çorumda kadınlar böyle konuşuyo hatta banada ilk ''nörüyon gelinnn'' die sorduklarında ''hiçbişey ben örgü bilmem demiştim'':roflol::roflol::roflol:
Selma okudun mu geçmişi galiba okumadın kafama taş gelmediğine göre ... kaçsam mı ki...
anammmmmmmmmm bızde nörüyorsun derız selmaaa iç anadolumu bız mersın
Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimabla kapıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yiyorum abla ya baksana offfffffffffffffffffmafoldumbenAyşe canım senin canın istidiği şeyler olursa ye bence(tabi aşırıya kaçmadan) sütten dolayı.
abla urfada ne geziyosunnnnnnnnnnnBizim şivede yok. Koyu İskenderun'luyum
gel anacım gel kızlar biz ailecek burdayızkaydirigubbakcemile3slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ben AySeCeYLİN nın annesıyım bende kl vermek ıstıyommopuyorumnanaktan
işteeeeeeeeeeeee annemde geldi hoşgeldinnnnnn annecimmŞeniz
bugün neler yedin bakayımcokacimcoookslm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ben AySeCeYLİN nın annesıyım bende kl vermek ıstıyommopuyorumnanaktan
hoş geldınız ayşecıgın annesı
hadi bekliyoruzzzzzzzkızlar ben şimdılık cıkıyorumm bıraz ışım var gelırım gıtmazsenız az sonra
inş. annemmmmmmmmmm yarın kendi adına üye olda sana bide kilo çizelgesi yapalımalkisalkisalkissağ ol canım inşallah bende zayıplıcam eskısı gıbi annemmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?