• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar nerdeyse 2 saat olacak tek başıma yazıyorum. Belim tutuldu yoruldum ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere öpüldünüz.ıyi geceler...

Kızlar alıntı yaparak yazmaktan hoşlanmadığım için vede benim için çok özel olduğunuzdan dolayı ayrı ayrı cevap yazmak istedim.Kızlar ben yazıları çift çift görmeye başladım uykudan ölüyorum iyi geceler tekrardan...

Arkadaşlar şu yarışla ilgili mesajımı okuyan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim.Neyse yarın görüşürüz ben resmen uyuyo

Ne güzel birbirinize destek çıkıyorsunuzdur e git tabi canım insanın ablasının olması gibisi varmıdır.Abla bana göre anne yarısı gibidir.Birbirinize yakın olmanın tadını çıkarın işte oooooooooooh negüzel....Ablanda senin gibi güzel mi?
ablam dediğim karşı komşum senin gibi ablamm. çok severim ama. yoksa benim ablam yok:gitme:

günaydın kızlar bugün benim temizlik günüm çok işim var çooook
selmaay çok hırslı gördüm seni ama benden daha hırslı olamazsın:olmaz: hadi bakalım yarış başlasın kaydirigubbakcemile

günaydın selmacım ben yarıla varım hadı bakalım bır konuşalım şu yarış işını

Selmacığım söz ağızdan bikere çıkar yan çizmek yok bak öna göre bugün başladık görmedim duymadım okumadım demek yok şu andan itibaren yiyeceğin herşey(kalorili) senin aleyhine işleyecektir ona göre haaaaaaaaaa

Şeniz

ablam dediğim karşı komşum senin gibi ablamm. çok severim ama. yoksa benim ablam yok:gitme:

Sağlık olsun oda senin bi ablan sayılır ay canım senin bu mesajını okuyunca bende karşı komşumu özledim oda bana(senin gibi) bir ablam der bin tane çıkar sanki ...
Seninde abla deyişine bitiyorum adeta eritiyosun beni , abla = seni seviyorum sana değer veriyorum demek gibi birşey benim için. ŞenizŞeniz

Geliyorum canım AÇ KAPIYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DERDİM AMA İNCE BELLİ DEĞİLİMKİsenağlamasenağlamasenağlama
niye ablacım belin inceldi bikere haksızlık etme kendine kaydirigubbakcemile2
Ne güzel birbirinize destek çıkıyorsunuzdur e git tabi canım insanın ablasının olması gibisi varmıdır.Abla bana göre anne yarısı gibidir.Birbirinize yakın olmanın tadını çıkarın işte oooooooooooh negüzel....Ablanda senin gibi güzel mi?

ah ablam benim ağzımdan çıkanları yazmışın sankiii....
Şeniz
evet benim ablam çok gzl(sen) ve çok hoş birisii opuyorumnanaktan
ayşecim ablamın mercimekli köfteside harika olurr..parmaklarını yersin..gerçi her yemeği kısacası elinden yediğim herşeyi cokacimcoook
bende az karnımı doyurmamışımdır ablamda..
bu arada ayşe ve ablacığım tebrik ederimm a.s. a.s.

bak abla kalp kalbe karşıymış
mesajlarımızın arasında 1 dakka var arka arka ya yazmışız ...

günaydın kızlar bugün benim temizlik günüm çok işim var çooook
selmaay çok hırslı gördüm seni ama benden daha hırslı olamazsın:olmaz: hadi bakalım yarış başlasın kaydirigubbakcemile
Bu kadar emin olma canım madem kendine bukadar güveniyorsun bugün başladık o zaman.EEEEEE peki cumaya kaybedersen zayıflama takımlarına ben şişmanım diye yazabilecekmisin yazarım diyosan sayıyı 3 ledik.Sana şimdiden başarılar diliyorum .alkisalkisalkis

Bu kadar emin olma canım madem kendine bukadar güveniyorsun bugün başladık o zaman.EEEEEE peki cumaya kaybedersen zayıflama takımlarına ben şişmanım diye yazabilecekmisin yazarım diyosan sayıyı 3 ledik.Sana şimdiden başarılar diliyorum .alkisalkisalkis

ölüm diyeti yaparım yinede birinci olurumlülülülülülü ben kaybetmiyceğim için kaybedecek olan düşünsün sositososito bu cumaya kadarmı yoksa bayrama kadarmı

Back
X