Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tmm cnmn istediğin zmn yaz takıma
çorumda kadınlar böyle konuşuyo hatta banada ilk ''nörüyon gelinnn'' die sorduklarında ''hiçbişey ben örgü bilmem demiştim'':roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
sabah sabah güldürdün bni allah da seni güldrüsün

takıma az ugrayanlar yada hıç ugramayanlarrrrrrrrrr

neslıhan

ilter

özlem

levrek

bunlar artık cok az gırıyorlar nerdesınız arkadaşlar merak ettım sızı ya

CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

ben geldım kızlar kendime yeni uyelık aldım AySeCeYLİNnın annesıyim buyrunnnnnnnnn
hoşgeldnza.s.

ben tartıldım selmacım tam tamına 83 500 cıktım söylemesı ayıp ama gercek cünkı bır gün öncesı cok kacırdım
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

opuyorumnanaktaniyi geceler kızlar
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

bende geldimmmmm iyi pazarlar kızlar su metebolizmayı hızlandıran çayın tarifini bi verseniz yeniden

nasılsınz
istersenz kendini takıma bi tanıtın öyle başlıyalım
sadece ayşenn annesi güzeller güzeli ceylinn anneannesi olduğunuzu biliyoruz

iyim şükür siz bıraz kendımı tanıtayım sıze klo almamın sebebi hamılelıkte cok serumla beslenmem bulantımın fazla olması özellikle 2 hamılelımde serumlar bana klo olarak geri döndümafoldumben10 yıl önce cok kilo almiştım tmm 110 kloydum tartılmaya korkuyodum zorla tartıldım ve ondan sonra rejme başladım ve bır yılda tmm 30 klo verdım cok ıyı gıdıyodum klomu koruyodum uzun bısüre korumayı bırakımca sonra yenıden aldım klo şimdi 104 oldum şimdıkı hedefım de 80 kloya düşmek :Saruboceq:

çok azimlidir annem... eminim yine vereceksin annemmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…