Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:hooray::dance::teytey::teytey: suanda 3 mercimekli köfte ve yogurt yiyorum gün içinde ekmek adına bişey yemeyince acuktum sankim:kedi:

:hooray::dance::teytey::teytey: suanda 3 mercimekli köfte ve yogurt yiyorum gün içinde ekmek adına bişey yemeyince acuktum sankim:kedi:

ayşecim bireyselde birinci oldun cnm
senden bir ricam daha doğrusu takım kuralı
şu verceğim linke tıkla
ve bu hafta ne yaptın ne yapmadın yaz
emzikli yeni doğum yaptığını felanda yaz
dilerim daha bi çok birincilik kazanırsın

selma hep beraber yapalım barıııııııııı

Selmacığım şu diyet listeni tekrardan bi yazsana neyse seni yormayayım ben geri sayfalardan bi bulayım. Ciddi ciddi başlamadıysan diyet listesine beraber başlayalım derim. Ama baaak eleştirilerim ağır olabilir varmısın senin eleştirilerinede ben açığım.Kaybeden bütün takımlara ben şişmanım yazacak bak ben çok ciddiyim haaaa varmısın ??? Bak ben birebir girdiğim hiçbir kilo yarışında bikez hariç hiç kaybetmedim ona göre ne dersin var mısın? İsteyen sıkılırsa kendi istediği şekilde beslenme tarzını değiştirebilir. Önemli olan yarışı kazanmak ayyyyyyyyyyy kız selma ben çok heyecanlandım haaaa
ayyyyy bukadar ciddiyet bana göre değil ben asıl selmaya bi dönüş yapayım o daha çok 15 yaşlarında sankiCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
EEEEEEEEEEE ne düşünüyorsun bakim.....
DİKKAT DİKKAT 8 TAKIM HATUNLARININ DİKKATİNEEEEEEEE
Kızlar içinizde benimle bu zorlu yola girmek isteyen kendine güvenen varmı.
Kızlar istemeyen girmesin ama bu hafta olmasada ondan sonraki hafta nasıl olsa ben şişmanım diye yazacağız şişmanım yazmaktansa 1 hafta boyunca .............
iLTERCİĞİM AZRACIĞIM ŞU KURALLARI TEKRARDAN Bİ YAYINLASANIZA BELKİ BEN BİRAZ DAHA HIRSLANIRIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…