Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

biraz önce 2 tane halley yedimmafoldumben birden aşırı derecede tatlı yeme ihtiyecı duydummmmm:gitme:

ayşe sen emziren kadınsın emziriyoken o tatlı krizleri herkese geliyo:ecrin_bebek: ben normalde tatlı sevmem aramamda,ama emziriyoken günde 2 3 tane ülkerin sütlü çikolatasından yiyodum

Ye canım ye canını sıkma erir afiyet bal kilo olsun.:kedi:
Pirinç lapası nasıl yapılıyor faydası nedir yazar mısın . Bak şimdi seni kızdırdım diye yazmazsında (hırslandırmak için yapıyorum canıııııııııııııııııım:roflol::roflol:)

ayşe sen emziren kadınsın emziriyoken o tatlı krizleri herkese geliyo:ecrin_bebek: ben normalde tatlı sevmem aramamda,ama emziriyoken günde 2 3 tane ülkerin sütlü çikolatasından yiyodum
aynen normalde tatlıyı sevmiyodum hamişken basladım yemeye azalmıştı yeni yeni biraz önce gözüm döndü agzım sulandı yesem yerim daha tutyorum kendimi:gitme:

Aman be canım boşver sıkma canını sadece ben kazanırım o kadar N'olacak sanki demi ama...:lepi::roflol::roflol:

Doğru söylüyorsun be selmacığım şimdi ise ünümüze gelen sayısı belirsiz nimetlere şükredeceğimiz yerde burnumuzu kıvırıyoruz yada çöp......

bak bu konuda haklısın ama artık o kadar zıyan edıyoruz kı herşeyı aslında bır evde yenen ve çöpe gıden yıyeceklerle günlük üç ev doyar bızler sadece ac gözlülügümüzden bunları yapıyoruz afrıkada ac kalmazdı yada bızım ülkemızde bır sürü evıne yıyecek alamayan ınsan var onlara yeterdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…