Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim karşı komsum ablamda öyle hele hamileyken şişirdi beni tıkabasa:CüvCüv:
teşşekkür ederim ayrıca canıma.s.aslında kızıma da teşekkür ederim onun sayesinde gidiyo kilolar yoksa kaçamaklarım çok:kedi:
Tabi Allaha da çok şükür sütüm var

:asigim::asigim::asigim::kedi::kedi::kedi:utandırıyorsun beni kız
teşekkür edirim.kaydirigubbakcemile3

Yalnızlık Allaha mahsus sıkı dostlarımızda olmasa...
Sütünün olmasınada sevindim Rabbim dahada arttırsın inşallah.

ben bi kahvaltı mı yaptım yeni ohhhhhh şiştim vallaha yaaaaaaa
şimdi siz ne yedin diye sorarsınızda

8. takım 8.takım olalı böyle kapışma göremedi sloganımızda bu olsunkaydirigubbakcemile3

Tamam arkadaş kıyasıya bi yarış başladı ozaman kızlar ben hergün ne yediğinizi takip etmek istiyorum günü gününe görmek isterim .Ne yediğinizi ne yaptığınızı bileyim ki ona göre kendimi dizginleyip dahada hırslanayım.Tamam mı?

8. takım 8.takım olalı böyle kapışma göremedi sloganımızda bu olsunkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy süperrrrr çok heycanlandım vallaaaaaaa hihoyyyt

hadi ben yazayım ne yedim
sabah yok öglen 2 dilim ekmek sucuk, peynir,zeytin salatalık yarım dilim ıspanaklı börek
ablam bide eve yolladımafoldumbeneşimde nöbette ben yiyorum:kedi:
kızımda uyudu yeni bulaşıklar beni bekliyomafoldumbenmafoldumbenceylin doğduktan sonra bulaşık yıkamatan iyice nefret ettim neyse kaldı 7 ay kıbrısta inş. ondan sonra kurtulacağım bulaşıktan

evet ayşecim kızlarımız bizi ii zayıflatıyor..ben 68.5(hamişliği sonlandırdığım kgm) den
48.9 dum 3 gün önce
ben zayıflamak için rejim falanda yapmıyorum ama kendiliğimden veriyorum emzirdiğim için olsa gerek..
hamile kaldığım 50 kgnn de altındayım..
ve kendimi bildim bileli hamişlik dışında 50-55 arası olmuşumdur hep...

bende 15 kiloyu hiç bişey yapmadan verdim baktım iyi gidiyo birada dikkat edeyim hızlansın dedim 2 kilo daha gitti 2 haftadazemuszemus17 kilo gitti işte ama ben 20 kg almıştımdelikafadulden sadece3 kg kaldı ama 55 olmak istiyorum eşim duyunca çıldırıyo 55 kadar zayıflayacağım deyince neyse bu kadar kısa zamanda zayıflayacagımı tahmin etmiyodum bende

bu takımın zayıflamak isteyenlere çok yardımcı olduğuna iannaıyorum cnm
istediğin kg ye ulaşır mezun olursun hatta :hooray:

tamam kaydirigubbakcemile

Canım kıbrıstan sonra adres neresi belli oldu mu?
Sucuuuuuuuuuk sağol canım istemiyor ısrar etme kııız yemeyeceğim. AAAAAAAAlmaz:lmaz:lmaz::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…