ikimizde bir boydayız eşimle
o benden kilo olarak fazla ama ben daha iri duruyom kafamçokkarıştı onçün vermek istiyom kaydirigubbakcemile3
tussuz peynır yok evde bende cok az ekmegın üstüne labne peynır sürer yerım layt cünkı
valla ben öyle light falan yemiyom normal peynirimi yiyorum :1ninca: :mymeka:
Meltemciğim nezaman istersen buyur gel canım bekleriz. Bide yediklerine yorum yazmak gerekirse iyi gidiyosun canım bence böyle devam edersen eminimki eksi çıkaçaksın.alkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnn haftaya buluşuruz inşallah :jeyyar:
inşallah cnm
en azından haftada yarım kilo versem bile şükredecem
yaza kadar istediğim kiloya gelirim nasıl olsa alkisalkisalkis

Kızlar benim acele çıkmam gerekiyor akşama büyük bi ihtimalle eşim yok görüşelim mutlaka hepiniz gelin olur özletmeyin kendinizi.ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan

güle güle cnm görüşmek üzere
bende kaçtım kızlar okulda veli toplantısı varmış anca hazırlanırım hepinizi öptüm Şeniz Şeniz

ben 1 kilo daha vermişimalkisalkisalkis:teytey:dayanamadım tartıldım hemde cuma elektirik gider yine giremem falan söylim simdiden

arkadaşlar süpersinz
gece bnden sonra epey bi daha sohbet etmişsinz
şu kilo konusunda da istikrarını kaybetmezsenz daha ne isterim bn sizden
hepinizi çok seviyorum

arkadaşlar bzm spor olayı değişti
1 20 dk 10ile11 :20 arasıydı artık 9 ve 11 arası olmuş
kça gündür gidemiyordum
ve plates de yaptrıooo öğremen
ilk step arada aerobik sonra yer hareketleri bölgesel zayıflama ve en son plates
hadi bakalım inşallah zayıflar incelrim

merhaba arkadaşlar nasılsınız
şimdi doktordan geldim öğleden sonra yine gidicem bu hafta hep doktorda geçti hergün hastaneye gidermi bir insan yaaa offf sıkıldım

arkadaşlar bzm spor olayı değişti
1 20 dk 10ile11 :20 arasıydı artık 9 ve 11 arası olmuş
kça gündür gidemiyordum
ve plates de yaptrıooo öğremen
ilk step arada aerobik sonra yer hareketleri bölgesel zayıflama ve en son plates
hadi bakalım inşallah zayıflar incelrim
hayırlısı olsun kaptanım inşallah spor ve diet sayesinde incecik olursun opuyorumnanaktan

ben 1 kilo daha vermişimalkisalkisalkis:teytey:dayanamadım tartıldım hemde cuma elektirik gider yine giremem falan söylim simdiden
:dilcikar: hıhh yarına kadar bişey yemem bende -1 çıkarım
şimdiden itibaren seninle yarışa girdim bakalım :dance:
arkadaşlar süpersinz
gece bnden sonra epey bi daha sohbet etmişsinz
şu kilo konusunda da istikrarını kaybetmezsenz daha ne isterim bn sizden
hepinizi çok seviyorum
bizde seni seviyoz kaptan kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar nasılsınız
şimdi doktordan geldim öğleden sonra yine gidicem bu hafta hep doktorda geçti hergün hastaneye gidermi bir insan yaaa offf sıkıldım

geçmiş olsun canım
ne için gidiyon ilter bebiş içinmi

:lepi: ayy az önce yine fotodaki pantolonumu giydim keyfim yerine geldi sositososito
düğmesi kapanmıyodu bide üstten yağ förtlüyodu pantolonumdan şimdi bol geliyo yaşasııınnnnnn :dance: :dance:

Back
X