- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
ben de bu sabah afedersiniz lavobodan cıktıktan sonra tartıldım o.5 kg vermişim hayretle baktım :))))))) yuppiiiiiiiiiiii
66.4 cıktı inanamıyorumm bu gazla devam ederim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bu sabah afedersiniz lavobodan cıktıktan sonra tartıldım o.5 kg vermişim hayretle baktım :))))))) yuppiiiiiiiiiiii
66.4 cıktı inanamıyorumm bu gazla devam ederim ben
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi:mangal yakacak yerimiz var ama bende yağsız et yiyemem hayatta herkesin tabağındaki yağlı etleri toplarım kendi yağsız etlerimi millete veririm.ot gibi geliyo hiç yiyemiyorum yağsız etiklava:
klava:
klava:
asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız
iyiyim şekerrrrrrrrrrr bende vallaha o ne öle yağsız kuru kuru:dilcikar:tadı bile olmazzzzzzzzzayseee napıosun seker :)
ay ben de bayılırım mangala hatta hamileyken asermiştim ama yiyemedim hala içimde kaldı ben de hafif yağlı olunca seviyorum diğer türlü bana kuru kuru gelio![]()
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
giyorum yok yok yooooooooooook kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
a.s ben geldım cok yoruldum ya temızlık yaptım ev mis gibı oldu ohhh asutaha tebrıkler ne guzel darısı bıze![]()
günaydın kızlarr veeee mutlu haber 79u gördüm :lepi:tam 1 sene sonra:lepi:
kızlar ya normal içtiğimiz suyun içine limon sıkılarak içilmesinin zayıflatmaya inanılmaz etkisi olduğu sölenior hatta benim yengem acayip zayıfladı ne yaptın fln değince aklıma her geldiğinde içtiğim suya limon sıktım fln dedi ama bilmiom yaniii pek aklım almadı konu hakkında fikri olan varmı aceppppp???
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hulya:ben geldım canım işte burdayım mısafırım vardı
selmacım kaybeden ben malesef yarışı merak etme
kızlar geçen sene kurbanda sütün olsun diye yedirdiler de yedirdiler börekler dolmalar etler tabi çocuk var ve yeni doğum yatım die bi işde yaptırmadılar ( kaynanam ve annemden bahsediyorum)yedim içtim oturdum ve tam 3 kilo aldım:CüvCüv:. bu sene napıcam bakalım. ete dayanamam ama yesemde yürüyüş ve hareketle eriticem inş.bayramda -olamam belki ama +kesinlikle olmıycam
mangal yakacak yerimiz var ama bende yağsız et yiyemem hayatta herkesin tabağındaki yağlı etleri toplarım kendi yağsız etlerimi millete veririm.ot gibi geliyo hiç yiyemiyorum yağsız etiklava:
klava:
klava:
asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız