Kızlar ben kız kardeşimlede yarıştayım 2 oldu ben kazanıyorum bakalım bu cuma hangimiz kazanacak.
Kız selma ayrıyeten biz aramızdada yarışa girdik ya ne sabit çıkması şimdiden pes etmedin herhalde kaybeden zayıflama topiklerini dolaşacak sakın unutma.lmaz:
selmacım bende erkek kardeşımle yarıştayım bayramda tartılacagız bakalım nasıl olacak
slm kaptanım ve 8.takımın güzelleri nasılsınız kaptanım ben çok fenayım bende baya kilo artışı oldu ya ben tekrar aranıza dnbilir mym üye olmasam da arada geliyim okul var ama haftasonları akşam ve haftaiçi sbhları girebiliyorum beni bana bırakmayın ya bi kendime dikkat etmedim aşırı kilo artşı oldu ve bnm kurban bayramına kadar 2-3kilo vermem gerekio kesin yoksa ben bittim:çok üzgünüm:cevabınızı bekliyorum kaptanım
:roflol::roflol:çorumda kadınlar böyle konuşuyo hatta banada ilk ''nörüyon gelinnn'' die sorduklarında ''hiçbişey ben örgü bilmem demiştim'':roflol::roflol::roflol:
takıma az ugrayanlar yada hıç ugramayanlarrrrrrrrrr
neslıhan
ilter
özlem
levrek
bunlar artık cok az gırıyorlar nerdesınız arkadaşlar merak ettım sızı ya
hoşgeldnza.s.ben geldım kızlar kendime yeni uyelık aldım AySeCeYLİNnın annesıyim buyrunnnnnnnnn
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben tartıldım selmacım tam tamına 83 500 cıktım söylemesı ayıp ama gercek cünkı bır gün öncesı cok kacırdım
turkbayragiturkbayragiturkbayragiopuyorumnanaktaniyi geceler kızlar
günaydın iyi pazarlar
gunaydın iyı pazarlar hoşbulduk azracım a.s.
nasılsınz
istersenz kendini takıma bi tanıtın öyle başlıyalım
sadece ayşenn annesi güzeller güzeli ceylinn anneannesi olduğunuzu biliyoruz
çok azimlidir annem... eminim yine vereceksin annemmma.s.iyim şükür siz bıraz kendımı tanıtayım sıze klo almamın sebebi hamılelıkte cok serumla beslenmem bulantımın fazla olması özellikle 2 hamılelımde serumlar bana klo olarak geri döndümafoldumben10 yıl önce cok kilo almiştım tmm 110 kloydum tartılmaya korkuyodum zorla tartıldım ve ondan sonra rejme başladım ve bır yılda tmm 30 klo verdım cok ıyı gıdıyodum klomu koruyodum uzun bısüre korumayı bırakımca sonra yenıden aldım klo şimdi 104 oldum şimdıkı hedefım de 80 kloya düşmek :Saruboceq:
çok azimlidir annem... eminim yine vereceksin annemmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?