biraz önce 2 tane halley yedimmafoldumben birden aşırı derecede tatlı yeme ihtiyecı duydummmmm:gitme:
geldınızmı arkadaşlarrrrrr selmacım dıyet nasıl ben bu gün fecı yedım ya cok utanıyorum:kedi: ama yedım çarşıda malesef kacamak yaptım dünde cok yemıştım ama söz yarın pırınç lapası ıçeçegım tüm günklava: klava: klava:
aynen normalde tatlıyı sevmiyodum hamişken basladım yemeye azalmıştı yeni yeni biraz önce gözüm döndü agzım sulandı yesem yerim daha tutyorum kendimi:gitme:ayşe sen emziren kadınsın emziriyoken o tatlı krizleri herkese geliyo:ecrin_bebek: ben normalde tatlı sevmem aramamda,ama emziriyoken günde 2 3 tane ülkerin sütlü çikolatasından yiyodum
Aman be canım boşver sıkma canını sadece ben kazanırım o kadar N'olacak sanki demi ama...:lepi::roflol::roflol:söylemesem daha ıyı olur aslında ama yınede yazayım görün ne kadar cok yedıgımı
sabah bır kase corba bır dılım su böregı
öglende dışarda bır porsıyon şış yedım lavaş eköekle
akşamda bır büyük kase patlamış mısırklava::sinifsinif:
offffffffffff offffff benden adam olmaz buna karar verdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
selma abla sen diyet yapmıyosun galibaaalülülülülülü
eskıden ınsanlar nasıl bır tek hurmayla bır gün gezerlermış yaaaaaaa
benimde bugün eşimin ailesi yemeğe geldi onların hazırlıklarıyla uğraştım . çok güzel yemekler yaptım ama yemedim sadece 1 tane kürdan kebabı yedim
selmay gelmiş hoşgelmiş ley ley limi limi ley:teytey:
Selmacığım hakkaten sen çok becerikliymişsin yaaa resimlere bak bayıldım nerden buluyorsun bunları.
Doğru söylüyorsun be selmacığım şimdi ise ünümüze gelen sayısı belirsiz nimetlere şükredeceğimiz yerde burnumuzu kıvırıyoruz yada çöp......
Selmacığım hakkaten sen çok becerikliymişsin yaaa resimlere bak bayıldım nerden buluyorsun bunları.
Alooooooooooooooooooo kızlaaaaaaaar nörüyorsunuz.Hangi ilin şivesiyle konuştum şimdi ben?
Alooooooooooooooooooo kızlaaaaaaaar nörüyorsunuz.Hangi ilin şivesiyle konuştum şimdi ben?
çorumda kadınlar böyle konuşuyo hatta banada ilk ''nörüyon gelinnn'' die sorduklarında ''hiçbişey ben örgü bilmem demiştim'':roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?