• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selammmmmmmm ben bugün yine gezmeye gidiyorum bu haftam fullllll dolu

selamm ayşecım bende bu gün komşunun bebek mevlidı var oraya gıdecegım

ALACAĞINIZ OLSUN KIZLAR İNSAN Bİ GİDERKEN ÇAĞIRIR YA SİZ senağlamaARKADAŞLARSINIZ ÖYLE.BEN EVDE OTURAYIM SİZ GEZİN OLDU MU?:umursamaz::umursamaz::umursamaz::a015::a015:senağlama

selammmmmmmm ben bugün yine gezmeye gidiyorum bu haftam fullllll dolu

selamm ayşecım bende bu gün komşunun bebek mevlidı var oraya gıdecegım

ALACAĞINIZ OLSUN KIZLAR İNSAN Bİ GİDERKEN ÇAĞIRIR YA SİZ NASILsenağlamaARKADAŞLARSINIZ ÖYLE.BEN EVDE OTURAYIM SİZ GEZİN OLDU MU?:umursamaz::umursamaz::umursamaz::a015::a015:senağlama

arkadaşlar bzm spor olayı değişti
1 20 dk 10ile11 :20 arasıydı artık 9 ve 11 arası olmuş
kça gündür gidemiyordum
ve plates de yaptrıooo öğremen
ilk step arada aerobik sonra yer hareketleri bölgesel zayıflama ve en son plates
hadi bakalım inşallah zayıflar incelrim

Kaptanım ya ben sana imreniyorum aynı ilde olsak beraber giderdik ne güzel olurdu ama dimi.Kaptanım yanılmıyorsam saat 9 da yapılan spor daha etkili oluyormuş.

arkadaşlar son günlerde açıkcası cnm çok sıkkın
belli bi neden yok hayata da herşeye de inancım kalmadı
kahpe dünya

Kaptanım ya neye canının sıkıldığını yada kimlerin canını sıktığını bilmiyorum ama o herneyse üzülme üç günlük dünya hayata bikere geliyoruz hayat herşeye rağmen çok güzel. Sen gülki seni üzenler kahrolsun.Rabbim senin ve ailenin yüzünü daima güldürsün.

ayy günaydın herkeseee.. ortim öldür beni valla ya kaptanım sen de tüm oklavaları gönder valla ya.... ay cok kotu bır haftaydı ve devam edecege benzıyor. cok ıhmal ettım burayı elimde olmayan nedenlerden ötürü.. öncelikle kilo bildirmimi yapayım 57,8 bu sabah. cıddı anlamda kabızım ılac ıctım aksam fakat hala faydasını goremedım :( artı evı tasıyoruz bı yandan toparlanmaya calısıryoruz ortalık karman corman... ustune bıde sınavlarım baslıyo pazartesı nerde nasıl calıscam hıc bı fıkrım yok artı hastalanmak uzereyım... elma dıyetı yapacagım, valla haftaya dogum gunum hıc degılse 2 kg - cıkıym..

Özlem canım taşınmak mı dedin düşünemiyorum bile Allah annenede sanada yardım etsin.
Haftaya doğum günüm derken hangi gün?

selma abla ben geldim ama çıkıyorum gezmeye gideceğim kahvaltı yapmadım bi ablam var buda ona gideceğim doyurayım karnımı:CüvCüv: bugün zcık kaçırayım canım :jeyyar: hakettim demi ama:kedi:

Ne güzel birbirinize destek çıkıyorsunuzdur e git tabi canım insanın ablasının olması gibisi varmıdır.Abla bana göre anne yarısı gibidir.Birbirinize yakın olmanın tadını çıkarın işte oooooooooooh negüzel....Ablanda senin gibi güzel mi?

352125203wn.gif
tebrıkler ayşe ve selma

Selmacığım bu negüzel bi çiçek öyle teşekkür ederim bayıldııııım.

Back
X