• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız

asuman bıze gene aılecek asla etımızın üstünde yag olmaz hayatımızda hıc koyun etı yemedık mesela bızım burada genellıkle dana etı yerız

nekadar güzel bi alışkanlık benimde annem babam eşim asla yağlı et yemezler,dedem çok sever ben ona çekmişim galiba.hihoyyyt

ayseee napıosun seker :)

ay ben de bayılırım mangala hatta hamileyken asermiştim ama yiyemedim hala içimde kaldı ben de hafif yağlı olunca seviyorum diğer türlü bana kuru kuru gelio :(

ayseee napıosun seker :)

ay ben de bayılırım mangala hatta hamileyken asermiştim ama yiyemedim hala içimde kaldı ben de hafif yağlı olunca seviyorum diğer türlü bana kuru kuru gelio :(
iyiyim şekerrrrrrrrrrr bende vallaha o ne öle yağsız kuru kuru:dilcikar:tadı bile olmazzzzzzzzz

a.s ben geldım cok yoruldum ya temızlık yaptım ev mis gibı oldu ohhh asutaha tebrıkler ne guzel darısı bıze :nazar:

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
giyorum yok yok yooooooooooook kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar ya normal içtiğimiz suyun içine limon sıkılarak içilmesinin zayıflatmaya inanılmaz etkisi olduğu sölenior hatta benim yengem acayip zayıfladı ne yaptın fln değince aklıma her geldiğinde içtiğim suya limon sıktım fln dedi ama bilmiom yaniii pek aklım almadı konu hakkında fikri olan varmı aceppppp???

Evet canım çok doğru denildiği gibi yapar yediklerinede dikkat edersen verirsin.

bugün sabah yok
öğlen karışık tost acık çay
arada 1 portakal
akşam 2 tabak bulgur pilavı
ama birazcuktan cips söyledim cips gelcek canım çekti

kızlar geçen sene kurbanda sütün olsun diye yedirdiler de yedirdiler börekler dolmalar etler tabi çocuk var ve yeni doğum yatım die bi işde yaptırmadılar ( kaynanam ve annemden bahsediyorum)yedim içtim oturdum ve tam 3 kilo aldım:CüvCüv:. bu sene napıcam bakalım. ete dayanamam ama yesemde yürüyüş ve hareketle eriticem inş.bayramda -olamam belki ama +kesinlikle olmıycam

Asucuğum seni duyanda 30 kg. aldın sanır.

Back
X