Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam dediğim karşı komşum senin gibi ablamm. çok severim ama. yoksa benim ablam yok:gitme:Ne güzel birbirinize destek çıkıyorsunuzdur e git tabi canım insanın ablasının olması gibisi varmıdır.Abla bana göre anne yarısı gibidir.Birbirinize yakın olmanın tadını çıkarın işte oooooooooooh negüzel....Ablanda senin gibi güzel mi?
Alacağın olsun kız selma benim burcumu bilmiyormusun?senağlama
Ama ben seninkini biliyorum KOOOOOÇ Bende AKREEEEEP
Evet kaptanım biraz öyle oldu inanın hepiniz buna değersiniz.günaydın
ooo selmaycım sabahlamışsın
günaydın selmacım ben yarıla varım hadı bakalım bır konuşalım şu yarış işını
ablam dediğim karşı komşum senin gibi ablamm. çok severim ama. yoksa benim ablam yok:gitme:
niye ablacım belin inceldi bikere haksızlık etme kendine kaydirigubbakcemile2Geliyorum canım AÇ KAPIYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DERDİM AMA İNCE BELLİ DEĞİLİMKİsenağlamasenağlamasenağlama
Ne güzel birbirinize destek çıkıyorsunuzdur e git tabi canım insanın ablasının olması gibisi varmıdır.Abla bana göre anne yarısı gibidir.Birbirinize yakın olmanın tadını çıkarın işte oooooooooooh negüzel....Ablanda senin gibi güzel mi?
Bu kadar emin olma canım madem kendine bukadar güveniyorsun bugün başladık o zaman.EEEEEE peki cumaya kaybedersen zayıflama takımlarına ben şişmanım diye yazabilecekmisin yazarım diyosan sayıyı 3 ledik.Sana şimdiden başarılar diliyorum .alkisalkisalkisgünaydın kızlar bugün benim temizlik günüm çok işim var çooook
selmaay çok hırslı gördüm seni ama benden daha hırslı olamazsınlmaz: hadi bakalım yarış başlasın kaydirigubbakcemile
Evet öyle oldu seni ve kızını çok seviyorum canım kardeşim.Şenizbak abla kalp kalbe karşıymış
mesajlarımızın arasında 1 dakka var arka arka ya yazmışız ...
bende koçummmmmm kaydirigubbakcemile2çok severim burcumu
Bu kadar emin olma canım madem kendine bukadar güveniyorsun bugün başladık o zaman.EEEEEE peki cumaya kaybedersen zayıflama takımlarına ben şişmanım diye yazabilecekmisin yazarım diyosan sayıyı 3 ledik.Sana şimdiden başarılar diliyorum .alkisalkisalkis
Koç burcunun en belirgin özelliği nedir acaba?CADIARZU