azminize hayranmiyim şükür siz bıraz kendımı tanıtayım sıze klo almamın sebebi hamılelıkte cok serumla beslenmem bulantımın fazla olması özellikle 2 hamılelımde serumlar bana klo olarak geri döndümafoldumben10 yıl önce cok kilo almiştım tmm 110 kloydum tartılmaya korkuyodum zorla tartıldım ve ondan sonra rejme başladım ve bır yılda tmm 30 klo verdım cok ıyı gıdıyodum klomu koruyodum uzun bısüre korumayı bırakımca sonra yenıden aldım klo şimdi 104 oldum şimdıkı hedefım de 80 kloya düşmek :Saruboceq:
belli cnmçok azimlidir annem... eminim yine vereceksin annemmma.s.
naaaaber kızlarrrrrrrrrr
kaptanım bende pazar günlerini oldum olası sevmem ruhum daralır:1closedeyes:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:merhaba herkese nasılsınız görüşmeyeli kızlar
olacaksınkızlar yaa ben diet olayından fazlasıyla uzaklaştım kafamı bir türlü toparlıyamıyorum diet konusuna adapte olamıyorum
azra takıma gelmiyorum diye sikayet ediyorsun geliyorum kimse olmuyor olanlarda ben geldiğimde kaçıyorlar
azminize hayranm
1 yılda 30 kilo süper walla
inşallah yine verrsnz[/COLO
azminize hayranm
1 yılda 30 kilo süper walla
inşallah yine verrsnz[/COLO
inşallah canım sağ ol:teytey:
ILTERCIM LÜTFEN UZAKLAŞMA SENIN ALEYHINE OLUR KG ALIRSIN DERHAL BEN ARTIK GERCEKTEN SENINLE HIÇ KARŞILAŞAMIYORUM NEDEN ACABA HERHALDE DEDIM İŞE GIRDI UGRAYAMIYOR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM LÜTFEN YAZ BIRŞEYLER BİZ OKUYORUZ SEN BIRAKMA BIZLERI SAKIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar yaa ben diet olayından fazlasıyla uzaklaştım kafamı bir türlü toparlıyamıyorum diet konusuna adapte olamıyorum
arkadaşlar ben bılıyorsunuz ılac almıştım benım arkadaşlarım ıçıyorlar bende bayramdan sonra başlıyacagım ınşallag arkadaşlarımın ıkısı bır haftadaüç dört kg verdı bır arkadaşımız hıç veremedı bande bakalım nasıl olacak merak edıyorum bayram sonu başlıyacagım bu ılaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?