Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikar: hıhh yarına kadar bişey yemem bende -1 çıkarım
şimdiden itibaren seninle yarışa girdim bakalım :dance:
:roflol::roflol:hadi bakalımkaydirigubbakcemile5
Canım bide kilonu bi kağıda kocaman yaz dolabın kapağına yapıştır ne kadar etkili olduğunu göreceksin banada teşekkür edeceksin.
sen gel bakim de bi eve bi ince beline sarılım senin kaydirigubbakcemile2Selmacığım bütün selmalar aynı mı acaba bende öyleyimde ... Ama busefer sabrettim ve ben kazandım kilolarıma inat.Belden 2 haftada 6 cm. erittim mesela göbektende 4 cm. vs. her hafta ölçümlerimi yapıyorum şu anda çok mutluyum.Kızlar belden 1 yılda toplam 26 cm. eritmişim.(98 cm. idim şu anda bel 72 cm.)2 hafta önce 78 cm. idim.
arkadaşlar son günlerde açıkcası cnm çok sıkkın
belli bi neden yok hayata da herşeye de inancım kalmadı
kahpe dünya
sen gel bakim de bi eve bi ince beline sarılım senin kaydirigubbakcemile2
azracım öyle düşünmee...
bak dünyalar tatlısı kızın var
hayattaki en gzl duyguya sahipsin ...
arada eminim hepimiz bunalımlara griyoruzdur...şahsen ben bu aralar grmiş bulunmaktayım
salma kendiniii güzel arkadaşım Şeniz
arkadaşlar son günlerde açıkcası cnm çok sıkkın
belli bi neden yok hayata da herşeye de inancım kalmadı
kahpe dünya
yasakkelime senin dünyalar güzeli bi kızın var kaptanım allahın bi insana verebileceği en büyük nimete sahipsin,mutlu olma ve hayata daha sıkı sarılman için en büyük neden sana.....:teselli: geri kalan şeyler içinse kendini üzme,biz daima senin yanındayız opuyorumnanaktan
kaptanım söyleme böyle ya... boşver kızından başkasını ailenden başkasını canım benim
Kızlar merhaba ben geldiiiiim.opuyorumnanaktan
alooooooooooo nerdesiniz yavvvvvvvvvv
ben yarın yine gezmedeyim:hulya:
yarın için kendime torpil gececeğim biraz:jeyyar: